هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
پرستو خانم میترسم وقتتون اینجا تلف بشه .مثل عقاب منتظرید نیکیتا خانم یه چیزی بگه لایک کنید.اینطوری پیش بره من به عنوان یه خردمند میگم عکستون رو نمیبینیم هاااا
-
javad-mahdizadehreplied to Rozhin_Str on ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rozhin_Str در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
javad-mahdizadeh استثنا این یکی به منم مربوط میشه و توام سعی کن راجب چیزایی ک نمیدونی حرف نزنی
من در مورد چیزایی که نمیدونم حرف زدم؟؟حالتون خوبه؟؟چی زدید شما؟؟
زیادم دستور میدید فکر کنم اینجا رو با پادگان اشتب گرفتید
برد اشتباه زنیتون زیاده داره بقیه رو هم مبتلا میکنه -
nikita خیرین کوچک دریا دلreplied to javad-mahdizadeh on ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javad-mahdizadeh ستاد بحث جذابه...دوستان دنبال میکنن...چه اشکالی داره اخه
-
parastoureplied to javad-mahdizadeh on ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط parastou انجام شده
javad-mahdizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پرستو خانم میترسم وقتتون اینجا تلف بشه .مثل عقاب منتظرید نیکیتا خانم یه چیزی بگه لایک کنید.اینطوری پیش بره من به عنوان یه خردمند میگم عکستون رو نمیبینیم هاااا
شما اصلا نترسینن..دارم ب صحنه حرف زدن یک شیرزن نگاه میکنم که چطور شمارو رام کرد!!
شما کجاتون خردمنده؟؟اصللللا ی ذره هم ناراحت نشو حتما حتما عکش منو میبینی
نگران خودت باش ک امسال عکس خودتو دوباره ندیدی خخخخ -
Rozhin_Str دانش آموزان آلاءreplied to javad-mahdizadeh on ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javad-mahdizadeh زدن کار شمائه نه من.منم متناسب با شخصیت طرف مقابلم باهاش حرف میزنم.
-
javad-mahdizadehreplied to nikita on ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nikita در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
javad-mahdizadeh ستاد بحث جذابه...دوستان دنبال میکنن...چه اشکالی داره اخه
احتیاط واجب اینه که این بحث جذاب رو رها کنند و به درسشون برسند.
-
javad-mahdizadehreplied to Rozhin_Str on ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javad-mahdizadeh زدن کار شمائه نه من.منم متناسب با شخصیت طرف مقابلم باهاش حرف میزنم.
پس چند شخصیتی هستید
ببین داداچ داری خیلی اشتب میزنی.برو تو افق محو شو -
Rozhin_Str دانش آموزان آلاءreplied to javad-mahdizadeh on ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javad-mahdizadeh الان من از شما نظر خواستم؟اونش به شما نیومده
-
nikita خیرین کوچک دریا دلreplied to javad-mahdizadeh on ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javad-mahdizadeh اون 4 پنجم باقی مونده رو اکبند نگه دار بعد پزشکی مصارفش در مخ زنی و اینا پیدا میشه ایشاالله..من استعدادشو میبینم در شما
-
javad-mahdizadehreplied to parastou on ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parastu23 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شما اصلا نترسینن..دارم ب صحنه حرف زدن ک شیرزن نگاه میکنم که چطور شمارو رام کرد!!
نگران خودت باش ک امسال عکس خودتو دوباره ندیدی خخخخفقط دوس دارم حرف اون دوستمون رو به شما هم بگم: شما وقتی چیزی رو نمیدونی حرف نزن .واسه خودت بده.
خیلی بی تربیت هستیدااا ایشون بلده چطوری حرف بزنه مثل بعضی ها فقط ادعا نداره منم لذت میبرم از صحبت کردن با ایشون چون جوری که من لغات عجیب استفاده میکنم ایشون هم استفاده میکنه.شما زیاد جو گیر نشو -
javad-mahdizadehreplied to Rozhin_Str on ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javad-mahdizadeh الان من از شما نظر خواستم؟اونش به شما نیومده
خیلی بی تربیت هستید.زشته عیبه .اصن با من حرف نزنید دیگه خخخخ
-
javad-mahdizadehreplied to nikita on ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nikita در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
javad-mahdizadeh اون 4 پنجم باقی مونده رو اکبند نگه دار بعد پزشکی مصارفش در مخ زنی و اینا پیدا میشه ایشاالله..من استعدادشو میبینم در شما
خخخخخخخخخخ مرسی مرسی
ولی من میگم چهار پنجم رو به همون زبونم اختصاص بدم.چون آکبند باشه جالب نیست. -
parastoureplied to javad-mahdizadeh on ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شما اصلا نترسینن..دارم ب صحنه حرف زدن ک شیرزن نگاه میکنم که چطور شمارو رام کرد!!
نگران خودت باش ک امسال عکس خودتو دوباره ندیدی خخخخفقط دوس دارم حرف اون دوستمون رو به شما هم بگم: شما وقتی چیزی رو نمیدونی حرف نزن .واسه خودت بده.
خیلی بی تربیت هستیدااا ایشون بلده چطوری حرف بزنه مثل بعضی ها فقط ادعا نداره منم لذت میبرم از صحبت کردن با ایشون چون جوری که من لغات عجیب استفاده میکنم ایشون هم استفاده میکنه.شما زیاد جو گیر نشووالا هرچقدر بی ادب باشم ب شما نمیرسم!!
درضمن کسی جواب شمارو بده بی ادب حساب میشه؟؟!!
شمافقط در پی وی ها بچرخین...
من خیلی چیزارو میدونم ک شما خودتون نمیدونین -
Rozhin_Str دانش آموزان آلاءreplied to javad-mahdizadeh on ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javad-mahdizadeh ظاهرا بیکار ترین فردا در حال حاضر شمائین ک همزمان با چن نفر بحث میکنین
-
javad-mahdizadehreplied to parastou on ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی بی تربیت هستیدااا ایشون بلده چطوری حرف بزنه مثل بعضی ها فقط ادعا نداره منم لذت میبرم از صحبت کردن با ایشون چون جوری که من لغات عجیب استفاده میکنم ایشون هم استفاده میکنه.شما زیاد جو گیر نشووالا هرچقدر بی ادب باشم ب شما نمیرسم!!
درضمن کسی جواب شمارو بده بی ادب حساب میشه؟؟!!
شمافقط در پی وی ها بچرخین...
من خیلی چیزارو میدونم ک شما خودتون نمیدونینگفتم که شما هیچوقت مثل من نمیتونید باشید چون هیچوقت به من نمیتونید برسید
من تو پی وی های کی میچرخم؟؟ای بی تربیت .اینم حرفه میزنی؟؟واقعا زشته
شما اصن عالم به غیبی . -
javad-mahdizadehreplied to Dr.Saraaa on ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
M.an
=)))))))صداش نکنید الان میاد اخراجم میکنه عه
-
javad-mahdizadehreplied to Rozhin_Str on ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javad-mahdizadeh ظاهرا بیکار ترین فردا در حال حاضر شمائین ک همزمان با چن نفر بحث میکنین
نه .من فقط میتونم از قابلیت های مغزم به اندازه قابلیت های مغز چند نفر استافده کنم. خخخخ
-
سلام دوستان گل خوبید؟
-
Rozhin_Str دانش آموزان آلاءreplied to javad-mahdizadeh on ۲۶ مرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javad-mahdizadeh خوبه تو این ی مورد شباهت داریم
223/198006