هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نفیسه 134 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999 آره فقط رفتم بالا سرش یواشکی گفتممامان بیداری؟؟بعد جملم رو گفتم فرار کردم
نه این جوری نه
مگه مجبورت کردن
خودت باشی قبول میکنی
یکم مهربون تر -
@sobhan-1999 میگم الان خوابش میبره انشاالله صبح بهش بگم برای اولین بار بهش که دوسش دارم......
-
نفیسه 134 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999 میگم الان خوابش میبره انشاالله صبح بهش بگم برای اولین بار بهش که دوسش دارم......
عزیزممممممممم
-
نفیسه 134
باشه
هر چی زود تر بگی بهتره
ولی من اگه میبودم تا صبح اصلا خوابم نمیبرد از عذاب وجدان
من میبودم الان میگفتم -
نفیسه 134
نه بابا
مگه میشه -
نفیسه 134
باشه
هر چی زود تر بگی بهتره
ولی من اگه میبودم تا صبح اصلا خوابم نمیبرد از عذاب وجدان
من میبودم الان میگفتم -
نفیسه 134
آخه چرا
والا چی بگم -
نفیسه 134
آخه چرا
والا چی بگم -
..؟.........
-
@sobhan-1999 الان شاید واقا خوابش ببره شبانه پا میشه برا نماز شب اونوقت منم باهاش پا میشم امشب اون موقع چشامو میبندم میگم
نفیسه 134
ببین مادری که نماز شب بخونه رو باید رو چشم نگه داشت چه برسه بگی دوست دارم .
قدر مامانت رو بدون از این جور مامانا خیلی کمه الان همه آدما به بد بختی کشیده شدن
به نظر ان موقع بگو خیلی بهتره -
یه چیزی میگم
-
نفیسه 134
ببین مادری که نماز شب بخونه رو باید رو چشم نگه داشت چه برسه بگی دوست دارم .
قدر مامانت رو بدون از این جور مامانا خیلی کمه الان همه آدما به بد بختی کشیده شدن
به نظر ان موقع بگو خیلی بهتره -
@sobhan-1999 درست میگین نباید استدلال های بی منطقش باعث بشه مقام و پاکیش رو تو ذهنم کوچیک نشون بده...
نفیسه 134
بببین تو استان ما زلزله اومد یه دختری یه یکی که از این شهر ها آومده بودن میگفت خاله میشه من امشب تو بغل تو بهوابم آخه سه روزه مادرم زیره آواره نمیدونیم کجاست . اونجا همه داشتن گریه میکردن
به خدا آدم قدر داشته هاش رو نمیدونه -
با تموم وجودش فکر میکنه و راه حل برا درد من پیدا میکنه بعدش من برا راه حلش میخندم ومسخره میکنم ...غرور بیجا...
نفیسه 134
به نظر من اول باید بدونی با خودت چند چندی بعد با مادرت حرف بزن -
شب همگی بخیر