چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list
-
-
-
-
Marzieh Aboueireplied to Marzieh Abouei on ۷ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei ناااا رسیدمم
-
maryam111 دم رسیدن به اعتبار کافی هسم
-
Asal M 2 دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to maryam111 on ۷ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 وای معذرت الان تازه فهمیدم هی میگفتید اسپم نفرستین یعنی چی️قول میدم دیگه چیزی نگماین آخریش بودد
-
دختراااا
اسپم نفرستید انقدر پیرم کردین
برید تودلی خدا خیرتون بده -
Asal M 2 دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to Marzieh Abouei on ۷ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Marzieh Abouei والا اگه حضوری نبود خیلی خوب میشد
-
Asal M 2 من پنج شنبه ولی چه خوبه ها مدرسه نمیریم کاش اصلا نمیرفتیم من راضی بودم خستگی و کوفتگیش میمونه من والا حضوری امتحاناشونم میرفتم میدادملعنتیا تعطیل نمیکنن فقط دو هفته یه بار برین تست بدین
-
سلام
ببخشید چند روز درگیر ام نمیتونم گزارش بدم -
Asal M 2 دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to Asal M 2 on ۷ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Asal M 2 کنسللل شددددهوو هووو
-
maryam111
سلام ببخشید دیر شد -
Asal M 2 دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to Hlmi Eyt on ۷ دی ۱۴۰۰، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hlmi Eyt خوشبحالت من امتحانم فرداس️
-
-
Asal M 2 دانش آموزان آلاء تجربی دوازدهمreplied to maryam111 on ۶ دی ۱۴۰۰، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
@kosar-mottaghi اینطوری به نظرم بیشتر به کارات میرسی
آخه یکی مثل من که دیگه آلزایمر داره بعضی کارای کوچیک رو هم یادش میره انجام بده یا انقدر طولش میده تا تایمش تموم میشه و به بقیه کاراش نمیرسه -
چقد بعضیا ریز جزئیات مینویسن
پست 921 از 1113