بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی
-
@Zhra8393 در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
در روز چه تعداد تست میزدین؟
با توجه به اینکه ما عمومی داشتیم، بین ۲۷۰تا ۳۳۰ تست
برای تثبیت مطالب توی ذهنتون چیکار میکردین؟
به طور متناوب مرور میکردم
فیزیک لعنتیو چجوری میخوندین؟
درسنامه ی آبی رو میخوندم و تستای سه سطحی و آبی رو میزدم
فیزیک به این قشنگی ، چرا لعنتی ؟🥲@Zhra8393 در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
چ میشه کرد!؟
ببین بالاخره وقتی هدفمون یه رشته یا دانشگاه خاصیه ، باید براش زحمت بکشیم خب
درسته ؟
خودمو مثال میزنم ، من پزشکی تبریز میخواستم و کنکور تنها راهی بود که میتونست منو بهش برسونه ؟ واسه همین با همه دلسردی هایی که پیش میومد ، بازم سعی میکردم که از درس فرار نکنم
براتو هم همینطوره ، هرچی پول بدی همونقدر اش میخوری
اگه الان از درس فرار کنی ، سال دیگه یا بازم مهمون کنکوری ، یا رشته ای میخونی که دلت راضی نیست
پس از درس فرار نکن ، باهاش دوست شو چون چاره ای جز این نداریم@Zhra8393 در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
ببخشید زیاد شد
حرفای من بیشتر شد
-
@H-hy سلام
به نظرم برا آموزش و تست اولیه ، خیلی سبز منبع مناسبیه
تست که میزنی ، نکات مهم رو تو کتاب یا دفتر بنویس و به طور مرتب مرور کن تا بشه ملکه ی ذهنت -
چیچک فیزیک خیلی برام سخته
البته اینکه به خودم تلقین می کنم که نمیتونم یادش بگیرمم بی تاثیر نیست
سعی می کنم ازش فرار نکنم اما اینشکلیه که هر ردز صیح میخام زود بیدار شم و نمیشه مثلا میشه ساعت ۸ این باعث میشه ی وسواسی به وجود بیاد که انگار هر چیم بخونم بی فایدس در نتیجه درست نمیخونم و این روند هر روز تکرار میشه
ممنون که جوابمو کامل دادین
موفق باشید -
فیزیک خیلی برام سخته
البته اینکه به خودم تلقین می کنم که نمیتونم یادش بگیرمم بی تاثیر نیستوای وای منم اینطوری بودم ، اصلا دلم نمیخواست بخونم و میگفتم سخته ، به نظرم اول سوالای کنکور نظام جدید رو بررسی کن تا با تیپ تست ها آشنا شی ، بعدش از کتاب تستا تست بزن
سعی می کنم ازش فرار نکنم اما اینشکلیه که هر روز صبح میخام زود بیدار شم و نمیشه مثلا میشه ساعت ۸ این باعث میشه ی وسواسی به وجود بیاد که انگار هر چیم بخونم بی فایدس در نتیجه درست نمیخونم و این روند هر روز تکرار میشه
خب اینچیزها پیش میاد ولی واقعا حیفه بخاطر این افکار ، روزاتو از دست بدی
-
چیچک ممنونم از راهنماییت
منم دارم روزامو از دست میدم
باید جدی بشم🥲 -
چیچک ممنونم از راهنماییت
منم دارم روزامو از دست میدم
باید جدی بشم🥲خواهش میکنم ️
میدونی بعد کنکور آدم عذاب وجدان میگیره واسه کم کاری هاش
بخون که حداقل شرمنده خودت نشی -
چیچک بله دقیقا همینطوره
من اصن کنکورو قبل این جدی نمی گرفتم
معلمای خیلی تاپی داشتممیگفتن شما از دهم نباید تست بزنید و کنکوری درس بخونید باید دوازدهم دست به کار شین
لعنت بر خودشونو و ... -
چیچک ممنون
-
چیچک سلامم روزتون بخیر
ی سوال میشه بگید از ویدئو های استاد ثابتی چجوری استفاده میکردید فقط درسنامه میدید بعد تست هارو میدید بعد میرفت تست میزدید اگر امکانش هست راهنمایی کنید خودمم ب شدت سر در گمم هر کار میکنم نمیشه🥲 -
چیچک بله دقیقا همینطوره
من اصن کنکورو قبل این جدی نمی گرفتم
معلمای خیلی تاپی داشتممیگفتن شما از دهم نباید تست بزنید و کنکوری درس بخونید باید دوازدهم دست به کار شین
لعنت بر خودشونو و ...دیگه این چیزا گذشتن
بیخیالشون
از زمان حال بهترین استفاده رو داشته باش -
@H-hy خواهش میکنم
-
@نویسنده-کوچولو در بیا اینو بخون تا تو اشتباه نکنی گفته است:
چیچک سلامم روزتون بخیر
ی سوال میشه بگید از ویدئو های استاد ثابتی چجوری استفاده میکردید فقط درسنامه میدید بعد تست هارو میدید بعد میرفت تست میزدید اگر امکانش هست راهنمایی کنید خودمم ب شدت سر در گمم هر کار میکنم نمیشه🥲سلام متشکرم ازتون همچنین
بله اول درسنامه رو میدیدم ، بعدش تست میزدم ، تستای راه ابریشم رو نگا نکردم چون برا تسلط رو چنین دروسی لازمه که فرد خودش تست بزنه و هرچی هم فیلم ببینه نمیتونه مسلط بشه . -
چیچک چشم🥰
-
چیچک اهااا خیلی ممنون آخه میدونین اول میام تست بزنم احساس میکنم کلا هیچی بلد نیستم🥲 یعنی هیچی با این که سوال تشریحی ریاضی برام سادس ولی تستیاش اصلا بعد برا همون فکر میکردم اگر ویدئو حل تست هارو ببینم واسم فایده داشته باشهک مثل اینکه نداره
-
چیچک
سلام
اگر اشکالی نداره میتونین رتبه سال اولتون یا حدودش رو بگین !؟ -
چیچک من از مهر ک شروع کردم متوسط ۸ساعت بوده و تا الان هر کاری کردم بیشتر نشده
-
Alireza Mousavi الان میبینم پیامتونو !
امیدوارم موفق باشین -
Technetium سال اول ۵۵۰۰ بودم