مهارت های کوچیک جالب
-
Michael Vey آفرین
-
Hhh Hh بلد نیستممم مهارتای ملتو گفتم
-
حالا که بحث مهارت هاست
درآوردن لب ها به شکل ماهی
و بالا بردن یک ابرو بدون اینکه تغییری در اون یکی انجام بشه از سری استعدادهای من -
بشکن زدن با دو تا دست
همه میتونن
ولی اکثرا نمیتونن صداشو دربیارن -
bahar mohammadi 0
به شدتت حقققققق -
-
تایپ ده انگشتی بلدم
میتونم صداهای شخصیت های مختلف و در بیارم البته نه تقلید صدا فقط استعداد دوبلوری دارم همه هم بهم میگن برو دنبالش
میتونم با یه سری خوراکیای کوچیک یه غذای عجیب ولی خوشمزه درست کنم
و از همه مهم تر توانایی تموم کردن یه سریال ترکی توی ی هفته -
Taranommm *دوستم ی سریال 9 فصله رو در عرض سه چهار روز تموم کرد.. سریالش 209 قسمت بود..
-
Michael Vey این مهارتههههه
-
Helorikaareplied to Michael Vey on ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط Helorikaa انجام شده
Michael Vey
ایتز میییییی -
Helorikaa فک کن تو ایام امتحانات
-
Michael Vey
وای خدا نصیب دشمن نکنه -
bahar mohammadi 0
این یه استعداد میتونه باشه برای حیطه ی آهنگ سازی. حتما بعد از کنکور، به طور جدی پیگیرش شو -
Taranommm در مهارت های کوچیک جالب گفته است:
تایپ ده انگشتی بلدم
میتونم صداهای شخصیت های مختلف و در بیارم البته نه تقلید صدا فقط استعداد دوبلوری دارم همه هم بهم میگن برو دنبالش
میتونم با یه سری خوراکیای کوچیک یه غذای عجیب ولی خوشمزه درست کنم
و از همه مهم تر توانایی تموم کردن یه سریال ترکی توی ی هفتهسریال ترکی رو خوب اومدی!صداتو بفرست ببینم چطوری گویندگی و دوبله میکنی. اگه دوبله ای هم داری ویدیوشو بفرست. من خودم به صورت حرفه ای دنبالش کردم حتی برای انیمیشن شگفت انگیزان 2 که قرار بود توی چند تا پلتفرم پخش بشه دعوت به همکاری شدم و رفتم ولی بخاطر این کنکور لعنتی رهاش کردم
-
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to f.nalist on ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 در مهارت های کوچیک جالب گفته است:
تکنیک سه انگشتی
با این ماشین حساب بزرگااره اینم باید یاد بگیرم حتما
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to bahar mohammadi 0 on ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
bahar mohammadi 0 قشنگ بود
-
Zahra.HD فارغ التحصیلان آلاء ⭐replied to Michael Vey on ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
bahar mohammadi 0 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra.HD on ۱۲ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra.HD
مرسییی
21/59