سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکلات جزوات
-
سلام تو رو به خدا جزوات گسسته اقای شاه محمدی رو قرار بدین ما انقدر رفتیم پول دادیم کتاب گسسته خیلی خیلی سبز خریدیم ولی شما جزوه ها رو قرار نمیدین انگار الکی پولمونو فقط حروم کردیم.
-
[SIZE=3]میخواستم بدونم چرا لینک جزوه های آقای حاجی سلیمانی خرابه مخصوصا جزوه ی دومشون که اصلا وجود نداره تو قسمتای سال قبلش هم نبود[/SIZE]
[COLOR=#b22222][SIZE=5]لینک جزوه ی شیمی 2 رو اصلاح کنید
[/SIZE][/COLOR]http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/10/ -
[SIZE=4]سلام به الایی ها .....ان شا الله که عزاداریاتون مورد قبول خدا باشه و دل حضرت صاحب الزمان ازهممون راضی باشه.....یه سلام مخصوص هم ب اقا سهراب راسی جزوه پلی کپی استاد فراهانی با تست های استاد کاظمی رو نمیگذارید؟
[/SIZE] -
جزوه آقای حاجی سلیمینی دانلود نمیشه؟؟؟
-
[QUOTE=sasan;17435]جزوه آقای حاجی سلیمینی دانلود نمیشه؟؟؟[/QUOTE]
هم اکنون می تونید از طریق لینکهای قسمت جزوات در [URL="http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/10/"]صفحه ی درس [/URL]، این جزوات را دانلود نمایید -
سلام و خسته نباشید
جزوه هندسه آقای کبریایی تا صفحه 38 روی سایت هستش اما جلسه آخر از ادامه جزوه درس دادن لطفا ادامه فصل 2 را قرار بدید ممنونهندسه پایه وحید کبریایی چهارم دبیرستان(1) (95-94)| آلاء -
mehran;17470 said:
سلام و خسته نباشید
جزوه هندسه آقای کبریایی تا صفحه 38 روی سایت هستش اما جلسه آخر از ادامه جزوه درس دادن لطفا ادامه فصل 2 را قرار بدید ممنونهندسه پایه وحید کبریایی چهارم دبیرستان(1) (95-94)| آلاءبا عرض سلام و تشکر
لینک جزوه جناب آقای کبریایی درج شد. از آدرس زیر دانلود کنید.
تماشا جزوه هندسه پایه وحید کبریایی چهارم دبیرستان(1) (95-94)| آلاء -
تستایی ک اقای کاظمی گفتن دادن رو قرار نمیدی؟
:20::20::20:-
-
-
-
-
-
-
-
- -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -
-
-
-
-
-
-
-
تستایی ک اقای کاظمی گفتن دادن رو قرار نمیدی؟ بابا بزارین دگ
:20::20::20: -
-
سلام بچه ها عزاداری تون قبول باشه ممنون از بچه های آلا که اولین آزمون هفتگی رو گذاشتن منتها این آزمون توی صفحه گسسته استاد شامی زاده هستش اما مباحث آزمون
دینی :درس 5 و6 دینی دوم
فیزیک: دینامیک
زبان: درس دوم پیش اگه اشتباه نکنم
گسسته هم چون تجربی هستم نمیدونم شرمنده
ایشالا تو این شبای عزیز امام دست همه ما رو بگیره -
سلام
ببخشید جزوه ادبیات پیش اقای کاظمی رو قرار نمیدید ؟ -
خیلی ممنون
-
سلام ،ممنون بابت زحمتایی که تا الان کشیدین،فقط من وقتی جزوه ها رو دانلود میکنم یه صنعتی شریف گنده کل صفحه رو گرفته اصلا نوشته ها معلوم نیست:17::20:
-
رضا####;17651 said:
سلام ،ممنون بابت زحمتایی که تا الان کشیدین،فقط من وقتی جزوه ها رو دانلود میکنم یه صنعتی شریف گنده کل صفحه رو گرفته اصلا نوشته ها معلوم نیست:17::20:
با عرض سلام و تشکر
حتما بررسی می شود -
ببخشید جزوه استاد اقاجانی فصل سینتیک کامل نیست
-
آقا جزوه فصل دوم تحلیلی آقای حسینی فرد رو نمیزارید؟؟؟
-
سلام ، خدا خیرتان دهد اگر ما جایی قبول بشیم حتما در آینده به سایتتون کمک می کنیم (امام خمینی بود می گفت سربازان من در گهواره ها خوابیده اند) .
آقا یه سوال ، مگه فسفات ها نامحلول نیستند به جز nh4 + و کاتیون فلز های قلیایی ، ص11 س55 شیمی3 مبتکران چاپ آخر (با کنکور94) یه سوال داده توش h3po4 (aq) داده ، مگه نباید رسوب کنه چرا محلول شده پس ؟ یعنی هیدروژن هم جزء کاتیون فلز های قلیایی بگیریم ؟ با تشکر منتظرم اگه تا شب بگید عالیه چون فردا آزمونه نشد هم بازم ممنون -
جزوه استاد اقاجانی فصل سنتیک کامل نیست
:cower: -
سلام جزوه فیزیک پایه اقای کازرانیان دانلود نمیشه لطفا پیگیری کنید.متشکر
-
آقا جزوه فصل۲ تحلیلی آقای حسینی فرد رو بزارین دیگه
-
sohrab;3869 said:
سلام دوستان این پست را مثل پست مشکلات فیلم ها زدم تا همه اش یک جا باشه که بشه پی گیری کرد.
بقیه پست های جزوات را هم به اینجا منتقل می کنم، هر مشکلی در مورد جزوه هست اینجا بنویسید.
لیست مشکلات جزوات :
با کمک آقای @sina3656355 :
1-جزوه
فیزیک 2و3 اقای رفیعی.
2-ویرایش جدید جزوه اقای سلیمانی پایه و پیش.
3-پلی کپی ها و ازمون های هفتگی اقای کبرایی.
ریز قسمت هایی که پلی کپی میدن رو بعد دیدن اضافه میکنم اما بهترین راه این که برین پیش یکی از بچه ها کلاس بگین ببین کی کل ازمون ها و پلی کپی هارو داره بگیرین اگر خود اقای کبرایی داشته باشن چه بهتر.
4-تست های مبحثی ارایه ها.
هنوز زبان فارسی رو ندیدم که ببینم تستی میدن یا نه.لیست مشکلات جزوات که بر طرف شده اند :
جزوات و تست های اقای فراهانی