مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید
-
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء کسی هست ک خونوادش از کارکنان آموزش پرورش باش؟؟
@dr-lila من هستم
-
@mahtab77
اگه فارغ التحصیلی همونطور که دوستمون گفت
برو تو این سایت dipcode.medu.ir
کد دانش آموزیتو بزن
کد منطقه رو بزن
پیش دانشگاهی رو انتخاب کن بهت میده
اگه هم نیستی که نمیخواد -
mina071 اگه مدارکت رو به صورت اسکن شده هم فرستاده باشی به سیستم گلستان دانشگاه الان همونجا هستند
بیژن شفیعی نه اصل مدرکارو دادم الانم معدل پیش دانشگاهیم میخواد ک ندارم مدرسمم سابقمو نداره
-
@dr-lila من هستم
بیژن شفیعی چی هستید؟؟
-
مشکلات ثبت نام کنکور سراسری رو بگید تا به کمک هم حلشون کنیم
بیژن شفیعی میشه چت باز کنید
-
yusef امروز یه نفر با تاریخ تولد اشتباه میخواست ثبتنام کنه مجبور شد بره آموزش و پرورش اصلاحش کنه شما هم بری اصلاح میکنند براتون
بیژن شفیعی مشکل اینجاست که مدرسه هام از دوره راهنمایی این اشتباه رو انجام دادن و اونها باید فرم اصلاحیه برام پر میکردن و درست کردنش خیلی زمان میبردو وقت ثبت نام هم فقط یه هفته بود. الان سوال من اینه که سازمان سنجش ممکنه به خاطر این اشتباه محرومیتی برام ایجاد کنه (مثل اونی که واسه نمرات و معدل هست)؟
-
بیژن شفیعی مشکل اینجاست که مدرسه هام از دوره راهنمایی این اشتباه رو انجام دادن و اونها باید فرم اصلاحیه برام پر میکردن و درست کردنش خیلی زمان میبردو وقت ثبت نام هم فقط یه هفته بود. الان سوال من اینه که سازمان سنجش ممکنه به خاطر این اشتباه محرومیتی برام ایجاد کنه (مثل اونی که واسه نمرات و معدل هست)؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء کسی ت سیستم پاسخگوی سازمان سنجش سوال پرسیده؟؟؟
-
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء کسی ت سیستم پاسخگوی سازمان سنجش سوال پرسیده؟؟؟
@dr-lila ارع دوست من ...جواب هم دادن...دوبار
-
بیژن شفیعی
سلام خسته نباشید
من دبیرستان بزرگسالان درس میخونم.امسال دی ماه دو تا از دروس نهایی سال سومم مونده بود که امتحان دادم و قبول شدم.و الان سال سوم رو تموم کردم.ولی هنوز گواهینامه ی دیپلمم صادر نشده.
من از یک بهمن همش میرم سایت dipcode که کد سوابق تحصیلی متوسطه رو بگیرم ولی میگه اطلاعات وارد شده اشتباهه!
چیکار باید بکنم؟وقتی هم نمونده برا ثبت نام کنکور!
میشه یه راه حل کاربردی بدید که من امروز بتونم ثبت نام کنم؟
شاید تا یک هفته حتی گواهی نامه دیپلمم حاضر نشه ! و معاون مدرسه بهم گفت تا وقتی گواهی آماده نشه نمیتونی پیش دانشگاهی ثبت نام کنی!آیا این مشکلات من باعث میشه نتونم کنکور ثبت نام کنم؟؟
خواهش میکنم یه راه حلی بدید بتونم کنکور ثبت نام کنمالان
یک هفته ست من استرس دارم دیگه ناراحتیه اعصاب گرفتم هیچکس هم جوابگو نیست همه میگن نگران نباش وقت هست و غیره ولی وقت
هم تموم شد!! -
بیژن شفیعی
سلام خسته نباشید
من دبیرستان بزرگسالان درس میخونم.امسال دی ماه دو تا از دروس نهایی سال سومم مونده بود که امتحان دادم و قبول شدم.و الان سال سوم رو تموم کردم.ولی هنوز گواهینامه ی دیپلمم صادر نشده.
من از یک بهمن همش میرم سایت dipcode که کد سوابق تحصیلی متوسطه رو بگیرم ولی میگه اطلاعات وارد شده اشتباهه!
شاید تا یک هفته حتی گواهی نامه دیپلمم حاضر نشه ! و معاون مدرسه بهم گفت تا وقتی گواهی آماده نشه نمیتونی پیش دانشگاهی ثبت نام کنی!آیا این مشکلات من باعث میشه نتونم کنکور ثبت نام کنم؟؟
یک هفته ست من استرس دارم دیگه ناراحتیه اعصاب گرفتم هیچکس هم جوابگو نیست همه میگن نگران نباش وقت هست و غیره ولی وقت
هم تموم شد!!mahsa 0 در مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید گفته است:
بیژن شفیعی
سلام خسته نباشید
من از یک بهمن همش میرم سایت dipcode که کد سوابق تحصیلی متوسطه رو بگیرم ولی میگه اطلاعات وارد شده یافت نشد!
هم تموم شد!! -
بیژن شفیعی الان میخوابید چیکار کنید پس کی ثبت نام میکنید؟؟
-
بیژن شفیعی الان میخوابید چیکار کنید پس کی ثبت نام میکنید؟؟
بیژن شفیعی الوووو
-
mahsa 0 در مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید گفته است:
بیژن شفیعی
سلام خسته نباشید
من از یک بهمن همش میرم سایت dipcode که کد سوابق تحصیلی متوسطه رو بگیرم ولی میگه اطلاعات وارد شده یافت نشد!
هم تموم شد!!mahsa 0 سلام برو آموزش و پرورش الان فقط باید نمره های دیپلمت رو تایید کنی و شما هنوز دانش آموز به حساب می آین و نیازی به مدرک پیش تا موقع قبول شدن نهایی نداری
-
بیژن شفیعی الوووو
@dr-lila جانم
من سوال شما رو پیدا نمیکنم -
yusef بری آموزش و پرورش سریع اصلاح میکنند برات
-
@dr-lila جانم
من سوال شما رو پیدا نمیکنمبیژن شفیعی گفتید بابت سهمیه اینا و دو دلید و اینا پرسیدم پس الان میخوابید چیکار کنید و ثبت نام ..
-
بیژن شفیعی گفتید بابت سهمیه اینا و دو دلید و اینا پرسیدم پس الان میخوابید چیکار کنید و ثبت نام ..
@dr-lila من خودم که سهمیه ندارم یه کسی ازم پرسید منم هنوز موندم تو جواب دادن بهش
-
mahsa 0 سلام برو آموزش و پرورش الان فقط باید نمره های دیپلمت رو تایید کنی و شما هنوز دانش آموز به حساب می آین و نیازی به مدرک پیش تا موقع قبول شدن نهایی نداری
بیژن شفیعی ببینید من هنوز گواهی دیپلمم صادر نشده. با این وضع برم آموزش پرورش میتونن کاری کنن سایت سوابق تحصیلیمو نشون بده؟
یه سوال دیگه : من دیدم توی فرم ثبت نام باید کد دانش آموزی پیش دانشگاهی رو هم وارد کرد . من که هنوز پیش ثبت نام نکردم چیکار کنم؟خالی بذارم اونو؟