هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@عدم-یک-امکان کنکور تموم شد و رفت
به امید یونی
رتبه متبه نپرسیدااصن فاز این اطلاعات الان در من موجود نیست
@Shayan-Saeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
به امید یونی
باشه باشه نمیپرسیم
ایشالا یونی عالی -
@Shayan-Saeedi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
به امید یونی
باشه باشه نمیپرسیم
ایشالا یونی عالی@عدم-یک-امکان ایشالاااااا
ولی یه چی بگم خوشحال بشید
رشته ی مورد علاقمو قبولی میگیرم با رتبم -
پُست های اخیرو خوندم.. اومدم دوباره وقت بذارم طومار تایپ کنم ؛ یادم افتاد که قبلا حرفامو زدم یه جای دیگه!
فقط میتونم بگم ای کاش وقتی دَم از ماسک و تظاهر میزنیم، اندکی،، اندکی،، فقط اندکی خودمون هم به قبحِ این قضیه فکر کنیم! ( رعایت کردن هم پیشکش!)
یه جوری هم نباشه که وقتی یکی حرفامون رو میخونه پیش خودش بگه: این آدم با کدوم وجدان، به خودش اجازه ی گفتن این حرفا رو میده در حالیکه توی کارنامه ی رفتارش، پُر از مثال نقضه! -
گلنار
به اینکه کی داره میگه دقت نکن به این ک چی میگه دقت کن ؟ هیچوقت حرفا رو از روی آدمش تحلیل نکن
متظاهر بودن یه نفر یه مشکل شخصیه که با خودش داره@عدم-یک-امکان اقا این حرفتو باید با طلا نوشت
والسلام -
من حرفی ندارم من اعتراضم رو گفتم و کم ندیدم آدم هایی ک از این جا ضربه خوردن ... حالا شما بگو اینجا گل بی عیبه آلا
هر سایت یا هر سازمانی هر چند ک مفید هم باشه بی عیب نیست
امیدوارم بهتر فکر کنیم@عدم-یک-امکان
مشکل از خودشون بوده از اینجا ضربه خوردن..خب چرا بقیه اون ضربه هارو نمبخورن؟؟ -
@عدم-یک-امکان
مشکل از خودشون بوده از اینجا ضربه خوردن..خب چرا بقیه اون ضربه هارو نمبخورن؟؟ -
گلنار
به اینکه کی داره میگه دقت نکن به این ک چی میگه دقت کن ؟ هیچوقت حرفا رو از روی آدمش تحلیل نکن
متظاهر بودن یه نفر یه مشکل شخصیه که با خودش داره@عدم-یک-امکان در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
گلنار
متظاهر بودن یه نفر یه مشکل شخصیه که با خودش دارهگرد اورنده دیکشنری اکسفورد یه قاتل حرفه ای بوده که تو دوران اسارتش دیکشنریو نوشته
-
@عدم-یک-امکان در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
گلنار
متظاهر بودن یه نفر یه مشکل شخصیه که با خودش دارهگرد اورنده دیکشنری اکسفورد یه قاتل حرفه ای بوده که تو دوران اسارتش دیکشنریو نوشته
دکتر علی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@عدم-یک-امکان در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
گلنار
متظاهر بودن یه نفر یه مشکل شخصیه که با خودش دارهجمع اورنده دیکشنری اکسفورد یه قاتل حرفه ای بوده که تو دوران اسارتش دیکشنریو نوشته
-
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@عدم-یک-امکان
مشکل از خودشون بوده از اینجا ضربه خوردن..خب چرا بقیه اون ضربه هارو نمبخورن؟؟خیلیا خوردن و من دیدم
@عدم-یک-امکان
اون خیلیا منم میگم مشکل از خودشون هستش....مثلا چرا مدیر ضربه نمیخوره از انجمن؟ -
@hasty-79 سلام
-
@hasty-79 سلامی دریا دله کوچیکه آلایی
-
@عدم-یک-امکان
اون خیلیا منم میگم مشکل از خودشون هستش....مثلا چرا مدیر ضربه نمیخوره از انجمن؟shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@عدم-یک-امکان
اون خیلیا منم میگم مشکل از خودشون هستش....مثلا چرا مدیر ضربه نمیخوره از انجمن؟ببین بحث ما تموم شده الانم باید برم کار دارم
فقط اینکه قرار نیست هر آدمی که توی محله ش سیگار میفروشن معتاد بشه -
گلنار
متظاهر بودن یه نفر یه مشکل شخصیه که با خودش داره -
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@عدم-یک-امکان
اون خیلیا منم میگم مشکل از خودشون هستش....مثلا چرا مدیر ضربه نمیخوره از انجمن؟ببین بحث ما تموم شده الانم باید برم کار دارم
فقط اینکه قرار نیست هر آدمی که توی محله ش سیگار میفروشن معتاد بشه@عدم-یک-امکان
حرف ب شما فهموندن سخته چون فقط حرف خودتون رو قبول دارین...