Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. لذت درس خوندن
یه راهنمایی بزرگ
mr.vinyzoM
سلام بچه ها خسته نباشین . خب خب من سطح زبانم فکر میکنم زاد جالب نیست اکادمیک تاfamilyand friends 3 گذروندم و نمره نهایی زبانم هم ۱۷ شد میشه مسیری ک برای تقویت زبانتون رفتین و پیشنهادی برای قوی تر کردنش دارین رو اینجا بنویسین تا هم من و هم بقیه اگه این مشکل رو داشته باشن کمکی بشه برامون و بتونیم تا سطح خوبی ببریمش جلو؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سوال مشاوره ای
انتخاب استاد
arusak 72A
سلام برای نهایی دوازدهم تجربی الا رایگان یا از دوره شلیک نهایی کدوم استادارو پیشنهاد میکنید؟ ریاضی و فیزیک و شیمی ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره و راه ابریشم
9
سلام خدمت همه دوستان. ببخشید می خواستم دوستانی که کنکورشون رو دادن و نتیجه گرفتن در این تاپیک توصیه های خودشون رو برای کنکوری های ۱۴۰۵ بیان کنند. خدا خیرتون بده 🩵 و اینکه به نظرتون برای همه دروس راه ابریشم رو دیدن مناسبه ؟ اصلا برای همه دروس فیلم دیدن خوبه ؟ آخه من تو تابستون تا الان با راه ابریشم ویدیو دیدم ولی راستش خودم نتونستم تست بزنم از کتاب تست هعی می ترسم که یه نکته ای باشه و تو ویدیو گفته شده باشه و من اگه نبینم اون نکته از دستم بره ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
کنکور مجدد
M
سلام وقتتون بخیر من ۲۷ سالمه و لیسانس بهداشت دارم وقصد کنکور مجدد دادم اولا اگر هستند دوستانی که شرایط مشابه با من دارند ممنون میشم خودتون معرفی کنید که پایه برای درس خوندن پیدا کنم دوما میخواستم با هاتون مشورت کنم حقیقتش من به درس زیست علاقه ندارم زیاد و هدفم هم از کنکور مجدد دندون پزشکی و هدف بعدیم تدریس و فرهنگیان هست( اگر قضیه افزایش سن صحت داشته باشد )هست که عملی هست و دروس تئوری زیادی ندارد و سرو کار. زیادی با درس های زیست محور ندارد عنی به پزشکی علاقه ندارم و اگر بیارم هم نمی‌رم بنظر شما اینکه هدفم رشته یک و بسیار رقابتی و سخت تجربی است و فقط همین یک رشته هم هدف من هست ارزش داره براش کنکور مجدد بدم خودتون تجربه مشابهی داشتید که درسی رو با علاقه نخونید ممنون میشم راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
هندسه 1و2 برای کنکور خذف کنم؟
R
سلام من دوازدهم ریاضیم ،میخواستم بدونم حذف کردن هندسه 1 و 2 کار درستیه؟؟ ، چون مشاورم گفت که سوالات هندسه 1 و 2 توی کنکورمعمولا ابتکاری و کمتر کسی میتونه حلشون کنه
سوال مشاوره ای
کنکور تجربی
hakime fokarieH
سلام وقت بخیر خلاصه میکنم مطلب رو من الان دانشجوی ارشد حسابداری ترم آخر هستم ۳۶ سالمه شاغلم بعد پایان نامه برای آزمون استخدامی میخونم سوالم این بود بخوام کنکور تجربی بدم دیپلم ریاضی دارم ۸۴ گرفتمش از کجا باید شروع کنم ؟ممنون یه راهنمایی جامع و کامل بکنید ممنون
سوال مشاوره ای
مشاوره
I
سلام بنده دارم میرم سال دوازدهم و متاسفانه دو سال قبل اصلا فعالیت درسی نداشتم و نمرات هر سال افتضاح تر از سال قبل برای امسال میخواستم شروع کنم و نمیدونم چه دوره هایی برای من خوبه رشتمم ریاضیه و واقعا ضعیفم تو درسا و با یکم پیگیری فهمیدم که بهتره رو دروس دوازدهم بیشتر تمرکز کنم چون ۵۰ درصد کنکوره و تو امتحانات نهایی هم تاثیر خوبی داره حالا برای امتحانات نهایی دوره های راه ابریشم بدرد من میخورن؟ احتمالا اقدام به خرید دوره های چتر نجاتم برای کنکور کنم پیشنهادی چیزی بود هم لطفا بگین که حسابی نیاز دارم
سوال مشاوره ای
میخوام کنکور بدم بعد ۱۰ سال
E
سلام من فوق لیسانس دارم .دوباره میخوام کنکور بدم رشته مورد علاقمو بخونم . ترمیم معدل باید چه درس هایی بکنم ؟؟چه درس هایی برای ترمیم معدل تاثیر دارن برا رشته تجربی ؟؟کل معدل تاثیر داره یا نه درس به درس ؟؟ آیا دروس عمومی هم تو کنکور تاثیر داره؟
سوال مشاوره ای
کتاب ریاضی جامع ای کیو یا میکرو
ا
سلام وقتتون بخیر بین ریاضی جامع ای کیو و میکرو کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
