هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هعی روزگاررر
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
پیکسولوژی نوشته بود سه و چهار بهم جوش خوردن :/// -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
خواهش میکنم سوالی بود درخدمتم -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally عه خواستم برم چک کنم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی ...اینو دیدی؟!
-
سال ها خودتو عذاب میدی تا در نگاه کسانی بالا بری که خودشون حالشون خوب نیست و در عذابن
به خاطر افکار آزاردهنده و استانداردهای مسخره و پوچی که بیخودی برای خودشون تعیین کردن
بهتر نیست که به خودت بیای و دست از سر خودت برداری و یکم زندگی کنی؟.... -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
سلام خوب هستین انشالله؟
اگه خوب نیستین ایشالا عالی باشین
شما برای یادگیری و تقویت زبان از چه کتابی استفاده میکنین؟
Grammar in use هم استفاده میکنین؟ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani
ولی من هنوز دلم میخواد بدونم که برای چی خواستین یه شخصیت از اتک ان تایتان رو ریپ بزنیم و بهتون بگیم؟ -
Hhh Hh سلام خداروشکر
منم خوبم خیلی ممنون ️ -
JuDi
میفرمایید که اخراج میکنم
منم میگم
اینجا آلا خونه هست
اگه از خونه بندازین بیرون
میشم آلا بیرونهحالا قرار داد بستم خییلی هوادارهای خوبی گیر اومد
که پول خوبی هم میدن
حالا تو ذخیره نگه میدارم اگه کسی انصراف داد به عنوان گزینه ی ذخیره نگاه میکنم -
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
Hhh Hh ممنونم سلامت باشید️
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
بچه ها نظری دارین؟
https://forum.alaatv.com/post/3471713 -
میگذره
-
mr.vinyzo
صحیح -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to ._.Zahra.K on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
._.Zahra.K سلام ان شاء الله فردا در رابطه با ای کیو جامع شیمی بتونم توضیحی می دم
ببخشید امشب نمی تونم
ولی ای کیو تک پایه استفاده نکردم نمی دونم
ببخشید -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
10180/146715