قشنگترین تعریف
-
Mr. Wick
بده.
و این یعنی حافظهت دچار ایراده. چون بدون شک حتما یه جایی یه کسی یه جوری ازت تعریف کرده. -
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to danial hosseiny on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny اینکه هرچی فککنی و به نتیجه نرسی بعد بدونی کسی ازت تعریف نکرده بده؟!
-
-
Mr. Wick دانش آموزان آلاءreplied to عباس زنگارکی on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عباس زنگارکی دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید
-
danial hosseiny
بله ، واجبه واجبه -
-
@Alzahra-Daftar
اون دات کامش حتما باید باهاش خونده شه؟ -
danial hosseiny
قشنگ ترین تعریفی که شنیدم از یه بنده خدایی بود که اتفاقا کمی بهم شبیهیم. خواست کاری کنه فامیلمون واسه کنکورش بخونه و گفت بهش که من رتبم ده میشه
و اون لحظه من کلی ذوق کردم -
Gharibe Gomnamreplied to danial hosseiny on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
danial hosseiny
هیچ .com -
@Alzahra-Daftar
این نگاه رو به بالا ز چه روست؟ -
من یبار مامانم خیلی با حرص بهم گفت آتنا! تو پول برات هیچ ارزشی نداره!
هرچند که داشت غر میزد ولی من خیلی کِیف کردم -
-
@Alzahra-Daftar
-
danial hosseinyreplied to Gharibe Gomnam on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
ایح ایح ایح ایح.
تلخ -
danial hosseiny
راستی یه چیزدیگه ای یادم اومد اونم اینکه من گوشام خییییلی تیزه بهم میگن تو مثل گوش دراز تو مدرسه موش ها هستی همش میگی دارم میشنوم -
Gharibe Gomnamreplied to danial hosseiny on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
اشکالی نداره
مردم همشون میان شرح میدن -
danial hosseinyreplied to Gharibe Gomnam on ۳ اسفند ۱۴۰۰، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam
ولی یه وقت فکر نکنی پیچوندی و جواب ندادی و ما هم آیکیومون ضعیف بود یادمون رفتا. -
-
یه تعریف دیگه که خیلی خوشم اومد مال وقتی بود که امتحان نوبت ادبیات رو تو کل مدرسه مون فقط من ۲۰ گرفتم.
دبیر ادبیات اومد و جلو مدیر به همه دانش آموزان گفت : واقعا براتون متاسفم فقط یه نفر بین شماها نمره کامل گرفته. انقدر مرتب ، مو به مو معنی کرده بود و مفهوم رو کامل نوشته بود ، کیف کردم. یاد بگیرین ازش
پست 61 از 110