درسی
0
چطور یه درس و طوری بخونم که مسلط شم وقتی می خوام خودم برا خودم توضیح بدم خیلی سختمه سعی میکنم مثل تدریس کردن بگمش ولی هی نگاه کتاب می کنم و میخونم بدون کتاب تمی تونم توضیح بدم
سوال مشاوره ای
سلام
D
من دهمم و دارم از تابستون میخونم میشه بگین چه کتالب هایی برای درس های تخصصی تجربی و برای عربی و زبان و فارسی و جغرافیا خوب هستن؟ و یک سوال هم راجب کلاس های اموزشی داشتم مثل ماز و قلمچی میشه یه راهنمایی کنید؟
سوال مشاوره ای
کمک
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه . راستی اگر برنامه مطالعاتی هم دارین بگین
سوال مشاوره ای
مشاوره
N
سلام وقت بخیر.من ورودی دوازدهم تجربی هستم نمیدونم دوازدهم رو پیشخوانی کنم یا دهم و یازدهم رو مرور کنم لطفا راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
آبرسان
خرگوشیانو سنپایخ
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
خرگوشیانو سنپایخ
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! ️ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. قوانین این تاپیک: اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم صداقت = قدرت هر شب، یک گزارش هر لغزش، فقط یه درس جدید با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ ‍️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
ادامه ی تحصیل در دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟
8
با سلام و درود میخواستم بدونم ادامه ی تحصیل در رشته ی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید رجایی به چه صورت ؟ چون انگار باید دوباره تعهد بدی ولی من در این رابطه اطلاعات کافی ندارم و اگر کمک کنید ممنون میشم همچنین شرایط ادامه تحصیل در خود دانشگاه رجایی به چه صورت؟ با تشکر
سوال مشاوره ای
تدریس کدام معلم بهتر است؟
DabirD
سلام. ببخشید می‌خواستم ازتون بپرسم که استاد سعید تودویی در تدریس ریاضی هشتم بهتر هستند یا استاد قلیچ خانی؟ از لحاظ کیفیت تدریس و سطح تدریس
سوال مشاوره ای
تیزهوشان
خرگوشیانو سنپایخ
بچه ها من خواهرم امسال ازمون تیزهوشان داره ( ششم به هفتم ) و ما هیچ ایده ای نداریم که باید چیکار کنیم ممنون میشم از تجربیاتتون بگید چه کتابی بخریم ؟ چه ویدیو و کلاسی ثبت نام کنه؟ روش مطالعه اش چطوری باشه؟
سوال مشاوره ای
توی برنامه ریزی تابستونم یه سوالات مهمی دارم که جوابشونو پیدا نمیکنم!
P
سلام به همگی، من امسال میرم یازدهم و دهمم رو خیلی خوب جمعبندی نکردمه. دروس غیر از زیست درحد تشریحی اوکی هستم و زیست رو تستی بلدم(درحد ۶۰ ۷۰درصد توی ازمونا) دهم رو آزمون ندادم و امسال توی تابستون ثبت نام کردم برای آزمونای قلم چی یازدهم و ‌میخوام که دهم و جمع‌بندی کنم به صورت کاملاً تستی و در حد کنکور باشه مشکلم اینجاست که اول از همه بودجه‌بندی آزمون‌های قلم چی برای تابستون دهم سوالات ریاضی و فیزیکش خیلی کمه و من فکر نمی‌کنم که عیار واقعیم اونجا مشخص بشه، ۱۰تا تست ریاضی و ۱۰تا تست فیزیک اخه؟چه جوری میشه که مثلاً دو فصل ریاضی مثل مثلثات و توان و اتحادها رو با ۱۰ تا تست جمع کرد توی یه آزمون؟ ممنون میشم که بهم یه مشاوره بدید که چیکار کنم برای این دو تا درس چون واقعاً فکر نمی‌کنم که قلم چی بتونه کافی باشه برام. و سوال دومم اینه که به نظرتون کی شروع کنم درس‌های یازدهم رو؟ اصلاً از کدوم درسا شروع کنم مثلاً زیستش که ۹ فصله رو شروع کنم توی تابستون یا برم سمت فیزیکش چون شنیدم فیزیک یازدهم خیلی سخته و مطالبش زیاده یا....؟؟ باتشکر از ه‍مگی و آلا
سوال مشاوره ای
ترمیم نمره رو باید چی کارکنم؟
S
سلام من سال ۱۴۰۰ دیپلم تجربی گرفتم و امسال به امید خدا میخوام کنکور تجربی بدم تاثیر معدل واسه چه درس هایی هست ؟ عمومی و تخصصی؟ کدوم ها؟ و چه پایه هایی تاثیر داره در کنکور؟ فقط دوازدهم یا هر سه تا پایه ؟ به جز دوازدهم میتونم پایه های دیگه رو هم ترمیم کنم؟ کی باید اقدام کنم واسه ترمیم نمرم ؟ ممنون میشم واسم توضیح بدید باید چیکار کنم ؟
سوال مشاوره ای

