هر کی یه گزاره

-
@Soniaaa
عرضم به خدمتت که تو مرحله سه گلیکولیز استفاده از فسفات آزاد رو داشتیم که آتپ هم مصرف نمیشد... -
نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط Mehrsa 14 انجام شده
گزاره
هر یاخته موثر در ایمنی در مردی سالم و بالغ که بر فرایند های دستگاه تولید مثلی او نیز نقش دارد الزاما یاخته هدف ترشحات غدهای در کف جمجمه قرار میگیرد. -
گیرنده مکانیکی صدا در جیرجیرک روی پاهایی از جانور قرار گرفته است که دارای بلند ترین رشته های عصبی محیطی می باشد
@0Farzam0
غلطه
گیرنده ها روی جفت پای جلویین
در حالیکه بلند ترین مال جفت پای عقبیه -
گزاره
هر یاخته موثر در ایمنی در مردی سالم و بالغ که بر فرایند های دستگاه تولید مثلی او نیز نقش دارد الزاما یاخته هدف ترشحات غدهای در کف جمجمه قرار میگیرد. -
گزاره
هر یاخته موثر در ایمنی در مردی سالم و بالغ که بر فرایند های دستگاه تولید مثلی او نیز نقش دارد الزاما یاخته هدف ترشحات غدهای در کف جمجمه قرار میگیرد.نوشتهشده در ۲۶ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehrsa 14 خب یاخته ها میتونن متفاوت باشت سرتولی/ ترشح ککنده پرولاکتین / یاخته های هیپوتالاموس / یاخته های بخش قشری فوق کلیه و.... اینا در ایمنی نقش دارن و در فرایند تولید مثلام نقش دارن یاخته هیپوتالاموس گیرنده برای هورمون هیپو فیز نداره )
-
درست فرمودید
این گزاره در مورد همه بندپایان صادق هستش -
گزاره:
گردش خون در یک انسان مونث همانند موش میتواند به یکسان سازی دمای تمام بدن جانور کمک کند. -
گزاره:
گردش خون در یک انسان مونث همانند موش میتواند به یکسان سازی دمای تمام بدن جانور کمک کند.نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 داستان رو دم موش نیست ؟
چون رو اون شکل پرتو فروسرخ از دمش فروسرخ تابیده نمیشد و دمای کمتری داشت
در ضمن دمشم نگیم مثلا کله ش داغ تر میشد -
@0Farzam0 داستان رو دم موش نیست ؟
چون رو اون شکل پرتو فروسرخ از دمش فروسرخ تابیده نمیشد و دمای کمتری داشت
در ضمن دمشم نگیم مثلا کله ش داغ تر میشد@REZA-DOLATSHAA
موش بدبخت -
نوشتهشده در ۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
درست ؟
-
@REZA-DOLATSHAA
هووم درست -
سلام گزاره
همواره در مواجهه با نور غیر همه جانبه در گیاه ،یاخته هایی که سمت سایه و کم نور قرار دارند در مورد تجمع اکسین و رشد طولی بیشتر یاخته ها خواهند بود -
سلام گزاره
همواره در مواجهه با نور غیر همه جانبه در گیاه ،یاخته هایی که سمت سایه و کم نور قرار دارند در مورد تجمع اکسین و رشد طولی بیشتر یاخته ها خواهند بودنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۱، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط SiliS انجام شده@Soniaaa سلام غلطه !؟
همه سلول ها نه ... -
@Pya
دلیلتو توضیح بده قشنگ من نفهمیدم چ شد تا بگم ولی غلطه گزاره -
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۱، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط SiliS انجام شده
@Soniaaa در هر کی یه گزاره
گفته است:
@Pya
دلیلتو توضیح بده قشنگ من نفهمیدم چ شد تا بگم ولی غلطه گزاره.
میتونه تنه گیاه باشه که اکسین رشدشو تغییر نمیده ،،، کتاب نزدیک نوک رو گفته.
و همچنین گفته رشد طولی بیشتر یاخته ها
یعنی قبلا هم رشد طولی داشته ، خب گیاه تا حدی میتونه خم شه و به طوری که به سمت نور باشه
ولی این محدودیتی نگفته و بازم میگه رشد پیدا کنع..
و همچنین همه نوع سلولی نه ، سلول هایی ک دیواره پسین دارن ک اصلا رشد طولی ندارن -
گفته است:
@Pya
یعنی قبلا هم رشد طولی داشته ، خب گیاه تا حدی میتونه خم شه و به طوری که به سمت نور باشه
و همچنین همه نوع سلولی نه ، سلول هایی ک دیواره پسین دارن ک اصلا رشد طولی ندارن@Pya
خب منظورم از طرح گزاره اینا نبود
خمش ساقه درخت مو ب دور پایه یا تنه گیاه دیگر اون بخشی ک با پایه در تماسه مگ نه اینک نور کمتری میگیره؟
ولی رشد طولی کمتری دارهحال کردی گزاره رو
-
گفته است:
@Pya
و همچنین همه نوع سلولی نه ، سلول هایی ک دیواره پسین دارن ک اصلا رشد طولی ندارن@Pya
این دلیل دیواره پسین هم خیلی خفن بود برکانا -
@Pya
خب منظورم از طرح گزاره اینا نبود
خمش ساقه درخت مو ب دور پایه یا تنه گیاه دیگر اون بخشی ک با پایه در تماسه مگ نه اینک نور کمتری میگیره؟
ولی رشد طولی کمتری دارهحال کردی گزاره رو
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۱، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa آخه مو تو کتاب اومده،؟ من ک یادم نمیاد
ولی اینایی هم که گفتم باید یه طراح رعایت کنه
اگه این نکته با سس قاطی باشه عجب چیز توپی در میاد -
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۴۰۱، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
گزارع طوریه که کل گیاه رو میگیره حتی ریشه
با ریشه ک نور نمیگیره هم میشد ردش کرد
.
ولی سوال ایده جالبی بود