هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ایمیل ریکاوری داده بودید بهش؟
یه ایمیلی که بشه باهاش در ارتباط بود؟
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ایمیل ریکاوری داده بودید بهش؟
یه ایمیلی که بشه باهاش در ارتباط بود؟
نوچ
کلا دوتا ایمیل دارم یکی این لاله اس یکی اونه ک اصا یادم نیست چی بوده گوشیمو زدم تنظیمات کارخانه پرید جیمیلم
-
عه این چیه هی اگاه سازی میزنه برام ولی پیام نمیاد
-
وارد www.mail.google.com بشید و گزینه Forgot email رو بزنید
شماره ای که ثبت کردید تو جیمیل رو بزنید
موقعی که ثبت نام میکردید یه اسم و فامیل ازتون خواسته بود اون رو بزنید ببینید پیدا میکنه یا نه.
-
@9d-sf-r خوب راس میگه اپدیت نکن. اگه اپدیت نشده باشه باید یا کد لایسنس بزنی براش یا همون باید اکتیو کنی
-
@1540557162 آپدیت نکردم!
همون دوباری هم ک ویندوزو عوض کرده بود آپدیت نکرده بودم!
چجوری اکتیو کنمش؟
نمیشه باهمین وضعیت باهاش کار کنم؟! -
@1540557162 بعد ی مشکل دیگه حتی قبل این که دوباره این پیامه بیاد ویندوز ویروس یابی ک برام زده بود رو قبول نمیکرد!
ویندوز 10 خودش ویروس یاب داره؟@9d-sf-r نه من که نود۳۲ رو نصب کردم نمیدونم داشته باشه یا ن
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
زهره ( لاله )تا حالا کسی بهت گفته خدا لیوه کس نکشه من که زیاد شنیدم
خیلی میگن بهم
کوره نازارم زارییییی
-
من لپ تابم ویندوز ۸ ولی کامپیوترم ویندوز ۱۰ زیاد با کامپیوتر کار نمیکنم صب کن روشن کنم یادم نیس
-
@9d-sf-r نه من که نود۳۲ رو نصب کردم نمیدونم داشته باشه یا ن
-
من لپ تابم ویندوز ۸ ولی کامپیوترم ویندوز ۱۰ زیاد با کامپیوتر کار نمیکنم صب کن روشن کنم یادم نیس
-
@9d-sf-r نه نمیشه . برو seating بزن رو اکتیو میاره که کد لایسنس و رمز بزنی باید پول بدی بخری از گوگل . همون جایی که ویندوز اصل میفروشه
-
@9d-sf-r نه نمیشه . برو seating بزن رو اکتیو میاره که کد لایسنس و رمز بزنی باید پول بدی بخری از گوگل . همون جایی که ویندوز اصل میفروشه
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@9d-sf-r نه نمیشه . برو seating بزن رو اکتیو میاره که کد لایسنس و رمز بزنی باید پول بدی بخری از گوگل پلی
آخه فک کنم ویندوز 8 کامپیوترمم فیک باشه ولی اون اینجوری نمیشه اصلا!
-
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@9d-sf-r نه نمیشه . برو seating بزن رو اکتیو میاره که کد لایسنس و رمز بزنی باید پول بدی بخری از گوگل پلی
آخه فک کنم ویندوز 8 کامپیوترمم فیک باشه ولی اون اینجوری نمیشه اصلا!
@9d-sf-r ویندوز ۸ فرق میکنه .
-
ی ویندوز ۱۰ دیگه بخر نصب کن این دی وی دی مشکل داره ببر همون جایی که خریدیش بگو یکی دیگه بهت بده
-
ی ویندوز ۱۰ دیگه بخر نصب کن این دی وی دی مشکل داره ببر همون جایی که خریدیش بگو یکی دیگه بهت بده
-
خواهش . منم زیاد متخصص نیستم ولی هر چند خوشحالم که مفید بود برات
-
@9d-sf-r
با این برنامه متصل شید به اینترنت و فعال کنید ویندوز رو :
https://soft98.ir/os/12921-فعال-ساز-ویندوز.html
فقط موقعی که میخواین برنامه رو باز کنید کلیک راست کنید گزینه Run as administrator رو بزنید.
این برنامه رو هم مثل بالایی با Run as administrator اجرا کنید تو تب disable تیک Windows update رو بزنید و Ok رو بزنید سیستم خودش ریستارت میشه و آپدیت ویندوزتون هم غیر فعال میشه :
https://patoghu.com/internet/internet_tool/7886-Win-Updates-Disabler.html