مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید
-
سلام خوبین من رشته ام فنی بوده کاردانی دارم ثبت نام کردم فقط یه سوال فرم شماره 2رو حتما باید پر کنم یا نمیخواد؟برای ما فنی ها هم هست یا نه فقط دیپلمهای نظری
@afshani
ما خودمونم فرم شماره 2 رو هنوز پر نکردیم
و اطلاع زیادی دربارش ندارم
میپرسم خبرتون میکنم -
@afshani
ما خودمونم فرم شماره 2 رو هنوز پر نکردیم
و اطلاع زیادی دربارش ندارم
میپرسم خبرتون میکنمبیژن شفیعی ممنونم بعد یه سوال دیکه البته ببخشی میگم ما که کاردانی داریم کد محل پیش دانشگاهی یا کاردانی رو همون اسم شهری که درسمو خوندم زدم
-
یه تا پیک بزنید به اسم پنج ماه تا کنکور تجربی ...؟؟/نظرتون؟؟
-
برنامش چهارماهه الفا مثبته
-
@dr-sogand-77 خوبه
-
mahsa 0 زیاد نگران نباش
چون هر ساله جلوتر حالا یا اسفند یا فروردین دوباره فرصت برای ثبت نام کنکور میدن
بالاخره همین ثبت نام برای کنکور هم یه منبع درآمده برای دولت
حداقل 3 سال گذشته ک من یادمه برگزار شده زیاد نگران نباش -
مشکلات ثبت نام کنکور سراسری رو بگید تا به کمک هم حلشون کنیم
بیژن شفیعی @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء من ی بار کد سوابق تحصیلی گرفتم از نت دوباره خواستم یادم رفته دوباره وارد سایت نمیشه اطلاعات کد دانش آموزی و منطقه و اینا رو میزنم وارد نمیشه چیکار کنم
-
بیژن شفیعی @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء من ی بار کد سوابق تحصیلی گرفتم از نت دوباره خواستم یادم رفته دوباره وارد سایت نمیشه اطلاعات کد دانش آموزی و منطقه و اینا رو میزنم وارد نمیشه چیکار کنم
@dr-lila شاید سایتو بستن اگر در اخر فهمیدی سایت بستس باید بری اموزش پرورش
-
@dr-lila اگه میخای اطلاعاتتو بده من برات امتحان کنم البته اگه دوست داری
-
@dr-sogand-77 آخ فرقی نمیکنه ک من با چنتا سیستم رفتم وارد نشد راستش من کد ی بار گرفتم ولی چون ت سایت تاریخ ۹۵زده بود برا همین شک دارم گفتم شاید اشتباه باش
@dr-lila هنوز ثبت نام نکردی برای کنکور؟؟؟
-
سایتو نبستن بخاطر ازدحام و شلوغیه اگه میتونی نیمه های شب امتحان کن شاید جواب داد..
-
@dr-lila بله تا چهارشنبه شب ساعت12 وقت هست
-
@dr-lila خواهش
-
@dr-lila
نه سایت بسته نیست دوباره چک کن
بعد کد دانش آموزیت رو مطمئنی درست میزنی؟ -
@dr-lila
بعد کد دانش آموزیت رو مطمئنی درست میزنی؟بیژن شفیعی در مشکلاتتون درباره ثبت نام کنکور سراسری بگید گفته است:
@dr-lila
بعد کد دانش آموزیت رو مطمئنی درست میزنی؟میگم من دوستمونو ثبتنام کردم
این میخواد از دانشگاه پیام نور انصراف بده
تاریخ انصرافش 25 اسفنده
حالا کدوم کدو باید بزنم براش
من 6 زدم