لذت درس خوندن

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
14 دیدگاه‌ها 6 کاربران 270 بازدیدها 6 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • f.nalistF آفلاین
    f.nalistF آفلاین
    f.nalist
    ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیار
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام به همتون بچه ها
    امیدوارم حالتون عالی باشع
    یک سوال داشتم از شما که وقتی درس میخونید کدومتون لذت میبرید ازش من تا این سال دهم که درس خوندم همه پایه هامو خوب خوندم و کامل یادشون گرفتم ولی لذت نبردم
    چی باعث میشه که ما از فیلم لذت میبریم ولی از درس نه
    تجربیاتتون رو لطفا بگید
    ممنونم
    دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
    دانش-آموزان-آلاء

Disgustion 1D S 2 پاسخ آخرین پاسخ
    4
    • f.nalistF f.nalist

سلام به همتون بچه ها
      یک سوال داشتم از شما که وقتی درس میخونید کدومتون لذت میبرید ازش من تا این سال دهم که درس خوندم همه پایه هامو خوب خوندم و کامل یادشون گرفتم ولی لذت نبردم
      تجربیاتتون رو لطفا بگید
      ممنونم
      دانش-آموزان-آلاء

Disgustion 1D آفلاین
      Disgustion 1D آفلاین
      Disgustion 1

@farzam-yousefi حرفاتون زیباست .
      بنظرم لذت بردن از کاری که هدفی درش هست خیلی سخت تر از لذت بردن از کاریه که تقریبا بی هدفه (کاملا نه) ! مثلا شما بوی یه غذایی رو میفهمی و لذت میبری یا مثلا یه فیلمیو میبینی که یه صحنه خوشایند (الله و اکبر) داره !
      تو این موارد لذت بردن ساده تره ولی درس خوندن چون هدف نهایی و دنیاییش عملکرد درست تو کنکوره میتونه لذت بخش باشه ولی شرطش اینه که کارامون درست پیش بره و توش نظم باشه و در نهایت نتیجشو ببینیم .
      حس مسیر و حس پایان این مسیر، حس خوشایندیه که من اسمشو میذارم لذت .
      باید ببینیم بقیه دوستان نظرشون چیه .

The Search or real

f.nalistF 1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • Mohammad Javid moghadamM آفلاین
        Mohammad Javid moghadamM آفلاین
        Mohammad Javid moghadam
        دانش آموزان آلاء

سلام
        بنظر من اگر شما می خواهی از کاری که انجام می دی لذت ببری،اول باید هدفت از اون کار مشخص و واضح باشه
        متاسفانه در مدارس به ما کمک نکردن که چگونه اون هدفمون رو به درستی تشخیص بدیم
        اگر از اون درسی که تا الان خوندی احساس رضایت نداشتی اول باید ببینی واقعاً هدف نهایی زندگیت چیه
        سعی هم کن هدف واقعیت تحت تاثیر حرف های دیگران نباشه و چیزی باشه که احساس خوبی بهت دست میده
        وقتی که هدف نهاییت رو پیدا کردی ببین این درس خوندن چه قدر به اون هدفت نزدیکت میکنه

