هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
Meysaaaaaam خیرین کوچک دریا دلreplied to Brilliant on ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 دردت چیه. ها من باید ناراحت باشم دست پیشمیگری پس نیوفتی مثلا یه چیزی هست
بابا این کلا ناراحته
-
هعییییییییییی
-
@meysam_bahrami شمام کلا خوسحال دو تا دیونه
-
rose77 دردت چیه. ها من باید ناراحت باشم دست پیشمیگری پس نیوفتی مثلا یه چیزی هست
خب خواهری امضات نوشته ی دانشگاه پزشکی تهران بعد درست رو محکم نمیخونی خب برا ما دخترا افت داره دیگه یا رو حرفت باش و محکم بخون و نیا انجمن البته بیا ولی کم بیا یا هم من واقعا ناراحتم ازت دیگه من گفته باشم نخونی من ازت نمیگذرم ..:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue:
-
سایت زلزله شناسی
اعلام کرده پوسته زمین در منطقه زاگرس و البرز بشدت فعال و احتمال زلزله خیلی قوی در ۴۸ ساعت بعدی در این منطقه بالاست
شدت زلزله بقدری زیاداست که ممکن است گسلهای مجاور(تهران ، قم ، کرج ، قزوین ، منجیل، همدان و ...) را فعال کند.
با سلام و احترام
نکاتی که بایستی دراین زمان و امشب رعایت کنیم:
1-هوشیار بودن حداقل یک نفر از اعضای خانواده
2-روشن نگه داشتن حداقل یک چراغ در منزل
3-قفل نکردن درب اتاقها-پنجره ودرب اصلی منزل
4-برداشتن مقداری آب و مواد غذایی
5-پوشیدن لباس گرم و حتی الامکان لباسهایی که بتوان در بیرون منزل پوشید استفاده کنیم.
6-مشخص نمودن مسیر خروج و مسدود نکردن راهرو خروجی (جاکفشی)
7-برداشتن داروهای مورد استفاده
8-شارژکردن گوشی موبایل
9-نخوابیدن نزدیک پنجره
10-مشخص نمودن محلی امن برای جمع شدن اعضا خانواده بعد از حادثه
ژئوفیزیک استان تهران
خبرفوری
هم استانیهای عزیزاعلام شده امشب امکان وقوع زلزله در گیلان و استان های مجاور (تهران ، قم ، کرج ، قزوین ، منجیل، همدان و ...) وجودداردبرای نجات خودوخانواده خوددرمکان ایمن یادرصورت نبودمکان ازخوابیدن خودداری کنید
تامیتوانید نشــر کنیــداین خبر را #شبکه_خبر هم اعلام کرد ...
حلال کنید خلاصه
-
جای عاغاصبهان() خالی دیشب گفت فردام ان میشی
@dr-sobhan -
Meysaaaaaam خیرین کوچک دریا دلreplied to Brilliant on ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@meysam_bahrami شمام کلا خوسحال دو تا دیونه
هیچ کس از درونه دیگری خبر نداره
تو هم به جمعهمون اضافه شدی
-
@meysam_bahrami من بودم خبر نداشتین
-
پاشید برید لوس بازی در نیارین این حالا رو منم دارم پاشید
جز درس خوندن کار دیگه ای نداریم بخدا -
@mohandes در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سایت زلزله شناسی
اعلام کرده پوسته زمین در منطقه زاگرس و البرز بشدت فعال و احتمال زلزله خیلی قوی در ۴۸ ساعت بعدی در این منطقه بالاست
شدت زلزله بقدری زیاداست که ممکن است گسلهای مجاور(تهران ، قم ، کرج ، قزوین ، منجیل، همدان و ...) را فعال کند.
با سلام و احترام
نکاتی که بایستی دراین زمان و امشب رعایت کنیم:
1-هوشیار بودن حداقل یک نفر از اعضای خانواده
2-روشن نگه داشتن حداقل یک چراغ در منزل
3-قفل نکردن درب اتاقها-پنجره ودرب اصلی منزل
4-برداشتن مقداری آب و مواد غذایی
5-پوشیدن لباس گرم و حتی الامکان لباسهایی که بتوان در بیرون منزل پوشید استفاده کنیم.
6-مشخص نمودن مسیر خروج و مسدود نکردن راهرو خروجی (جاکفشی)
7-برداشتن داروهای مورد استفاده
8-شارژکردن گوشی موبایل
9-نخوابیدن نزدیک پنجره
10-مشخص نمودن محلی امن برای جمع شدن اعضا خانواده بعد از حادثه
ژئوفیزیک استان تهران
خبرفوری
هم استانیهای عزیزاعلام شده امشب امکان وقوع زلزله در گیلان و استان های مجاور (تهران ، قم ، کرج ، قزوین ، منجیل، همدان و ...) وجودداردبرای نجات خودوخانواده خوددرمکان ایمن یادرصورت نبودمکان ازخوابیدن خودداری کنید
تامیتوانید نشــر کنیــداین خبر را #شبکه_خبر هم اعلام کرد ...
حلال کنی خلاصه...
من شهید میشم
-
من میخوام برم پیش مشاورم عههه با اون قیافه اش ادم رو از کنکور نا امید میکنه اقا مشاور باید ملوس باشه والا به خدا ..:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
-
Meysaaaaaam خیرین کوچک دریا دلreplied to Brilliant on ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@meysam_bahrami من بودم خبر نداشتین
خوشحالم از اشناییتون
بلخره تو یه دسته قرار میگیریم :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: -
@meysam_bahrami شمام ک بچه کرجی
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
من میخوام برم پیش مشاورم عههه با اون قیافه اش ادم رو از کنکور نا امید میکنه اقا مشاور باید ملوس باشه والا به خدا ..:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
بگرد یه ملوسشو پیدا کن خو والله
-
@meysam_bahrami نه من کچل همدانی نیستم شما استثنائی
-
zahra.77 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان مهربونم
من میخام برنامه پنج مااه مکتبستان خریداری کنم ک میگن توی پنج ماه میتونی س درو دروس رو مطالعه کنی وماه اخرهم به تست زنی و ...بپردازی میخاستم ببینک میشه اعتماد کرد بهشون اگه کسی استفاده میکنه یا اطلاعاتی داره بهم کمک کنه مرسی .. -
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بگرد یه ملوسشو پیدا کن خو والله
نه دیگه وقت نیست ملوس میشناسین معروفی کنین ...دیگه من فعلا با این دربه داغون پیش میرم تا ببینم چی میشه ..:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
جز درس خوندن کار دیگه ای نداریم بخدامرضیه عجب اقداماتی انجام دادی که نیای از کچل کردن بدتر بود
ولی خوبه امیدوار کننده بود
-
@meysam_bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
جز درس خوندن کار دیگه ای نداریم بخدامرضیه عجب اقداماتی انجام دادی که نیای از کچل کردن بدتر بود
ولی خوبه امیدوار کننده بود
چه اقداماتی؟!!!
52961/198006