-
@ஜஇዢЯஇ شب شبو دیشب شبو در شهر شام اشوب شد
شیشه ای بر شیشه خورد هر شیشه ای صد شیشه شدنوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شده@Miss-Joker در مقامی که به یاد لب او مینوشند
سفله آن مست که باشد خبر از خویشتنش
حافظ -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@Miss-Joker در مقامی که به یاد لب او مینوشند
سفله آن مست که باشد خبر از خویشتنش
حافظنوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSEPEHR ALIZADEH شخصي همه شب بر سر بيمار گريست چون روز شد او بمرد وبيمار بزيست
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
SEPEHR ALIZADEH شخصي همه شب بر سر بيمار گريست چون روز شد او بمرد وبيمار بزيست
نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ஜஇዢЯஇ ترنج یوسف قلبش خست قلب دیگران
پس چرا تو ای زلیخایم برنجانی مرا
س.فرخ -
@ஜஇዢЯஇ ترنج یوسف قلبش خست قلب دیگران
پس چرا تو ای زلیخایم برنجانی مرا
س.فرخنوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهSEPEHR ALIZADEH این سخن های چو مار و گژدمت / مار و گژدم گردد و گیرد دمت
دوستان یی که اهل اسپویلید لطفا برید جای دیگه این کار رو بکنید.. -
SEPEHR ALIZADEH این سخن های چو مار و گژدمت / مار و گژدم گردد و گیرد دمت
دوستان یی که اهل اسپویلید لطفا برید جای دیگه این کار رو بکنید..نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri تیغ پولادین چگونه باشد مرهم بر دلم
آن نگاه نرمکت آخر چگونه تیغ زد
س.فرخ -
Mohsen Taheri تیغ پولادین چگونه باشد مرهم بر دلم
آن نگاه نرمکت آخر چگونه تیغ زد
س.فرخنوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهSEPEHR ALIZADEH دوش چه خورده ای دلا راست بگو نهان مکن / چون خمشان بی گنه روی بر آسمان مکن
سپهر مطمئی اینا شعرن...آخه شاید جای نثر بهت انداخته ن؟! -
SEPEHR ALIZADEH دوش چه خورده ای دلا راست بگو نهان مکن / چون خمشان بی گنه روی بر آسمان مکن
سپهر مطمئی اینا شعرن...آخه شاید جای نثر بهت انداخته ن؟!نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri نازی تو نفس رازی بر دل کنی غلغل تو
من حقه در این مشتم، چشمم چه ستورم هان؟ -
SEPEHR ALIZADEH دوش چه خورده ای دلا راست بگو نهان مکن / چون خمشان بی گنه روی بر آسمان مکن
سپهر مطمئی اینا شعرن...آخه شاید جای نثر بهت انداخته ن؟!نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Mohsen Taheri نازی تو نفس رازی بر دل کنی غلغل تو
من حقه در این مشتم، چشمم چه ستورم هان؟نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهSEPEHR ALIZADEH نشوم یک دل و یک رنگ تو را تا نسازی دل او از خون رنگ
یه ربات خوب هست کمکت می کنه اگه خیلی مشتاقی به شعر سرودن:بلبل زبان رو سرچ کن -
SEPEHR ALIZADEH نشوم یک دل و یک رنگ تو را تا نسازی دل او از خون رنگ
یه ربات خوب هست کمکت می کنه اگه خیلی مشتاقی به شعر سرودن:بلبل زبان رو سرچ کننوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri گفتم غم تو دارم، گفتا غمت سر آید
گفتم که یار من شو، گفتا اگر برآید -
SEPEHR ALIZADEH نشوم یک دل و یک رنگ تو را تا نسازی دل او از خون رنگ
یه ربات خوب هست کمکت می کنه اگه خیلی مشتاقی به شعر سرودن:بلبل زبان رو سرچ کننوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Mohsen Taheri گفتم غم تو دارم، گفتا غمت سر آید
گفتم که یار من شو، گفتا اگر برآیدنوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهSEPEHR ALIZADEH دور شو از برم ای واعظ و بیهوده مگوی / من نه آنم که دگر گوش به تزویر کنم
شبتون خوش
گفتم که ماه من شوووو حاجی.. -
SEPEHR ALIZADEH دور شو از برم ای واعظ و بیهوده مگوی / من نه آنم که دگر گوش به تزویر کنم
شبتون خوش
گفتم که ماه من شوووو حاجی..نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
SEPEHR ALIZADEH دور شو از برم ای واعظ و بیهوده مگوی / من نه آنم که دگر گوش به تزویر کنم
شبتون خوش
گفتم که ماه من شوووو حاجی..نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri مبین به سیب زنخدان که چاه در راه است
کجا همیروی ای دل بدین شتاب کجا -
نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ஜஇዢЯஇ آن کس که نداند و نخواهد که بداند
حیف است چنین جانوری زنده بماند
ملا احمد نراقی -
شبتون خوش
گفتم که ماه من شوووو حاجی..نوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط SEPEHR ALIZADEH انجام شدهMohsen Taheri دیگ پیر شدیم و وقت تسبیح و گذشته تزویر
شما به بزرگی خودت ببخش -
@ஜஇዢЯஇ آن کس که نداند و نخواهد که بداند
حیف است چنین جانوری زنده بماند
ملا احمد نراقینوشتهشده در ۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط Zahra tg انجام شدهSEPEHR ALIZADEH دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس
کجاست دیر مغان و شراب ناب کجا