3
        • f.nalistF f.nalist این تاپیک را در ارجاع داد
        • Zahra.HDZ آفلاین
          Zahra.HDZ آفلاین
          Zahra.HD
          فارغ التحصیلان آلاء ⭐

تودلی درباره این موضوع داشتیم بحث میکردیم
          بعضیا هستن که کل زندگی شونو تو مسیر آموختن قرار میدن
          هی یاد میگیرن و یاد میگیرن ولی خسته نمیشن

من میخوام بدونم اونا توی علم چی پیدا کردن؟
          قطعا یه همچین آدمی به دنبال پول و شغل نبوده
          منم دلم نمیخواد هدفم از آموختن شغل و پزشکی و از لین چیزا باشه به نظر من علم یاد گرفتن ارزش و هدف خیلی بزرگتری از رسیدن به پول و جایگاه اجتماعی داره
          این چیه؟؟؟؟؟

شما گفتین که هدف باید بولد باشه خب این هدف پزشکیه؟!
          یه شغله؟ یا یه مدرک تحصیلی؟
          اینارو بدون لذت بردن از درس و فقط با نگاه کردن بهش به عنوان یه وظیفه میشه رسید
          من میخوام بدونم اون چیه که باعث میشه کسی مثل دکتر حسابی کل زندگی‌ش رو تو میسرش قرار داده

So
          What is the point
          of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • f.nalistF f.nalist

سلام به همتون بچه ها
            تجربیاتتون رو لطفا بگید
            ممنونم
            دانش-آموزان-آلاء

S آفلاین
            S آفلاین
            Succinate

@farzam-yousefi در لذت درس خوندن گفته است:

سلام به همتون بچه ها
            تجربیاتتون رو لطفا بگید
            ممنونم
            دانش-آموزان-آلاء

سلام
            تجربه خودم وقتی تو یه درسی پیشرفت میکنم و نتیجه خوبی می گیرم خیلی لذت میبرم
            یا وقتی که با عمق و مفهوم می فهممش و میگم عههه چه جالب
            یا یه سوال و تست باحال و خفن رو میتونم حل کنم
            ولی کلا با انرژی مثبت سر یه درس رفتن و روحیه دادن به خودمون خیلی کمک میکنه با شوق و لذت بخونیمش یا تو اون پارت درس خوندن مون کاری رو کنیم واس اون درس که بیشتر دوست داریم هم خیلی کمک میکنه مثلا خودم خلاصه نویسی زیست خیلی دوست دارم وقتایی که تو پارت درسی زیستم خلاصه نویسی هم میکنم خیلی لذت میبرم

5
            • _Mitra__ آفلاین
              _Mitra__ آفلاین
              _Mitra_
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط _Mitra_ انجام شده

