هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-bernosi در این مواقع آزادی ما بیشتره
-
راستی تاپیک دلتنگ کی چیشد؟؟؟؟؟
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Masoud 79 کم پیدایی؟!
این هفته سرم شلوغه 4 تا امتحان داریم
دیروز زیست
امروز زبان و شیمی
فردا فیزیک -
golnaar ببینید نه این طور فک نکنید .
خانواده از کا میدونن .
وقتی بری مشاوره میگه چه درسی رو کی بخونی -
mohammadhassanreplied to Masoud 79 on ۲۶ مهر ۱۳۹۶، ۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Masoud 79 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Masoud 79 کم پیدایی؟!
این هفته سرم شلوغه 4 تا امتحان داریم
دیروز زیست
امروز زبان و شیمی
فردا فیزیکاصلا احساس راحتی میکنیم وقتی میبینیم زیاد امتحان نمیگیرن
پیش دانشگاهی اصن متفاوته -
negwin
بسته شد -
mohammadhassan همش لغو میشد
-
-
mrz اتفاقا دوستام هم گفتن مشاور بگیر ولی بابام گفت نه! چرته! خودمون برات برنامه ریزی میکنیم
در واقع خیلی مشکلم مشاور نیست....یه برنامه ی خوبه که سال اول نجاتم بده رد شم برم...میخوام خودم یاد بگیرم برنامه ریزی کنم... -
golnaar
ببینید منظورم بد نیست ولی باباتون از کجا میدونن چه درسی رو باید چجوری بخونی یا کی بخونی یا چقدر تست بزنی یا کی مرور کنی -
golnaar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mrz اتفاقا دوستام هم گفتن مشاور بگیر ولی بابام گفت نه! چرته! خودمون برات برنامه ریزی میکنیم
در واقع خیلی مشکلم مشاور نیست....یه برنامه ی خوبه که سال اول نجاتم بده رد شم برم...میخوام خودم یاد بگیرم برنامه ریزی کنم...شما برنامه ریزی کنین، و به چند نفر نشون بدین و همین جا هم بذارین! اگه عقلانی بود بهش عمل کنین! عمل کردن مهمه! خیلی!
-
Sobhan.1999 بابام مدیر مدرسه است و تا حدودی میدونه
-
من حوصلم سررفته
-
Sobhan.1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
golnaar
ببینید منظورم بد نیست ولی باباتون از کجا میدونن چه درسی رو باید چجوری بخونی یا کی بخونی یا چقدر تست بزنی یا کی مرور کنیمشاورا معمولا برای همه یکی میگن! هرکسی فرق داره! خود من مثلا شب یادگیریم بیشتره تا صبح! برعکس بیشتریا! مشاور باید شناخت کامل رو ادم داشته باشه! بنظر بنده هیچ مشاوری خود ادم نمیشه! حرف همیشه
-
@dr-bernosi بلد نیستم ینی برنامه ریزی میکنم ولی خوب نیست ....نمیرسم تست بزنم...همه چیز رو تموم کنم....مشکلم اینه
-
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
Sobhan.1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
golnaar
ببینید منظورم بد نیست ولی باباتون از کجا میدونن چه درسی رو باید چجوری بخونی یا کی بخونی یا چقدر تست بزنی یا کی مرور کنیمشاورا معمولا برای همه یکی میگن! هرکسی فرق داره! خود من مثلا شب یادگیریم بیشتره تا صبح! برعکس بیشتریا! مشاور باید شناخت کامل رو ادم داشته باشه! بنظر بنده هیچ مشاوری خود ادم نمیشه! حرف همیشه
آره خب قبول دارم ولی حد اقل طریقه برنامه ریزی و ساعت ها رو برات مشخص میکنه
19539/198006