علاقه به زیست
-
@mohadeseh-m-m در علاقه به زیست گفته است:
@zohre-nowrouzi در علاقه به زیست گفته است:
@zohre-nowrouzi تجربی ولی بعد دوسال شروع کردم به خوندن
تو سه سال تحصیلم معلم زیست خوبی هم نداشتم
خو دبیر که دلیل نمیشه ..نگاه من ایلام درس میخونم ..یعنی یکی از محروم ترین استانها دبیر زیستمون هم قبلا بهداشت میخونده حتی رشته اش ب زیست یکمم ربط نداشته
.. ازمون میری؟
اره قلمچی ثبت نام کردم
با برنامه جلو رفتی؟
اگه برا ازمون اول اماده نیستی .. دوسه روز مونده رو سعی نکن بری سراغ بودجه بندی .. بالاخره یه جا از زیست رو دوست خواهی داشت.. مثلا میتونی واسه شروع فصل کلیه رو بخونی ..یا اینکه ایمنی سال سوم یا هرچیزی که حجمش کم و یادگیریش اسون تره .. وقتی فهمیدی استارتو زدی برو سراغ برنامه ات .. از اول کاریم نرو سراغ فاگو یا نشر الگو چون یکم زننده ان برا کسی ک تازه شروع کرده ..میتونی کتاب درسی بخونی یا اینکه خیلی سبز .. ولی خیلی سبزو بیشتر پیشنهاد میکنم برا شروعت فیلمم بذار وقتی حداقل ی بار خوندی -
@zohre-nowrouzi تجربی ولی بعد دوسال شروع کردم به خوندن
تو سه سال تحصیلم معلم زیست خوبی هم نداشتم
خو دبیر که دلیل نمیشه ..نگاه من ایلام درس میخونم ..یعنی یکی از محروم ترین استانها دبیر زیستمون هم قبلا بهداشت میخونده حتی رشته اش ب زیست یکمم ربط نداشته
.. ازمون میری؟
اره قلمچی ثبت نام کردم
با برنامه جلو رفتی؟
اگه برا ازمون اول اماده نیستی .. دوسه روز مونده رو سعی نکن بری سراغ بودجه بندی .. بالاخره یه جا از زیست رو دوست خواهی داشت.. مثلا میتونی واسه شروع فصل کلیه رو بخونی ..یا اینکه ایمنی سال سوم یا هرچیزی که حجمش کم و یادگیریش اسون تره .. وقتی فهمیدی استارتو زدی برو سراغ برنامه ات .. از اول کاریم نرو سراغ فاگو یا نشر الگو چون یکم زننده ان برا کسی ک تازه شروع کرده ..میتونی کتاب درسی بخونی یا اینکه خیلی سبز .. ولی خیلی سبزو بیشتر پیشنهاد میکنم برا شروعت فیلمم بذار وقتی حداقل ی بار خوندی@zohre-nowrouzi من دانش اموز تنبلی نیستم ولی چون بی فکری کردم واسه ازمون اماده نیستم این حالم رو بدتر کرده
-
@دکتر-محبوبه مشکلم اینه نمیذارم وقتم رو زیاد بگیره بیشتر از دوساعت یه درس بخونم خسته میشم
@دکتر-محبوبه مشکلم اینه نمیذارم وقتم رو زیاد بگیره بیشتر از دوساعت یه درس بخونم خسته میشم
یه ساعت مطالعه درست از نظر مشاوره ای هر ۴۵مین یه ربع تا ۲۰دقیقه استراحته .. و برا چیزی که میخوای حفظ کنی هر ۲۰دقیقه ۵الی ده دقیقه استراحته.. و میخوای بخونی نشین بگو خب منن حتما باید این مطلبو بفهمم دور اولتو روزنامه وار بخون .. اگه مثلا تا وسط فصل رفتی برای مثال برخوردی به کلمه البومین و یادت نیاومد این کلمه همونکه نشاسته و سلولز داره یا اونیه ک تو تخم مرغه و پروتئین داره نرو و ازز اول نخون اون یه تیکه رو ..تو قرار نیست یه بار خوندن اولینو اخرین بارت باشه
-
@mohadeseh-m-m
خب ببینید تو رشته تجربی مهم ترین درس زیسته شما یجوری برنامه بریزین که مثلا 2 ساعت زیست بخونید بعد 1ساعت یه درس عمومی دوباره زیست.رمز یادگیری و علاقه زیست زیاد خوندنه.
