-
@mahta-kamali آخر ای مطرب از این پرده ی عشاق بگرد / چند گویی که مرا پرده به چنگ تو درید
ایهام/جاس تامMohsen Taheri
در جهان بال و پر خويش گشودن آموز
كه پريدن نتوان با پر و بال دگران -
Mohsen Taheri
در جهان بال و پر خويش گشودن آموز
كه پريدن نتوان با پر و بال دگراننوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@mahta-kamali نا امیدم مکن از سابقه ی لطف ازل / تو پس پرده چه دانی که که خوبست و که زشت؟
ن من نظام قدیم درس می خوندم! -
@mahta-kamali نا امیدم مکن از سابقه ی لطف ازل / تو پس پرده چه دانی که که خوبست و که زشت؟
ن من نظام قدیم درس می خوندم!Mohsen Taheri
تا خراشیده نگردد نشود صاحب نام
دل رنگین سخنان هم چو عقیق یمن است -
Mohsen Taheri
تا خراشیده نگردد نشود صاحب نام
دل رنگین سخنان هم چو عقیق یمن استنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali تن ز جان و جان ز تن مستور نیست / لیک کس را دید جان دستور نیست
-
@mahta-kamali تن ز جان و جان ز تن مستور نیست / لیک کس را دید جان دستور نیست
Mohsen Taheri قشنگ نقطه ضعفمو پیدا کردی
ت یکم سخته
تو در حجاب چشمم چو ماهی اندر سی
منم اسیر به زلفت چو ماهی اندر شست -
Mohsen Taheri قشنگ نقطه ضعفمو پیدا کردی
ت یکم سخته
تو در حجاب چشمم چو ماهی اندر سی
منم اسیر به زلفت چو ماهی اندر شستنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali تو گر ظاهر بگردانی روا نیست / که کار او به دستار و قبا نیست
اِ؟ -
@mahta-kamali تو گر ظاهر بگردانی روا نیست / که کار او به دستار و قبا نیست
اِ؟Mohsen Taheri بله بازم ت که!
تنگ است ما را خانه تنگ است برادر
بر جای ما بیگانه ننگ است ای برادر -
Mohsen Taheri بله بازم ت که!
تنگ است ما را خانه تنگ است برادر
بر جای ما بیگانه ننگ است ای برادرنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali روحم به ازل میان ارواح / با عشق تو بسته بود میثاق
-
@mahta-kamali روحم به ازل میان ارواح / با عشق تو بسته بود میثاق
Mohsen Taheri
قضا رفت و قلم بنوشت فرمان
تو را جز صبر کردن چیست درمان -
Mohsen Taheri
قضا رفت و قلم بنوشت فرمان
تو را جز صبر کردن چیست درماننوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شده@mahta-kamali نهان گشت آیین فرزانگان / پراکنده شد نام دیوانگان
-
@mahta-kamali نهان گشت آیین فرزانگان / پراکنده شد نام دیوانگان
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri نه هر درخت تحمل کند جفای خزان / غلام همت سروم که این قدم دارد
-
@mahta-kamali نهان گشت آیین فرزانگان / پراکنده شد نام دیوانگان
Mohsen Taheri
نذر کردم گر ز دست محنت هجران نمیرم
آستانت را ببوسم آستینت را بگیرم -
Mohsen Taheri
نذر کردم گر ز دست محنت هجران نمیرم
آستانت را ببوسم آستینت را بگیرمنوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali من نمازم را پی تکبیره الاحرام علف می خوانم..
پی قدقامت موج.. -
@mahta-kamali من نمازم را پی تکبیره الاحرام علف می خوانم..
پی قدقامت موج..Mohsen Taheri
جای مهتاب، به تاریکی شب ها تو بتاب
من فدای تو، به جای همه گل ها تو بخندپایان مشاعره
-
Mohsen Taheri
جای مهتاب، به تاریکی شب ها تو بتاب
من فدای تو، به جای همه گل ها تو بخندپایان مشاعره
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن / من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود
ایام ب کام. -
@mahta-kamali در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن / من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود
ایام ب کام.نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri درد ما را در جهان درمان مبادا بی شما / درد بادا بی شما و جان مبادا بی شما
-
Mohsen Taheri درد ما را در جهان درمان مبادا بی شما / درد بادا بی شما و جان مبادا بی شما
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri از سر بکش آن سپید معجر / بنشین به یکی کبود اورند
-
Mohsen Taheri از سر بکش آن سپید معجر / بنشین به یکی کبود اورند
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط Mohsen Taheri انجام شدهMohsen Taheri دوستی با تو %(#ff0000)[حرام است] که چشمان خوشت / خون عشاق بریزند و حلالش دارند
-
Mohsen Taheri دوستی با تو %(#ff0000)[حرام است] که چشمان خوشت / خون عشاق بریزند و حلالش دارند
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri در غم %(#ff0000)[ما] روزها بیگاه شد / روزها با سوز ها همراه شد
-
Mohsen Taheri در غم %(#ff0000)[ما] روزها بیگاه شد / روزها با سوز ها همراه شد
نوشتهشده در ۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohsen Taheri %(#ff0000)[دیوانه] گان نترسند از صولت قیامت / بشکیبد اسب چوبین از سیف و تازیانه