منم تا دبیرستان از درس که چه بگم کلا از 90 درصد زندگیم لذت نمیبردم
              دیدم این بود که باید کلی زجر بکشم تا تهش به یه لذت کوچیک برسم
              جالبه حتی تو راهنمایی بهم میگفتن تحمل کن (اون زمان برا تیزهوشان میخوندم به علاوه یه سری مسابقات دیگه...) بعد کنکور دیگه راحتی یعنی از راهنمایی(یا حتی دبستان) تو ذهنم خونده بودن که تا خود کنکور باید زجر بکشم و بعدش راحتیه در حالی که حالا اصلا بعد کنکور سختی ها و چالش هایی که باهاش روبرو میشیم به نسبت سنمون بیشتره ....
              حتی یادمه یه شب کلاس ششم دبستان بودم یدفعه قبل خواب به کنکور فکر کردم که اگه بد دادم باید چه گلی به سرم بگیرم 😕 و یه چیزی حدود یه ساعت براش گریه کردم 😐
              ولی نمیدونم چرا اطرافیانم اینجوری بهم زاویه دید دادن ولی حسرت تک تک اون لحظات را گاها میخورم که چرا درست زندگی نکردم چرا به بهونه رسیدن به لذت توی آینده ای که معلوم نیست کی برسه لذت اون لحظه ام را از دست دادم یا بقوله چرا فکر میکردم زندگی من فقط اون موقعیه که به آسونیه و لذتش رسیدم .....
              بعدش کم کم توی دبیرستان شروع کردم زاویه دیدمو عوض کردن با درس شیمی و فیزیک هم شروع کردم اینکه قبل از شروع خوندنشون به زیبایی هاشون فکر کنم و فایده هایی که دارن حتی برای فیزیک از اون موقع و الانشم سعی میکنم پدیده های اطرافمو با قوانین فیزیک توجیح کنم
              ولی درباره کنکور باید بگم تا سال 99 بهش به چشم فرصتی که توش عدالت(نمیگم تامه ) حداقل تا یه مقداری قابل توجهی نسبت به خیلی از موقعیت ها و مسابقات و رقابت ها توی ایران داره نگاه میکردم
              ولی بعد اون دو تا از بچه های انجمن تاثیر زیادی داشتن توی تغییر زاویه دیدم و لذت بردنم ازش الان هر دوتاشونم دانشجو اند (هر دوتاشونم دانشگاه همدان 🤣 )
              و تو این سال پشت کنکور بودنم سعی کردم تا جایی که میتونم لذت ببرم نمیگم 100 درصد ولی به جرئت از 85 درصدش لذت بردم
              من اصولا وقتی زیاد درس میخونم حس کف کردن بهم دست میده یا خستگیم بیشتر شبیه بدن درد و سوزش چشم هام هست روزایی که به این درجه معنوی میرسم خیلی کلا اون اخر شبش برام لذت بخشه وقتی اینجوریم خیلی حالم خوبه و این برای من که بگم امروز از زندگیم کاملا لذت بردم و کیف کردم کافیه ✨

میبینم آن شکفتن شادی را (:

5
              • Zahra.HDZ آفلاین
                Zahra.HDZ آفلاین
                Zahra.HD
                فارغ التحصیلان آلاء ⭐

@mitra-ism-rahmani چقدر قشنگ بود حرفاتون🙂
                من دقیقا دنبال همینم دوتا دارم غرق بشم تو درس
                یعنی شما قبل هر درس به ویژگی های مثبت درسا و کاربرد اونا فکر میکنین؟

So
                What is the point
                of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • _Mitra__ آفلاین
                  _Mitra__ آفلاین
                  _Mitra_

@Zahra-Hamrang
                  اون پست قبلیتون را هم خوندم نمیدونم نظرم چقدر درسته ....
                  ولی توی مصاحبه های مریم میرزاخانی بود که میگفتن اوج لذت و زیبایی ریاضیات توی اون کلمه عاها هستش انگار یه جرقه تازه توی ذهن میخوره ✨ مسئله ای که کلی روش وقت گذاشتی از روش های مختلف کلی راه نوشتی و نرسیدی شاید کلی حتی لقمه را دور دهنت پیچونده باشی ... و بعد یدفعه یه دید جدید توی ذهنت شکل میگیری زاویه و پنجره دیدی که قبل از اون اصلا اونجوری به مسئله نگاه نکرده بودی و بعد میبینی چقد جالب اونجا شیرینی ریاضی یا اون مسئله ای که خودت بهش رسیدی را میچشی ..... همین بیشتر یاد گرفتنه خودش شاید یه هدف بوده همین چالش ایجاد شدنه .... تا چالش نباشه که تو توی سختی نمیوفتی که بخوای خودتو ازش بکشی بیرون و اونجا توی اون لحظات سخته رشد میکنی شاید بعد مدت ها که گذشت وقتی برگردیم عقب به اون لحظه فکر کنیم به خودمون افتخار کنیم بابت پشت سر گذاشتن اون مرحله و برامون یادآوریش لذت بخش باشه ولی توی اون لحظه ایا واقعا با لذت ازش گذشتیم یا با اخم و نق زدن بوده ؟ بعد اونجاس که توی آینده وقتی به اون تیکه از گذشته نگاه میکنیم (اگه با نارضایتی گذرونده باشیمش) با خودمون حسرت میخوریم که من که اون زمان را گذاشتم و موفق هم شدم ولی چرا زندگی را به کام خودم تا اون حد زهرمار کردم .....
                  بنظرم همین دید باید برای الان هم باشه چه بخوایم چه نخوایم این دوره را میگذرونیم حالا یا با موفقیت یا ..... ولی حداقل بیایید ازش لذت ببریم حتی اگه سخت باشه اگه اذیت کننده باشه بیا فقط بگیم که دارم لذت میبرم این اولین قدمشه که بخوای لذت ببری و به خودت بگی که داری لذت میبری .... بعدش کم کم زیبایی های مسیر خودشو نشون میده هرچقدر بیشتر بطلبیش بیشتر هم بدست میاری و انگیزه و حال خوب را باید خودمون بسازی نه منتظر اومدنش .... این بستگی به خودت داره بقول مولانا هرچیز که در جستن آنی آنی
                  و یه چیز دیگه بنظرم اون بزرگان علمی که مثل زدید چیزی که تجربه ش کردن و بهش رسیدن کمتر دانستن و فهمیدنشون بوده .... نمیدونم تاحالا پیش اومده یا نه ولی وقتی به یه بچه کوچولو یه درس جالب و کوچیک که بقیه هم سن و سالش بلد نیستنو یاد بدی یه جوری میشه که فکر میکنه خیلی چیزا میدونه ولی همون بچه هر چی بیشتر بهش یاد بدی میفهمه خیلی چیزا بوده که نمیدونسته هرچی بیشتر بزرگتر میشه و بیشتر میفهمه و یادمیگیره بیشتر به این درک میرسه دانشمندان هم همینطور بودن هرچقدر یادمیگرفتن اینو مطمئن بودن که خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که الان میدونن برای یادگرفتن هست همونطوری که ابن سینا میگه دل گرچه در این بادیه بسیار شتافت/یک موی ندانست ولی موی شکافت/اندر دل من هزار خورشید بتافت/اخر به کمال ذره ای راه نیافت و این خودش مشوق و عطشی برای یادگرفتن بیشتر میشه ....... البته کسی چ میدونه شاید هزاران دلیل و علت دیگه ای هم باشه.....

