-
amir ahmadi راز دلت را مکن فاش به نامحرمان در بر مامحرمان راز گشودن خطاست
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi تا بوده چشم عاشق در راه يار بوده.......بي آنكه وعده باشد در انتظار بوده
-
amir ahmadi تا بوده چشم عاشق در راه يار بوده.......بي آنكه وعده باشد در انتظار بوده
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi هر چيز که بشکند ز بها افتد و ليک.......دل را بها و قدر بود تا شکسته است
-
amir ahmadi هر چيز که بشکند ز بها افتد و ليک.......دل را بها و قدر بود تا شکسته است
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi تا قفل قفس باز شد آن سوخته پر رفت.........دلواپس ما بود وليكن به سفر رفت
-
amir ahmadi تا قفل قفس باز شد آن سوخته پر رفت.........دلواپس ما بود وليكن به سفر رفت
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi تني آلوده درد و لبريز غم دارم.......ز اسباب پريشاني تو را اي عشق كم دارم
-
amir ahmadi تني آلوده درد و لبريز غم دارم.......ز اسباب پريشاني تو را اي عشق كم دارم
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi خوش ميگذره؟
-
amir ahmadi تني آلوده درد و لبريز غم دارم.......ز اسباب پريشاني تو را اي عشق كم دارم
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi مُردم از درد و نمی آیی به بالینم هنوز.....مرگ خود می بینم و رویت نمی بینم هنوز
-
amir ahmadi خوش ميگذره؟
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل اصلا
-
amir ahmadi مُردم از درد و نمی آیی به بالینم هنوز.....مرگ خود می بینم و رویت نمی بینم هنوز
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi زندگي هنگامه ي فريادهاست.......سرگذشت درگذشت يادهاست
-
amir ahmadi مُردم از درد و نمی آیی به بالینم هنوز.....مرگ خود می بینم و رویت نمی بینم هنوز
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
ز روزگار، مرا خود همیشه دردی بود
غَم تو آمد و آن را هزار چندان کرد...
#هلالی_جغتایی- @خانوم-وكيل اسپم نده لطفا
- @خانوم-وكيل اسپم نده لطفا
-
amir ahmadi زندگي هنگامه ي فريادهاست.......سرگذشت درگذشت يادهاست
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi ا چند عمر در هوس و آرزو رود ای کاش این نفس که بر آمد فرو رود
-
amir ahmadi
ز روزگار، مرا خود همیشه دردی بود
غَم تو آمد و آن را هزار چندان کرد...
#هلالی_جغتایی- @خانوم-وكيل اسپم نده لطفا
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshiimma دل همچو سنگت ای دوست به آب چشم سعدی
عجب است اگر نگردد که بگردد آسیابی
- @خانوم-وكيل اسپم نده لطفا
-
shiimma دل همچو سنگت ای دوست به آب چشم سعدی
عجب است اگر نگردد که بگردد آسیابی
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
یوسف...
... ر -
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi در مشاعره... گفته است:
تا به دست ارند دردش دل به دست غم دهند/ ور به دست ايد وصالش جان به پشت پا زنند
واج ارايي د
غم استعاره و تشخيص
دست تكرار
به پشت پا زدن به نظرم كنايه -
amir ahmadi
یوسف...
... رنوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshiimma روز سیه مرگ شود شمع مزارت هر خار که از پای فقیری بدر آری
-
amir ahmadi در مشاعره... گفته است:
تا به دست ارند دردش دل به دست غم دهند/ ور به دست ايد وصالش جان به پشت پا زنند
واج ارايي د
غم استعاره و تشخيص
دست تكرار
به پشت پا زدن به نظرم كنايهنوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل
دل بی تو چه شبهایِ درازی که شکستهاست...
#فاضل_نظری -
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل نبايد بستن اندر چيز و کس دل که دل برداشتن کاريست مشکل
-
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۹ اسفند ۱۳۹۸، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amirhossein-hf منم که شهره شهرم به عشق ورزيدن منم که ديده نيالوده ام به بد ديدن
خوش اومدی دایی