-
fatemeh ganj مرسی
تا تو حریف من شدی ای دل مه ستان من
همچو چراغ میجهد نور دل از دهان مننوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-joker مرا رضای تو باید نه زندگانی خویش اگر مراد تو قتل است وارهان ای دوست
-
@Miss-joker مرا رضای تو باید نه زندگانی خویش اگر مراد تو قتل است وارهان ای دوست
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganj تا تو نگاه می کنی کار من اه کردن است
ای ب فدای چشم تو این چ نگاه کردن است -
fatemeh ganj تا تو نگاه می کنی کار من اه کردن است
ای ب فدای چشم تو این چ نگاه کردن استنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-joker ترک درویش نگیر از نبود سیم و زرش در غمت سیم شمار اشک و رخش را زر گیر
-
@Miss-joker ترک درویش نگیر از نبود سیم و زرش در غمت سیم شمار اشک و رخش را زر گیر
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh ganj روح پدرم شاد که میگفت به استاد
فرزند مرا هیچ نیاموز ب جز عشق -
fatemeh ganj روح پدرم شاد که میگفت به استاد
فرزند مرا هیچ نیاموز ب جز عشقفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-joker قند ونبات آوردیم دخترتون و بردیم قند ونبات ارزونیتتون دختر نمیدیم بهتوون
-
@Miss-joker قند ونبات آوردیم دخترتون و بردیم قند ونبات ارزونیتتون دختر نمیدیم بهتوون
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Nil-par
خلاقیت موج میزنه مرسی
نیست شیرینی که تا ماند ز ما افسانه ای
ور نه در عشق و جنون استاد فرهادیم ما -
@R-Nil-par
خلاقیت موج میزنه مرسی
نیست شیرینی که تا ماند ز ما افسانه ای
ور نه در عشق و جنون استاد فرهادیم ما@Miss-joker اگر آن ترک شیرازی بدست آرد دل مارا
به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را -
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
81Sobhan آسمان صاف و شب آرام
بخت خندان و زمان رام
خوشه ماه فروریخته در آب
شاخه ها دست بر اورده به مهتاب -
81Sobhan آسمان صاف و شب آرام
بخت خندان و زمان رام
خوشه ماه فروریخته در آب
شاخه ها دست بر اورده به مهتاب@Miss-joker بده ساقی می باقی که در جنت نخواهی یافت
کنار آب رکناباد و گلگشت مصلا را -
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
81Sobhan آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا
بی وفا حالا ک من افتاده ام از پا چرا؟ -
81Sobhan آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا
بی وفا حالا ک من افتاده ام از پا چرا؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شدهآقا تو می همیشه آشنایی تمام می درد آن تو و دوایی
ولادت آقامووون مبارک شمس الشموس عاشقتنوووونم -
آقا تو می همیشه آشنایی تمام می درد آن تو و دوایی
ولادت آقامووون مبارک شمس الشموس عاشقتنوووونمنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط Miss.Joker انجام شده@R-Nil-par یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی
یادت بخیر یار فراموش کار من -
آقا تو می همیشه آشنایی تمام می درد آن تو و دوایی
ولادت آقامووون مبارک شمس الشموس عاشقتنوووونمنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Nil-par عوضش کردی
-
@R-Nil-par عوضش کردی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-joker آره زدم تو فاز گیلکی
-
@R-Nil-par یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی
یادت بخیر یار فراموش کار منفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-joker
اشکمو در آوردی بابا شب عیده هااا
-
@R-Nil-par یادم نمیکنی و ز یادم نمیروی
یادت بخیر یار فراموش کار منفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-joker نماز میکنم آن یار غار را
که دلبر به غایت ستودنیستتتت... -
@Miss-joker نماز میکنم آن یار غار را
که دلبر به غایت ستودنیستتتت...نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Nil-par تو را گم میکنم هر روز و پیدا میکنم هر شب
و این سان خواب هارا با تو زیبا میکنم هر شب -
@R-Nil-par تو را گم میکنم هر روز و پیدا میکنم هر شب
و این سان خواب هارا با تو زیبا میکنم هر شبفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده@Miss-joker نخندیا برنامه کودک بچگیم یادم اومده:به من بگو چرا روزا بادکنکا میرن هواا
چرا زمین گردالوعه روی درخت البالوعه چرا بال پروانه ها رنگارنگ وخال خالوعه
؟؟؟! به من بگو چرا چرا منم چرای بچه هااا
-
@Miss-joker نخندیا برنامه کودک بچگیم یادم اومده:به من بگو چرا روزا بادکنکا میرن هواا
چرا زمین گردالوعه روی درخت البالوعه چرا بال پروانه ها رنگارنگ وخال خالوعه
؟؟؟! به من بگو چرا چرا منم چرای بچه هااا
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@R-Nil-par امام رضاااا امام رضاااا بازم منو صدا کن
امام رضا امام رضاااا حاجتمو روا کن.... -
@R-Nil-par امام رضاااا امام رضاااا بازم منو صدا کن
امام رضا امام رضاااا حاجتمو روا کن....@R-Nil-par نبود نقش دو عالم که رنگ اُلفت بود
زمانه طرح محبت نه این زمان انداخت