سلام سلام خدمت همه دوستان آلایی😍💙💙💙
امیدوارممم حال دلتون هر جایی که هستید عالیه عالیه عالی باشه😁🔥
این تایپیک واس این زدیم که اگر دوست داشتین تایپ شخصیتی تون رو باهم دیگه به اشتراک بزاریم 🙂💙
اول از همه هم خودم استارتشو میزنم😂😂🤝🏻
Screenshot_۲۰۲۳۱۰۲۴-۱۹۴۰۴۹_Samsung Internet.jpg
خب بنده enfp درصد ها هم که پیداست😂💙
خوشحالم میشم شمام همراهی کنینن🥺💙🤝🏻😁✨️💞🥰
واسه شرکت تو آزمون هم به این سایت سر بزنید
https://www.16personalities.com/fa
اسکرین یادتون نره بگیرینااا🙃💙💙
دعوت میکنم از همه بچه های آلایی✨️
سلام
ايام به کامتون❤️
امیدوارم عالی باشید
از امشب استارت یه کتاب رو باهم میزنیم
یه کتاب روانشناسی که کمک میکنه در زمنیه های خودشناسی گاها رفتار شناسی و همچنین خودپیدایی🌱
لزومی نداره تما بخش های کتاب رو بخونید بلکه من عناوین هر مبحث رو میزارم و هر بخش که فکر میکنید مورد نیازتونه بخونید.
اینو باید بگم و همیشه به یاد داشته باشید:
همه کتاب ها کامل نیستن و همه مطالبش برای ما ممکنه مفید نباشه اما قطعا هر کتابی یه منطق و فلسفه ای داره برای خودش....
پس با خوندن چند خط از یک صفحه یک کتاب اونو نقد نکنید و کنارش بزارید،شاید حتی یک جمله وسط اون کتاب زندگیتونو متحول کرد :))🦋
با آرزوی تحولات خوب و لحظات ناب برای تک تکتون 💕
و امیدوارم براتون مفید واقع بشه این تاپیک🌿
IMG_20240402_194204.jpg
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم @یازدهم @دهم
تایپ شخصیتی️
-
✶ اون کیه که بخاطر لحن حرف زدنش نمیتونی تشخیص بدی شوخی میکنه یا تو رو تخریب شخصیتی کرده؟ درسته، INTJ.
-
̽ جنگ ترسناکه ولی تاحالا ناراحتیای یه ENFP رو نادیده گرفتی و ازش انتظار داشتی همیشه پر انرژی باشه؟
-
̽ جنگ ترسناکه ولی تاحالا از یه ISTJ در مورد چیزی نظر خواستی و بعد پاشی بری برعکسش رو انجام بدی؟
̽ جنگ ترسناکه ولی تاحالا بدون در زدن رفتی توی اتاق یه INTJ و مزاحم کارش شدی؟
̽ جنگ ترسناکه ولی تاحالا شده از مهربون بودن یه ISFJ سواستفاده کنی و هر وقت که گند بالا میاری بری سراغش؟
̽ جنگ ترسناکه ولی تاحالا یه INFJ رو دیدی که موقع جر و بحث فقط نگات کنه و بگه 'اوکی'؟
̽ جنگ ترسناکه ولی تاحالا بدون این که بگی مشکلت چیه برای یه ISTP قیافه گرفتی و الکی قهر کردی؟
̽ جنگ ترسناکه ولی تاحالا یه INTP رو هر روز پشت سر هم با تماس و پیامک اسپم کردی؟
̽ جنگ ترسناکه ولی تاحالا از یه ISFP ایرادای الکی گرفتی در حالی که خودت پر از نقصی؟
̽ جنگ ترسناکه ولی تاحالا باعث شدی یه INFP بدون هیچ حرفی باهات قطع رابطه کنه و دیگه بهت محل نده؟
̽ جنگ ترسناکه ولی تاحالا به یه ESTJ قول انجام دادن کاری رو دادی که هیچوقت قرار نیست بهش عمل کنی؟
̽ جنگ ترسناکه ولی تاحالا وقتی یه ENTJ در حال توضیح دادن یه چیزیه وسط حرف زدنش پریدی؟
̽ جنگ ترسناکه ولی تاحالا یه ESTP رو مجبور کردی ساکت بشینه و جدی برخورد کنه؟
̽ جنگ ترسناکه ولی تاحالا از یه ENTP یه سوال احمقانه پرسیدی که گوگل کردنش فقط ۵ ثانیه زمان میبره؟
̽ جنگ ترسناکه ولی تاحالا با یه ESFJ برنامه ای ریختی و یهو دقیقه ی ۹۰ کنسلش کردی؟
̽ جنگ ترسناکه ولی تاحالا مسائل و مشکلات شخصی یه ENFJ رو بدون رضایت خودش جلوی همه مطرح کردی؟
̽ جنگ ترسناکه ولی تاحالا زمانی که یه ESFP داره با اشتیاق یه چیزی واست تعریف میکنه توی ذوقش زدی؟
-
؛ ENFP بودن خیلی خوبه تا وقتی که متوجه میشی هیچکس انرژی و وایب تورو نداره و حس متفاوت بودن بهت دست میده.
-
؛ ENFJ بودن خیلی خوبه تا وقتی که همیشه ازت انتظار میره قوی باشی و بخندی و یادت میره خودت به چی نیاز داری.
-
🦷ꜝugly truth :
حالا چون یه INTJ عادت نداره به کسی بگه دچار مشکل شده دلیل نمیشه فکر کنی همیشه زندگیش طبق برنامه پیش میره. -
خب اینم یه کار ناتموم دیگمه،اینم کاملش کنم
تایپ شخصیتی بچهای انجمن=)
Sunniva ENFP
officer k INFJ
آدمک INFP
Hhh Hh ISFJ
Ainoor INFJ
Aqua ENFP
f.nalist INTJ
@AmirBardia ISFP
Sally ENFJ
Sachli ENFJ