Zahra.HDZ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  4
                  • _Mitra__ _Mitra_

@Zahra-Hamrang
                    اون پست قبلیتون را هم خوندم نمیدونم نظرم چقدر درسته ....
                    ولی توی مصاحبه های مریم میرزاخانی بود که میگفتن اوج لذت و زیبایی ریاضیات توی اون کلمه عاها هستش انگار یه جرقه تازه توی ذهن میخوره ✨ مسئله ای که کلی روش وقت گذاشتی از روش های مختلف کلی راه نوشتی و نرسیدی شاید کلی حتی لقمه را دور دهنت پیچونده باشی ... و بعد یدفعه یه دید جدید توی ذهنت شکل میگیری زاویه و پنجره دیدی که قبل از اون اصلا اونجوری به مسئله نگاه نکرده بودی و بعد میبینی چقد جالب اونجا شیرینی ریاضی یا اون مسئله ای که خودت بهش رسیدی را میچشی ..... همین بیشتر یاد گرفتنه خودش شاید یه هدف بوده همین چالش ایجاد شدنه .... تا چالش نباشه که تو توی سختی نمیوفتی که بخوای خودتو ازش بکشی بیرون و اونجا توی اون لحظات سخته رشد میکنی شاید بعد مدت ها که گذشت وقتی برگردیم عقب به اون لحظه فکر کنیم به خودمون افتخار کنیم بابت پشت سر گذاشتن اون مرحله و برامون یادآوریش لذت بخش باشه ولی توی اون لحظه ایا واقعا با لذت ازش گذشتیم یا با اخم و نق زدن بوده ؟ بعد اونجاس که توی آینده وقتی به اون تیکه از گذشته نگاه میکنیم (اگه با نارضایتی گذرونده باشیمش) با خودمون حسرت میخوریم که من که اون زمان را گذاشتم و موفق هم شدم ولی چرا زندگی را به کام خودم تا اون حد زهرمار کردم .....
                    بنظرم همین دید باید برای الان هم باشه چه بخوایم چه نخوایم این دوره را میگذرونیم حالا یا با موفقیت یا ..... ولی حداقل بیایید ازش لذت ببریم حتی اگه سخت باشه اگه اذیت کننده باشه بیا فقط بگیم که دارم لذت میبرم این اولین قدمشه که بخوای لذت ببری و به خودت بگی که داری لذت میبری .... بعدش کم کم زیبایی های مسیر خودشو نشون میده هرچقدر بیشتر بطلبیش بیشتر هم بدست میاری و انگیزه و حال خوب را باید خودمون بسازی نه منتظر اومدنش .... این بستگی به خودت داره بقول مولانا هرچیز که در جستن آنی آنی
                    و یه چیز دیگه بنظرم اون بزرگان علمی که مثل زدید چیزی که تجربه ش کردن و بهش رسیدن کمتر دانستن و فهمیدنشون بوده .... نمیدونم تاحالا پیش اومده یا نه ولی وقتی به یه بچه کوچولو یه درس جالب و کوچیک که بقیه هم سن و سالش بلد نیستنو یاد بدی یه جوری میشه که فکر میکنه خیلی چیزا میدونه ولی همون بچه هر چی بیشتر بهش یاد بدی میفهمه خیلی چیزا بوده که نمیدونسته هرچی بیشتر بزرگتر میشه و بیشتر میفهمه و یادمیگیره بیشتر به این درک میرسه دانشمندان هم همینطور بودن هرچقدر یادمیگرفتن اینو مطمئن بودن که خیلی خیلی بیشتر از اون چیزی که الان میدونن برای یادگرفتن هست همونطوری که ابن سینا میگه دل گرچه در این بادیه بسیار شتافت/یک موی ندانست ولی موی شکافت/اندر دل من هزار خورشید بتافت/اخر به کمال ذره ای راه نیافت و این خودش مشوق و عطشی برای یادگرفتن بیشتر میشه ....... البته کسی چ میدونه شاید هزاران دلیل و علت دیگه ای هم باشه.....

