هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
mohammadhassanreplied to revival on ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
revival من یکی از ارزوهام اینه یه زنبورو بردارم نیششو بکنم
وای دیروز پریروز تو استخر بودم یه پسره دست زده بود به یه زنبوره زنبور نیشش زد -
یه بار یه سگه جلوم بود خم شدم سنگ بردارم برام گارد گرفت یعنی داشتم از ترس سکته میکردم کسی هم نبود وایسادم دستامو نشونش دادم گفتم غلط کردم ببین هیچی ندارم بعدم یه ایت الکرسی خوندم..خداروشکر به خیر گذشت
-
آسِمان آبیreplied to mohammadhassan on ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan ترسش دست خودم نیست
میبینمش دست وپاهام شل میشهدیگه اون لحظه نمیتونم به سنگ برداشتنو اینا فک کنم -
من پسرعموم بچه بود،این سوسک های حموم(قرمزا)رو میآورد،با موچین پاهاشون رو می کند
-
@miladsaeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
masoud تو سیر نشدی هنوز ؟
برا صبحونه فردا گذاشتم از همین الان بچه ها اشتها داشته باشن
بیا خوبی کن -
mohammadhassanreplied to masoud on ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
masoud اینا جاش تو پیج اینستاست نه فروم
-
Diarra دانش آموزان آلاءreplied to Diarra on ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط Diarra انجام شده
@baran7177 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@baran7177 من از مارمولک میترسم
شاید عجیب باشه اما از حشراتی مثل زنبور وپروانه می ترسم
درعوض بابام میگه بچه بودی دیدم هی با یه چکش پلاستیکیه ضربه می زدی این ور یکی کمی اون ور تر اومدم جلو دیدم دوتا عقرب بودن نوبتی می زدی تو سرشون
-
کفشدوزنک نوعی سوسکه اخوی
-
revivalreplied to mohammadhassan on ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
revival
بعضي از مردم معتقدند که جوجه تيغي تيغ هايش را پرتاب مي کند، ولي اين موضوع حقيقت ندارد.تيغها کاملا سست هستند.وقتي که يک حيوان سعي مي کند جوجه تيغي را چنگ بزند،تيغ هاي جوجه تيغي با فرو رفتن به بدن او از پوست جدا مي شوند.بعضي مواقع جوجه تيغي با چرخاندن دمش تعدادي از تيغ هايش را با ضربت به بدن حيوانات ديگر فرو مي کند.خودمو کشتم تا منظورمو برسونم مرسی چ راحت گفت
-
-
@faezeh-r در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@baran7177 من از مارمولک میترسم
شاید عجیب باشه اما از حشراتی مثل زنبور وپروانه می ترسم
-
-
فقط این
یه نوع سوسکه دیگ ولی چون خوشگله همه دوسش دارن -
mohammadhassanreplied to revival on ۱۸ مرداد ۱۳۹۷، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
revival
بعضي از مردم معتقدند که جوجه تيغي تيغ هايش را پرتاب مي کند، ولي اين موضوع حقيقت ندارد.تيغها کاملا سست هستند.وقتي که يک حيوان سعي مي کند جوجه تيغي را چنگ بزند،تيغ هاي جوجه تيغي با فرو رفتن به بدن او از پوست جدا مي شوند.بعضي مواقع جوجه تيغي با چرخاندن دمش تعدادي از تيغ هايش را با ضربت به بدن حيوانات ديگر فرو مي کند.
پست 21161 از 198006