هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@sobhan-1999 اصلا نمیتونم توچشاش نگاه کنم از یه طرف عذاب وجدان دارم که بی احترامی کردم از یه طرف صدای گریه اش ناراحتم چجوری میتونم در مقابلش آرام باشم بخدا اگه بتونم درمقابل ایشون هم کاظم الغیظ کنم میشم یه ادم درست حسابی ولی عمرا بتونم واقعا ناراحت و عصبیم میکنه عین بچه ها میمونه
نفیسه 134 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999 اصلا نمیتونم توچشاش نگاه کنم از یه طرف عذاب وجدان دارم که بی احترامی کردم از یه طرف صدای گریه اش ناراحتم چجوری میتونم در مقابلش آرام باشم بخدا اگه بتونم درمقابل ایشون هم کاظم الغیظ کنم میشم یه ادم درست حسابی ولی عمرا بتونم واقعا ناراحت و عصبیم میکنه عین بچه ها میمونه
به نظر من بشین با مادرت حرف بزن . بهش بگو که عذاب وجدان داری از این که ناراحته شاید اون الان منتظر باشه تو باهاش حرف بزنی
-
متاسفانه انقد ازش دورم که نمیتونم احساسم رو باهاش درمیون بذارم اگه بتونم عالی میشه شاید خوبه تمرین کنم از این به بعد خودمو بهش نزدیک کنم.........
نفیسه 134 مادر تنها کسیه که از ته دل برا آدم ناراحت میشه تو از هر گناهی دست برداری تا وقتی مادرت از دستت ناراحت باشه ارزش ندار.
البته ببخشید این طور رک گفتم
-
متاسفانه انقد ازش دورم که نمیتونم احساسم رو باهاش درمیون بذارم اگه بتونم عالی میشه شاید خوبه تمرین کنم از این به بعد خودمو بهش نزدیک کنم.........
من اینو ب تجربه آموختم،ادم رنگ سعادت نمیبینه اک از دستت ناراحت باشه مادری...اگ دلش شکستی.و افتاده گریه خدا بهت رحم کنه(حتی اگ غیرطبیعی باشه)...برو از دلش دربیار حتی برای خودت هم شده
-
به نظر من بشین با مادرت حرف بزن . بهش بگو که عذاب وجدان داری از این که ناراحته شاید اون الان منتظر باشه تو باهاش حرف بزنی
-
نفیسه 134 دعای مادر خیلی خیلی تاثیر داره
مادر همیشه میبخشه فقط ما باید یکم غرورمون رو زیر پا بزاریم بعدش دعای مادر تو رو به اوج میرسونه -
نفیسه 134 مادر تنها کسیه که از ته دل برا آدم ناراحت میشه تو از هر گناهی دست برداری تا وقتی مادرت از دستت ناراحت باشه ارزش ندار.
البته ببخشید این طور رک گفتم
-
@sobhan-1999 نه خواهش کنم کاملا درست میگین دقیقا منم همین عذاب وجدان رو دارم از صبح مواظب هر رفتارم بودم آخر شب زدم همه اعمالم رو خراب کردم
@sobhan-1999 نه خواهش کنم کاملا درست میگین دقیقا منم همین عذاب وجدان رو دارم از صبح مواظب هر رفتارم بودم آخر شب زدم همه اعمالم رو خراب کردم
نه این جوریم نیست فقط لازمه چند دقیه از دلش در بیاری بعدش خودش حالش خوب میشه
-
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
دانش-آموزان-آلاء
ادمین
همیار
فارغ-التحصیلان-آلاء
سخن بزرگان : از ویژگی های هممون اینه ک به بی ارزش ترین موضوعات بیشترین بهارو میدیم ... -
تا فردا شب تمرکزم رو رو این سه تا اصل میکنم
آره اول باید خودت قانع بشی بعد
-
نفیسه 134 نفیسه 134 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@tajrobi-nil کاش بهم عصبی میشد متاسفنه میشینه گریه میکنه
اون از هزار تا دعوا بد تره . به نظر من همین الان باهاش حرف بزن
-
تا فردا شب تمرکزم رو رو این سه تا اصل میکنم
آره اول باید خودت قانع بشی بعد
-