-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@N_Pendar تا خار غم عشقت آویخته در دامن / کوته نظری باشد رفتن ب گلستان ها
سلام -
@N_Pendar تا خار غم عشقت آویخته در دامن / کوته نظری باشد رفتن ب گلستان ها
سلامنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri اي نسيم سحر آرامگه يار كجاست.....منزل آن مه عاشق كش عيار كجاست
برادروم حافظ
-
Mohsen Taheri اي نسيم سحر آرامگه يار كجاست.....منزل آن مه عاشق كش عيار كجاست
برادروم حافظ
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهamir ahmadi تو پری زاده ندانم ز کجا میآیی / کآدمیزاده نباشد به چنین زیبایی
-
amir ahmadi تو پری زاده ندانم ز کجا میآیی / کآدمیزاده نباشد به چنین زیبایی
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri یک نفر آمد صدایم کرد و رفت........در قفس بودم، رهایم کرد و رفت
-
Mohsen Taheri یک نفر آمد صدایم کرد و رفت........در قفس بودم، رهایم کرد و رفت
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi تا کی ای آتش سودا به سرم برخیزی / تا کی ای ناله ی زار از جگرم برخیزی
-
amir ahmadi تا کی ای آتش سودا به سرم برخیزی / تا کی ای ناله ی زار از جگرم برخیزی
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri یک نعره مستانه ز جایی نشنیدیم
ویران شود این شهر که میخوانه ندارد -
Mohsen Taheri یک نعره مستانه ز جایی نشنیدیم
ویران شود این شهر که میخوانه نداردنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi دنیا خوشست و مال عزیزست و تن شریف / لیکن رفیق بر همه چیزی مقدم است
-
amir ahmadi دنیا خوشست و مال عزیزست و تن شریف / لیکن رفیق بر همه چیزی مقدم است
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri تا بوده چشم عاشق در راه يار بوده.......بي آنكه وعده باشد در انتظار بوده
-
Mohsen Taheri تا بوده چشم عاشق در راه يار بوده.......بي آنكه وعده باشد در انتظار بوده
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi هرگز وجود حاضر غایب شنیده ای / من در میان جمع و دلم جای دیگر است
-
amir ahmadi هرگز وجود حاضر غایب شنیده ای / من در میان جمع و دلم جای دیگر است
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri تو درياي من بودي آغوش وا كن......كه مي خواهد اين قوي زيبا بميرد
-
Mohsen Taheri تو درياي من بودي آغوش وا كن......كه مي خواهد اين قوي زيبا بميرد
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۱۱ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهamir ahmadi در عیش نقد کوش که چون آبخور نماند / آدم بهشت روضه دارالسلام را
بهشت فعله اینجا -
amir ahmadi در عیش نقد کوش که چون آبخور نماند / آدم بهشت روضه دارالسلام را
بهشت فعله اینجانوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri اشك گرم و آه سرد و روي زرد و سوز دل.....حاصل عشقند و من اين نكته مي دانم چو شمع
-
Mohsen Taheri اشك گرم و آه سرد و روي زرد و سوز دل.....حاصل عشقند و من اين نكته مي دانم چو شمع
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi عیبم مکن به رندی و بدنامی ای حکیم / کاین بود سرنوشت ز دیوان قسمتم
-
amir ahmadi عیبم مکن به رندی و بدنامی ای حکیم / کاین بود سرنوشت ز دیوان قسمتم
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri منم که شهره شهرم به عشق ورزيدن......منم که ديده نيالوده ام به بد ديدن
برادروم حافظ -
Mohsen Taheri منم که شهره شهرم به عشق ورزيدن......منم که ديده نيالوده ام به بد ديدن
برادروم حافظنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط آمـاج انجام شدهنشانم بی نشان باشد مکانم لامکان باشد
نه تن باشد نه جان باشد که من خود جان جانانم
#مولانــــا -
نشانم بی نشان باشد مکانم لامکان باشد
#مولانــــانوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@N_Pendar مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست
آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود -
نشانم بی نشان باشد مکانم لامکان باشد
#مولانــــانوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@N_Pendar مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست
آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شودنوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
دوئی را چون برون کردم دو عالم را یکی دیدم
یکی بینم یکی جویم یکی دانم یکی خوانممولانا
-
amir ahmadi
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@N_Pendar ما ز بالاییم و بالا می رویم......ما ز دریاییم و دریا می رویم
مولانای کبیر -
amir ahmadi
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi محتسب شیخ شد و فسق خود از یاد ببرد / قصه ی ماست که در هر سر بازار بماند