سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
علاقه به زیست
-
سلام عزیزان من اخه من چکار کنم که به زیست علاقه پیدا کنم خیلی حالم بده کمکم کنید
-
-
mohadeseh.m.m در علاقه به زیست گفته است:
سلام عزیزان من اخه من چکار کنم که به زیست علاقه پیدا کنم خیلی حالم بده کمکم کنید
رشته ات چیه گلم؟
-
@zohre-nowrouzi تجربی ولی بعد دوسال شروع کردم به خوندنتو سه سال تحصیلم معلم زیست خوبی هم نداشتم
-
@zohre-nowrouzi تجربی ولی بعد دوسال شروع کردم به خوندنتو سه سال تحصیلم معلم زیست خوبی هم نداشتم
خو دبیر که دلیل نمیشه ..نگاه من ایلام درس میخونم ..یعنی یکی از محروم ترین استانها دبیر زیستمون هم قبلا بهداشت میخونده حتی رشته اش ب زیست یکمم ربط نداشته .. ازمون میری؟
-
@zohre-nowrouzi در علاقه به زیست گفته است:
خو دبیر که دلیل نمیشه ..نگاه من ایلام درس میخونم ..یعنی یکی از محروم ترین استانها دبیر زیستمون هم قبلا بهداشت میخونده حتی رشته اش ب زیست یکمم ربط نداشته .. ازمون میری؟
اره قلمچی ثبت نام کردم
-
mohadeseh.m.m
سلام اگه شروع کنید به خوندن مطمئنا علاقه مند میشین.به نظرمن اول کتاب درسی بعد دیدن فیلم های اقای امینی راد چه جدید چه فیلم های قدیمی ترشون.دوباره کتاب بعد درسنامه نشرالگو بعدم تست.
شک نکن اگه درک کنی اینقدر قشنگه که عاشقش میشی!!! -
@دکتر-محبوبه مشکلم اینه نمیذارم وقتم رو زیاد بگیره بیشتر از دوساعت یه درس بخونم خسته میشم
-
@zohre-nowrouzi در علاقه به زیست گفته است:
اره قلمچی ثبت نام کردم
با برنامه جلو رفتی؟
اگه برا ازمون اول اماده نیستی .. دوسه روز مونده رو سعی نکن بری سراغ بودجه بندی .. بالاخره یه جا از زیست رو دوست خواهی داشت.. مثلا میتونی واسه شروع فصل کلیه رو بخونی ..یا اینکه ایمنی سال سوم یا هرچیزی که حجمش کم و یادگیریش اسون تره .. وقتی فهمیدی استارتو زدی برو سراغ برنامه ات .. از اول کاریم نرو سراغ فاگو یا نشر الگو چون یکم زننده ان برا کسی ک تازه شروع کرده ..میتونی کتاب درسی بخونی یا اینکه خیلی سبز .. ولی خیلی سبزو بیشتر پیشنهاد میکنم برا شروعت فیلمم بذار وقتی حداقل ی بار خوندی -
mohadeseh.m.m
خب ببینید تو رشته تجربی مهم ترین درس زیسته شما یجوری برنامه بریزین که مثلا 2 ساعت زیست بخونید بعد 1ساعت یه درس عمومی دوباره زیست.رمز یادگیری و علاقه زیست زیاد خوندنه.
من خودمم معلم سال دومم خوب نبود اصلا متوجه نمیشد زیست ینی چی ولی اگرچه خودمم باوجود اینکه از همون اول دوس داشتم رشته تجربی رو از بعضی از فصلای زیست اصلا خوشم نمیاد مثلا بخش گیاهی فصل 6 سال دوم ولی وقتی درکش کردم خیلی خوشم اومد -
@zohre-nowrouzi من دانش اموز تنبلی نیستم ولی چون بی فکری کردم واسه ازمون اماده نیستم این حالم رو بدتر کرده
-
@دکتر-محبوبه مشکلم اینه نمیذارم وقتم رو زیاد بگیره بیشتر از دوساعت یه درس بخونم خسته میشم
یه ساعت مطالعه درست از نظر مشاوره ای هر ۴۵مین یه ربع تا ۲۰دقیقه استراحته .. و برا چیزی که میخوای حفظ کنی هر ۲۰دقیقه ۵الی ده دقیقه استراحته.. و میخوای بخونی نشین بگو خب منن حتما باید این مطلبو بفهمم دور اولتو روزنامه وار بخون .. اگه مثلا تا وسط فصل رفتی برای مثال برخوردی به کلمه البومین و یادت نیاومد این کلمه همونکه نشاسته و سلولز داره یا اونیه ک تو تخم مرغه و پروتئین داره نرو و ازز اول نخون اون یه تیکه رو ..تو قرار نیست یه بار خوندن اولینو اخرین بارت باشه
-
@دکتر-محبوبه کتاب تستم نشرالگو ولی از درسنامش استفاده نمیکنم زیر ذربین هم میخونم
-
mohadeseh.m.m
خب این ازمون اماده نیستید مهم نیس ازمون 5ابان تقریبا درسا از اوله البته به جز زیست پایه و دینی -
mohadeseh.m.m
من زیر ذره بین ندیدم ولی من خودم وقتی بخش گیاهی زیست 1فصل 6 رو خوندم خیلی دوسش داشتم و خوشم اومد درحالی که قبلا به زور میخوندمش -
@zohre-nowrouzi من دانش اموز تنبلی نیستم ولی چون بی فکری کردم واسه ازمون اماده نیستم این حالم رو بدتر کرده
عیبی نداره منم پارسال ازمون اولو نرسیدم بخونم تو جمع بندی فروردین خوندم
-
mohadeseh.m.m
یه ازمونی اذر داره زیست پایه از اوله سعی کنید اونجا جبران کنید این چندفصلی رو که نخوندین