من خودمم معلم سال دومم خوب نبود اصلا متوجه نمیشد زیست ینی چی ولی اگرچه خودمم باوجود اینکه از همون اول دوس داشتم رشته تجربی رو از بعضی از فصلای زیست اصلا خوشم نمیاد مثلا بخش گیاهی فصل 6 سال دوم ولی وقتی درکش کردم خیلی خوشم اومد@دکتر-محبوبه کتاب تستم نشرالگو ولی از درسنامش استفاده نمیکنم زیر ذربین هم میخونم
-
@zohre-nowrouzi من دانش اموز تنبلی نیستم ولی چون بی فکری کردم واسه ازمون اماده نیستم این حالم رو بدتر کرده
-
@دکتر-محبوبه در علاقه به زیست گفته است:
@zohre-nowrouzi
نشرالگو که چیزی نداره اتفاقا درسنامه هاش خیلی خوبهبرا شروع خوب نیست ..مثل یه بچه اس ک تازه چهاردستو پا میره تو بگی بدو
-
@دکتر-محبوبه کتاب تستم نشرالگو ولی از درسنامش استفاده نمیکنم زیر ذربین هم میخونم
-
@zohre-nowrouzi من دانش اموز تنبلی نیستم ولی چون بی فکری کردم واسه ازمون اماده نیستم این حالم رو بدتر کرده
عیبی نداره منم پارسال ازمون اولو نرسیدم بخونم تو جمع بندی فروردین خوندم
-
@دکتر-محبوبه کتاب تستم نشرالگو ولی از درسنامش استفاده نمیکنم زیر ذربین هم میخونم
-
ولی خودتو محدود ب ازمون نکن سعی کن بیشتر از ازمونت بخونی .. کم کم راه میافتی خیلیا بودن از تراز ۴۲۰۰رسیدن ب ۶۰۰۰برا خرداد
@zohre-nowrouzi من ترازم ۴۰۰۰ واقعا چ تنبلم
-
-
میزنم لهت میکنما انگار دنیا ب اخر رسیده..چون دور بودی از درس اینجوری ..ولی نمیگمم عب نداره چون عیبم داره تلاشتو بکنی زیر هزار میشی
-
-
میزنم لهت میکنما انگار دنیا ب اخر رسیده..چون دور بودی از درس اینجوری ..ولی نمیگمم عب نداره چون عیبم داره تلاشتو بکنی زیر هزار میشی
-
@zohre-nowrouzi چشم ببخشید فقط نزن
-
@zohre-nowrouzi
دقیقا@دکتر-محبوبه در علاقه به زیست گفته است:
@zohre-nowrouzi
دقیقادیدی چ مشاوری شدم
انقد عوض کردم یاد گرفتم
-
@mohadeseh-m-m
تنبل نیستی.شک نکن.بیخودی هم ناامید نشو.به خودت تلقین نکن زیست دوس ندارم و از این حرفا فقط بخون.مطمئن باش عالی میشه هم علاقع ات به زیست زیاد میشه هم ترازت بالا میاد.@دکتر-محبوبه گفتم از شنبه برنامه ریزیم رو واسه ازمون بعد درست میکنم حالا ببینم واقعا انجام میدم یا ن
-
@دکتر-محبوبه گفتم از شنبه برنامه ریزیم رو واسه ازمون بعد درست میکنم حالا ببینم واقعا انجام میدم یا ن
-
@zohre-nowrouzi
@zohre-nowrouzi
دقیقادیدی چ مشاوری شدم
انقد عوض کردم یاد گرفتم
@zohre-nowrouzi
@zohre-nowrouzi