هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 کل لایکای دنیا برا شما کل عکساتون برا خودتون
خب الان باز رو اعصاب شماست من نمیدونم چه هیزم تری به شما فروختم که هر وقت عکس گذاشتم گیر دادین امضا میزارم گیر میدن چی بگم
-
@meysam_bahrami
عزیزم اگه آدم اینجوری فکر کنه باید گفت بزرگترین اساتید کشور هم دارن مثلا از قوانین نیوتون و ... کپی میکنن این حرفا خیلی چرته
گوه تو سر در اون موسسه ای مثل حرف آخر که افکارش در حد یه نخود فرنگی کوچیکهآخه اقای منتظری اون روش هارو فقط خودش میگه؟
کل دبیران خوب ریاضی کشور اینارو بلدن و میدونن واقا حالم بهم خوردحرف آخرم به حرف آخر اینه جمع کنید برید گندشو در آوردید با این حرف
Arash 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@meysam_bahrami
عزیزم اگه آدم اینجوری فکر کنه باید گفت بزرگترین استادید کشور هم دارن مثلا از قوانین نیوتون و ... کمی میکنن این حرفا خیلی چرته
گوه تو سر در اون موسسه ای مثل حرف آخر که افکارش در حد یه نخود فرنگی کوچیکهآخه اقای منتظری اون روش هارو فقط خودش میگه؟
کل دبیران خوب ریاضی کشور اینارو بلدن و میدونن واقا حالم بهم خوردحرف آخرم به حرف آخر اینه جمع کنید برید گندشو در آوردید با این حرف
منم نظرم همینهفیزیک مسعودی رو دیدم گفتم ایول عجب روشایی فرداش اومدم دیدم کتاب خیلی سبز از اون بهترشو نوشته
هرچی تو این فیلمای موسسات دیدم همشون تو کتاب گونجونده شده
-
rose77 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
reza213 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 ناراحت نشید خواهر گرامی. ولی دیگه خیییییلی رو اعصابه اینقدر عکس زیاد
برو مال بقیه رو ببین که میزارن تازه من بعد از چند روز اومده بودم اتفاقا ناراحتم شدم خیلیییییییی هم ناراحت شدم واقعا که
همین .وا روسی
-
-
در مورد موسسه ها هم اینقدر حرف نزنین خواهشا اتفاقا استاد منتظری یکی از بهترین استاد هاست این مشکل بعضی ها هست که از رو قیافه و ظاهر استاد انتخاب میکنن در ضمن اینقدر اسم میبرین یه وقت غیبت نشه هااا میدونین که پشت کسی حرف ادم بزنه گه راست هم باشه غیبت میشه اگه دروغ باشه تازه از اون بدتر تهمت میشه پس بهتر اینقدر در مورد استادا نظر ندین هر چی باشن یه حقی به گردن ما دارن
-
rose77
حرص نخور بیا سیب بخوربزار گوگولی به حرفا اینا گوش نکن اینجا مال ماس کلیدشم واس ماس
-
rose77
حرص نخور بیا سیب بخوربزار گوگولی به حرفا اینا گوش نکن اینجا مال ماس کلیدشم واس ماس
-
rose77
چته ا سرخ شدی چرامیگم میشه وقتی عصبانی هستم شوخی نکنی حوصله ندارم هم لطفا گیر نده