هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
hosainmahmoudi
همون -
joy خخخخخخخخخ
-
کسی نیست سوال منو جواب بده؟
-
hosainmahmoudi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
کسی نیست سوال منو جواب بده؟
نه کسی خونه نیست
-
-
joy شما نه شما 1 هفته هم نیست که اومدیه اونایی که خیلی وقته اومدنه
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط یه زمانی آلایی انجام شده
حقیقتاً که خاموش ماندن هنری است که بهآسانی آموخته نمیشود !
-
joy در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اسطوره ها تاریخ تولد یکسانی دارند...
تولد رونالدو!!!تولد رونالدو ک 16 بهمنه
یعنی فردا -
sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یعنی فردامی تو
-
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to joy on ۱۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۰۱ آخرین ویرایش توسط sky daughter انجام شده
sky daughter در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یعنی فردامی تو
چ جالب
تولدت مبارک
یادمه سوم راهنمایی به مناسب 22 بهمن برامون مدرسه کیک سفارش داده بود ولی قرار بود زودتر جشن بگیریم چون 22 ام تعطیل بود . بعد 16 ام اوردن کیکو روز تولد رونالدو خخخ از خوشحالی منو دوستام داشتیم غش میکردیمااا یعنی
برای من رونالدو خ قابل احترامه
دیشب برگشته میگه حاشیه اینجا نیس تو زمینه خخخ ( تو بازی دیشب منظورمه ک زیدان از بازی کشیدش بیرون) -
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to sky daughter on ۱۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sky daughter
باورت نمیشه بخاطر رونالدو مدیر مدرسه منو شست
چ جریانی بود : / -
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to یه زمانی آلایی on ۱۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sky daughter
باورت نمیشه بخاطر رونالدو مدیر مدرسه منو شست
چ جریانی بود : /خوب تعریف کن دیگه
من تو راهنمایی ک بودیم هر ماه مجله ی سان اسپرتو صبحا ک میرفتم مدرسه از دکه ی نزدیک مدرسه میخریدم بعد میبردم سر کلاس تا قبل از اینک معلم بیاد با دوستام میشستیم مصاحبه رونالدو و کلا رعالیا رو میخوندیم یه روز یهو ناظممون اومد سر کلاس مجله رو دید ورداشت با خودش برد! -
رقص پای کردی
در یک کلام بگم بینظیره از نظر هماهنگی واقعا عالیه .
http://s9.picofile.com/file/8318526200/video_2018_02_04_16_54_21.mp4.html -
@zahra-m1999 زهرا خانم ببینید : اون نکاتی ک میگه رو درک کنید ولی حفظ نه
الان مرد بیمار یه ایکس مریض داره بع علاوه یه ایگرگ درسته ؟
الان اومده دختر دار شده !پس Yشو نمیتونه بده و ایکسشو داده پس دختره یه ایکس مریض داره اون یکی رو اصلا نمیدونیم ( میدونم میدونیم سالمه ولی اهمیت نداره ) وقتی با اینکه یکی از ایکساش مریضه خودش مریض نیست نتیجه میگیریم آلل سالم غالبه بر آلل مریضی ک از پدرش گرفته
سوالی ک نوشتید رو متوجه نشدم خوب ! فقط توی سوالات شجرنامه فارغ ازین ک صورت سوال گزینه درست یا غلط رو ازت میخواد شما همیشه و همیشه باید غلط ها رو پیدا کنید ( مثل همین سوال ک گفتیم پدر بیمار توی وابسطه به جنس غالب نمیتونه دختر سالم داشته باشه ) -
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to sky daughter on ۱۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sky daughter
سال سوم دبیرستان از ورزش معاف بودم (تو بارفیکس زدن نفسم بند میومد) مجبور شدم کارعملی انجام بدم دبیرمون گفت گروهی عکس چندتا ازبازیکنا وسیره ذاتی شون رو بنر بزنیدو تو برد مدرسه بزارین
من رونالدو ودوستام نیمار ودیوید بکهام رو انتخاب کردیم ...
خلاصه بنررو زدیم تو برد تا اینکه ازکنار دفتر رد شدم یهو مدیر صدام زد یاسمین بیا ببینم اینکارا دیگه چیه ازتو خیلی بعیده
گفتم چی شده خانم گفت این 3تا پسر کین هااا؟؟(قشنگ همین جمله رو گفت نگفت بازیکن
گفتم چییی؟؟؟؟
گفت عکس رونالدو اونم گوشواره ش آویزونه چسبوندی روبرو دفتر چکاریه؟؟
بعد گفت برو توکلاس چهارمیا بطری الکل رو بردار چهره ی اینارو پاک کن ....عاقا رفتم تو کلاس چهارمیا دیدم اونا هم دارن قیافه یه عده دیگه از بازیکنارو پاک میکنن
آخر معلم گفت خب تقصیر خودتونه -
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to یه زمانی آلایی on ۱۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sky daughter
سال سوم دبیرستان از ورزش معاف بودم (تو بارفیکس زدن نفسم بند میومد) مجبور شدم کارعملی انجام بدم دبیرمون گفت گروهی عکس چندتا ازبازیکنا وسیره ذاتی شون رو بنر بزنیدو تو برد مدرسه بزارین
من رونالدو ودوستام نیمار ودیوید بکهام رو انتخاب کردیم ...
خلاصه بنررو زدیم تو برد تا اینکه ازکنار دفتر رد شدم یهو مدیر صدام زد یاسمین بیا ببینم اینکارا دیگه چیه ازتو خیلی بعیده
گفتم چی شده خانم گفت این 3تا پسر کین هااا؟؟(قشنگ همین جمله رو گفت نگفت بازیکن
گفتم چییی؟؟؟؟
گفت عکس رونالدو اونم گوشواره ش آویزونه چسبوندی روبرو دفتر چکاریه؟؟
بعد گفت برو توکلاس چهارمیا بطری الکل رو بردار چهره ی اینارو پاک کن ....عاقا رفتم تو کلاس چهارمیا دیدم اونا هم دارن قیافه یه عده دیگه از بازیکنارو پاک میکنن
آخر معلم گفت خب تقصیر خودتونهخخخخخ
هماهنگی نداشتن مدیر و معلم -
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to sky daughter on ۱۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط یه زمانی آلایی انجام شده
sky daughter
مدیرمون خیییییلی سخت گیر بود
مدرسمون هیءت امناییه وقشنگ روبرو آموزش و پرورشه هرلحظه ای ممکنه بازرس بیاد...معلممون اولین سالش بودتومدرسمونه
یادش بخیر خانم دریایی
94521/198006