هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@m-an
الان تبریز . خفیف بود همون ۲ تا تکون داد فقط
الان میگن از کجا بوده و چقدر@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-an
الان تبریز . خفیف بود همون ۲ تا تکون داد فقط
الان میگن از کجا بوده و چقدرواقعا ? من تبريزم چیزی حس نکردم
-
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@1540557162
حالا که شده شاید هم داشتم آهنگ گوش میدادم واسه همون متوجه نشدمعه مگه شما هم تبريز هستين ?
-
صبحی دیگر رسید و من در انتظار تو چشم میگشایم و دلم لبریز است از دیدن خورشید جانم تا جان ببخشد و ذوب کند یخهای کسالت و اندوه را تو با چشمانت زندگی و شادی را برایم به ارمغان می اوری ساده می ایی و پر شکوه و چه میدانی از غوغا و بلوایی که بپا میکنی دردرونم چشانم سخت تورا میجویند ای جاری زلال . ای تابیده بر دلت مهرو
من باز هم از دستانت شکوفه مهربانی میچینم امروز
صبحتون بخیر -
وای وای چه امتحان سختی بود
-
-
@فاطمه-ملاح نه بابا راحت بود که...اگه امتحان نهایی های سالای پیشو خونده باشی میدیدی تقریبا دو سومش از سالای قبل بود یا حتی بیشتر
-
@mahana نهایی دینی
-
-
@فاطمه-ملاح نه بابا راحت بود که...اگه امتحان نهایی های سالای پیشو خونده باشی میدیدی تقریبا دو سومش از سالای قبل بود یا حتی بیشتر
astronautsarah دارم مسخره یکنم دیگه
-
@mahana امتحان چی داری؟
-
@mahana امتحان چی داری؟
astronautsarah فیزیک
-
هییییییی چه روزای خوبی بود... پیش دانشگاهی که بودم به خاطر بیماریم تازه از درسای سوم خلاص شده بودم که ثبت نام کردم تو یه مدرسه و غیر حضوری خوندم ... تو 15 روز از 0 برای نهایی شروع کردم بخونم و خیلی از درسای پیش رو پاس شدم بچز زیستش... اونوقتا فقط بحث پاس شدن بود... الان بحث امتحان شما رو میبینم حسودی میکنم
-
astronautsarah فیزیک
@mahana اوه...دعا میکنم برات
-
@mahana اوه...دعا میکنم برات
astronautsarah خیلییی ممنون