مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید
-
@9d-sf-r آخ یکی میگفت برادرش امام صادق پزشکی قبول شده بود و ب دلایلی نرفته برام سوال شد شوهر خالم ک اونجا کارمند گفت قسمت خواهران نمیدونم ولی برادرم ک نداره موندم
@dr-lila در مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید گفته است:
@9d-sf-r آخ یکی میگفت برادرش امام صادق پزشکی قبول شده بود و ب دلایلی نرفته برام سوال شد شوهر خالم ک اونجا کارمند گفت قسمت خواهران نمیدونم ولی برادرم ک نداره موندم
من اولین باره میشنوم امام صادق پزشکی برداره!
دانشگاه امام صادق مال قوه قضاییه س و تا جایی ک من میدونم همون رشته هایی رو داره ک ته دفترچه نوشته -
سلام سهمیه منطقه ی 3 بهتره یا پنج درصد ایثارگران؟؟ @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @همیار
-
سلام سهمیه منطقه ی 3 بهتره یا پنج درصد ایثارگران؟؟ @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @همیار
@9d-sf-r در مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید گفته است:
فقط ی چی پدر من کارت ایثار داره اما حضور داوطلبانه نداشته ، وظیفه بوده حالا بازم سهمیه ی پنج درصدو میتونم بگیرم؟؟ -
سلام ....دوستان..من یک دوستی دارم یکی از درسهای پیش دانشگاهیشو تجدید شده بعد شهریور نرفته امتحان بده دی ماه امتحان داده وقبول شده میگه وقتی میرم توی سایت که کد سوابقمو بگیرم بهم نمیده...میشه راهنمایی کنیدکه چیکارکنه؟یسری میگن باید بره اموزش پرورش ی سری ام میگن نه باهمون دیپلمت ثبت نام کن بعد ویرایشش کن..
-
سلام من پارسال پیش دانشگاهی و گرفتم الان تو بخش دانش آموز یا فارغ التحصیل زدم نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی درست زدم
-
برا خرید اعتبار کدومو بزنم
-
@9d-sf-r در مورد سهمیه ها اطلاع زیادی ندارم ولی فک کنم ایثارگری بهتر باشه
-
برا خرید اعتبار کدومو بزنم
@meysam_bahrami سريال ثبت نام در گروه آزمايشي رياضي، تجربي، انساني، هنر و زبان در آزمون سراسري 97 و عدم تمايل به دريافت پيامك هاي اطلاع رساني سازمان سنجش
یا هم
سريال ثبت نام در گروه آزمايشي رياضي، تجربي، انساني، هنر و زبان در آزمون سراسري 97 -
سلام من پارسال پیش دانشگاهی و گرفتم الان تو بخش دانش آموز یا فارغ التحصیل زدم نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی درست زدم
@mmd-78 بله درسته
-
سلام ....دوستان..من یک دوستی دارم یکی از درسهای پیش دانشگاهیشو تجدید شده بعد شهریور نرفته امتحان بده دی ماه امتحان داده وقبول شده میگه وقتی میرم توی سایت که کد سوابقمو بگیرم بهم نمیده...میشه راهنمایی کنیدکه چیکارکنه؟یسری میگن باید بره اموزش پرورش ی سری ام میگن نه باهمون دیپلمت ثبت نام کن بعد ویرایشش کن..
@dr-sogand-77 بله کلا که باید تایید بشه چون بدون کد سوابق تحصیلی مراحل ثبتنام جلو نمیره اول باید کد سوابق تحصیلی دیپلم و پیشت رو بزنی البته اگه الان ایشون فارغ التحصیل شدن کامل اگرم نشدن که مشکلی نیست
-
@dr-sogand-77 بله کلا که باید تایید بشه چون بدون کد سوابق تحصیلی مراحل ثبتنام جلو نمیره اول باید کد سوابق تحصیلی دیپلم و پیشت رو بزنی البته اگه الان ایشون فارغ التحصیل شدن کامل اگرم نشدن که مشکلی نیست
بیژن شفیعی برا اعمال کد سهمیه بسیج فعال کی باید اقدام کرد؟؟؟سهمیه منطقه و بسیج دارم برا سراسری منطقه برا آزاد بسیج میخوام بزنم ولی وقتی ثبت نام هر دو یکی چیکار کنم پ؟؟
-
بیژن شفیعی برا اعمال کد سهمیه بسیج فعال کی باید اقدام کرد؟؟؟سهمیه منطقه و بسیج دارم برا سراسری منطقه برا آزاد بسیج میخوام بزنم ولی وقتی ثبت نام هر دو یکی چیکار کنم پ؟؟
-
@dr-lila
بسیج فعلا فقط برای آزاد به درد میخوره
اونم الان نیست فکر کنم وقتی میخوای انتخاب رشته کنی باید وارد کنی -
@dr-masod والا من ک ثبت نام نکردم نمیدونم ولی یکی بهم گفت باید گزینه بسیج فعال تیک بزنید گیجم کرد الان نمیدونم هست یا نه ؟الان باید کد از بسیج بگیرم یا زمان انتخاب رشته
-
@dr-lila
زمان انتخاب رشته
دفترچه راهنمای ثبت نام رو سنجش برای این میده که با حرف بقیه گیج نشیم
نمیخواد کلاس بزاره
زیاد هم نیست 50 صفحه -
@dr-lila
من به این چیزا فکر نمیکنم چون بعد کنکور اونقدری وقت دارم که متخصص بشم تو این زمینه ها ولی الان وقت متخصص شدن در دروس کنکوره -
@dr-masod
اگ الان باید زده بشه و نزنی و ندونی بعد کنکور تخصص سهل فوق تخصصم باشید ب درد نمیخوره خب