IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
هر کی یه گزاره
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to DexterMoreRight on آخرین ویرایش توسط انجام شده
@AmirReza-Bhb
میشه لطفا استثنا رو بگید -
@AmirReza-Bhb درست مث تیروئیدی ک همه سلولا از جمله دیواره رگ گیرندشو دارن پس درنتیجه جاست یبار میان؟
-
@AmirReza-Bhb من میگم درسته
چرا مثلا تیروعید -
Michael Vey ++++++++++++++++++
-
Michael Vey
3 بار این بی صاحابو ویرایش زدم هنوزم حس میکنم باید بزنم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
چقدر قشنگ بود ایننننن:/// -
Michael Vey همینه حتما. T3 و T4 ای که میخوان دستور رو واسه خودِ یاخته های تیروئید ببرن، فقط توی همون مایع میان بافتی میمونن.
-
پرستو بابایی اره بمولا منم پشمام ریختت
-
صفحه 71 زیست 2 یاخته دیواره مویرگ با ترشح و فلان و بهمان گلبول سفید رو به محل آسیب بافتی فرا میخونه
تست آی کیو بوده ولی تو ویرایش جدید حذف شده چون سطحش یکم بالاتر از کنکور تلقی شده ... -
@AmirReza-Bhb
اونجا گیرنده تو خود مویرگه ... -
@AmirReza-Bhb
اون هورمون نیس ک پیک شیمیاییه -
@AmirReza-Bhb همون اول ردش کردم. هورمون نیست. پیک شیمیایی ئه.
-
Michael Vey
اینم میشه...
البته این لفظ همه سلولا گیرندشو دارن که بازم غلطه... -
@AmirReza-Bhb
به جز سلول های شاخی(مرده سطح پوست)، چه سلول دیگه ای نداره؟ -
@AmirReza-Bhb در هر کی یه گزاره گفته است:
@_uuu_
گیرنده تی 3 و تی 4 تو یاخته است
خب همه هم که هسته ندارن !
گلبول قرمز بالغگلبول قرمز هم نیاز ب گلوکز داره نمیشه گیرندشو نداشته باشه
-
@AmirReza-Bhb هورمون های تی ۳ و تی ۴، مصرف گلوکز رو تغیین میکنن. گلبول سفید هم گلوکز مصرف میکنه(با تخمیر)
حالا ممکنه گیرنده گلبول قرمز یه جای دیگه ش باشه. اما قطعا گیرنده داره واسش