هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally منم برم ثبت نام کنم بعد مینویسم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
فکر کنم تا عصر ندیدی
من کلا هیچی نخوردم از صبح -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Anzw 18 on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 ممنونم ازتون آیناز خانم:)
ایشالا تا سال دیگه همینجامو نتیجه قبولی شماهم میبینم
چیزی که از ته دل خوشحالتون میکنه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to jahad_121 on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
بیاین بنویسیم ️ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to دُژَم on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanomi بهت قول میدم حسودیم جزوش هست.
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally جسارتا ساعت چند ناهار میخورین؟
-
f.nalist
ماشین هاشون باید بییاند پیش من سفارش بدند
تا مطب شون پر برکت باشه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
۱۲ 🤏 -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to jahad_121 on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Ta.f on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahdi-ek نمیدونم والا...
بعد از مکانیک های تهران که قبولیم غیر ممکن بود
این بالاترین اولویتم بود -
@xanomi
زیاد میگن
مامان هم کلاسی قدیمیم گفته بود دخترمو نفرستادیم دانشگاه گفتیم خراب میشه...
و خراب که...
چی بگم
بستگی به تعریفشون از خراب داره...
ولی اگه آدم پیش زمینه فکری نداشته باشه و صرفا طبق دلش رفتار کرده باشه
احتمال عوض شدنش خیلیه -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to دُژَم on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanomi
اونیم که به من اینا رو گفته بود دقیقا همینه
اینجور آدما از نداشتنشون به قول مریم حسادت می کنن و خب این خیلی بده
یه جوری می خوان زهرشون رو بریزن -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در اینده ان شاء الله
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
نه ساعت ۳ اومد -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally جدی ساعت ۱۲ نتایح اومد؟
چقدر من دیر دیدم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to هویججج on ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهاین پست پاک شده!
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها همه نیمسال اولین؟
100181/151260