Zahra.HDZ آفلاین
                    Zahra.HDZ آفلاین
                    Zahra.HD
                    فارغ التحصیلان آلاء ⭐

@mitra-ism-rahmani خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین
                    آره واقعا
                    شاید همین باشه
                    بازم مرسی😗❤

So
                    What is the point
                    of every thing?...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • Disgustion 1D Disgustion 1

@farzam-yousefi حرفاتون زیباست .
                      بنظرم لذت بردن از کاری که هدفی درش هست خیلی سخت تر از لذت بردن از کاریه که تقریبا بی هدفه (کاملا نه) ! مثلا شما بوی یه غذایی رو میفهمی و لذت میبری یا مثلا یه فیلمیو میبینی که یه صحنه خوشایند (الله و اکبر) داره !
                      تو این موارد لذت بردن ساده تره ولی درس خوندن چون هدف نهایی و دنیاییش عملکرد درست تو کنکوره میتونه لذت بخش باشه ولی شرطش اینه که کارامون درست پیش بره و توش نظم باشه و در نهایت نتیجشو ببینیم .
                      حس مسیر و حس پایان این مسیر، حس خوشایندیه که من اسمشو میذارم لذت .
                      باید ببینیم بقیه دوستان نظرشون چیه .

f.nalistF آفلاین
                      f.nalistF آفلاین
                      f.nalist

Disgustion 1
                      خیلی ممنونم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • Mohammad Javid moghadamM Mohammad Javid moghadam

سلام
                        بنظر من اگر شما می خواهی از کاری که انجام می دی لذت ببری،اول باید هدفت از اون کار مشخص و واضح باشه
                        متاسفانه در مدارس به ما کمک نکردن که چگونه اون هدفمون رو به درستی تشخیص بدیم
                        اگر از اون درسی که تا الان خوندی احساس رضایت نداشتی اول باید ببینی واقعاً هدف نهایی زندگیت چیه
                        سعی هم کن هدف واقعیت تحت تاثیر حرف های دیگران نباشه و چیزی باشه که احساس خوبی بهت دست میده
                        وقتی که هدف نهاییت رو پیدا کردی ببین این درس خوندن چه قدر به اون هدفت نزدیکت میکنه

f.nalistF آفلاین
                        f.nalistF آفلاین
                        f.nalist

Mohammad Javid moghadam
                        ممنونم از راهنماییتون🍀 🍀 🍀

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • S Succinate

@farzam-yousefi در لذت درس خوندن گفته است:

سلام به همتون بچه ها
                          تجربیاتتون رو لطفا بگید
                          ممنونم
                          دانش-آموزان-آلاء

سلام
                          تجربه خودم وقتی تو یه درسی پیشرفت میکنم و نتیجه خوبی می گیرم خیلی لذت میبرم
                          یا وقتی که با عمق و مفهوم می فهممش و میگم عههه چه جالب
                          یا یه سوال و تست باحال و خفن رو میتونم حل کنم
                          ولی کلا با انرژی مثبت سر یه درس رفتن و روحیه دادن به خودمون خیلی کمک میکنه با شوق و لذت بخونیمش یا تو اون پارت درس خوندن مون کاری رو کنیم واس اون درس که بیشتر دوست داریم هم خیلی کمک میکنه مثلا خودم خلاصه نویسی زیست خیلی دوست دارم وقتایی که تو پارت درسی زیستم خلاصه نویسی هم میکنم خیلی لذت میبرم

f.nalistF آفلاین
                          f.nalistF آفلاین
                          f.nalist

@sania-Andiravan
                          موافقم باهاتون
                          سعی میکنم حتما این کار رو کنم🌺

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • _Mitra__ _Mitra_

منم تا دبیرستان از درس که چه بگم کلا از 90 درصد زندگیم لذت نمیبردم
                            دیدم این بود که باید کلی زجر بکشم تا تهش به یه لذت کوچیک برسم
                            جالبه حتی تو راهنمایی بهم میگفتن تحمل کن (اون زمان برا تیزهوشان میخوندم به علاوه یه سری مسابقات دیگه...) بعد کنکور دیگه راحتی یعنی از راهنمایی(یا حتی دبستان) تو ذهنم خونده بودن که تا خود کنکور باید زجر بکشم و بعدش راحتیه در حالی که حالا اصلا بعد کنکور سختی ها و چالش هایی که باهاش روبرو میشیم به نسبت سنمون بیشتره ....
                            حتی یادمه یه شب کلاس ششم دبستان بودم یدفعه قبل خواب به کنکور فکر کردم که اگه بد دادم باید چه گلی به سرم بگیرم 😕 و یه چیزی حدود یه ساعت براش گریه کردم 😐
                            ولی نمیدونم چرا اطرافیانم اینجوری بهم زاویه دید دادن ولی حسرت تک تک اون لحظات را گاها میخورم که چرا درست زندگی نکردم چرا به بهونه رسیدن به لذت توی آینده ای که معلوم نیست کی برسه لذت اون لحظه ام را از دست دادم یا بقوله چرا فکر میکردم زندگی من فقط اون موقعیه که به آسونیه و لذتش رسیدم .....
                            بعدش کم کم توی دبیرستان شروع کردم زاویه دیدمو عوض کردن با درس شیمی و فیزیک هم شروع کردم اینکه قبل از شروع خوندنشون به زیبایی هاشون فکر کنم و فایده هایی که دارن حتی برای فیزیک از اون موقع و الانشم سعی میکنم پدیده های اطرافمو با قوانین فیزیک توجیح کنم
                            ولی درباره کنکور باید بگم تا سال 99 بهش به چشم فرصتی که توش عدالت(نمیگم تامه ) حداقل تا یه مقداری قابل توجهی نسبت به خیلی از موقعیت ها و مسابقات و رقابت ها توی ایران داره نگاه میکردم
                            ولی بعد اون دو تا از بچه های انجمن تاثیر زیادی داشتن توی تغییر زاویه دیدم و لذت بردنم ازش الان هر دوتاشونم دانشجو اند (هر دوتاشونم دانشگاه همدان 🤣 )
                            و تو این سال پشت کنکور بودنم سعی کردم تا جایی که میتونم لذت ببرم نمیگم 100 درصد ولی به جرئت از 85 درصدش لذت بردم
                            من اصولا وقتی زیاد درس میخونم حس کف کردن بهم دست میده یا خستگیم بیشتر شبیه بدن درد و سوزش چشم هام هست روزایی که به این درجه معنوی میرسم خیلی کلا اون اخر شبش برام لذت بخشه وقتی اینجوریم خیلی حالم خوبه و این برای من که بگم امروز از زندگیم کاملا لذت بردم و کیف کردم کافیه ✨

f.nalistF آفلاین
                            f.nalistF آفلاین
                            f.nalist

@mitra-ism-rahmani
                            عالی بود
                            خیلی تاثیر گذار بود
                            واقعا لذت بردم
                            ممنون از وقتی که گذاشتید

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • _Mitra__ آفلاین
                              _Mitra__ آفلاین
                              _Mitra_

@farzam-yousefi @Zahra-Hamrang خواهش میکنم ان شاء الله مفید بوده باشه ☄

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              2
                              • monirsM monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جا‌به‌جا کرد
                              پاسخ
                              • پاسخ به عنوان موضوع
                              وارد شوید تا پست بفرستید
                              • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                              • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                              • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                              • اولین پست
                                آخرین پست
                              0