هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
الان یهو یادم اومد
بچه که بودم بهمون میگفتن به کسی که داره میمیره باید آب داد، مهم نیست چقدر حتی یه قطره، حتی مهم نیست که خودش میخواد یا نه شاید خودش توانایی طلب کردنشو نداشته باشه ولی ما باز باید حداقل لبشو خیس کنیم. دلیل هم این بود که آخرین تلاش های شیطان برای سلطه پیدا کردن به آدما موقع مرگشونه.
همه آدما موقع مرگ تشنشون میشه و در آخرین لحظات شیطان میآد و بهشون پیشنهاد آب میده، اگه قبول کنن، روحشونو باختن...
وظیفه ما اینه که نذاریم شیطان در آخرین لحظه ها یه نفر رو گول بزنه و به سمت خودش بکشه.
پس باید بهش آب بدیم.moBn جالب بود
-
یه چی مث پسر ترامپ -
هر چه سریعتر باید ۲۱سالگی رو نجات بدم تقریبا نصفش گذشته بدون دستاورد خاصی
-
اووو بیشتر از نصف، تقریبا ۷ ماه ازش گذشته
-
عدد ۲۲ رو دوست ندارم، تو سنا عددای فرد جالبترن
-
من همانم که اگر مستم تویی در ساغرم...
-
اسممون رومونه
یادمون میره... -
غیر حق کردم فرامش هر چه در دل داشتم
طاق نسـیان از دو عالم قبله گاهی شد مرا -
فعلا تا اینجااا ،خداروشکر((:پرستو بابایی اون ۲ نمره آخر...
کی ۲۰ شد؟ -
فعلا تا اینجااا ،خداروشکر((:پرستو بابایی
احسنت -
فعلا تا اینجااا ،خداروشکر((:پرستو بابایی برای من جوکه
هیچ وقت نتونستم بیست شم هیییچ وقت
️
-
دیدی گفتم قلبی نداری...
-
جبهه نگرفتم شاید چون ایموجی نزاشتم جدی به نظر اومده.
این روزا که دوستان درگیر رتبه و انتخاب رشته هستن هر شوخی ای که در این مورد هست برام عجیبه.چطوری با همچین چیز جدی ای که آینده طرف رو تعیین می کنه میشه شوخی کرد.
ولی حرف شما ناراحت نشدم. -
الان مثلا دارم پادکست گوش می دم
همزمان هم چت می کنم هم اینجا کامنت می زارم هم دارم فکر می کنم کدوم یکی از سریالایی که نصفه گذاشتم و ادامه بدم هم دارم چیزی که تو تلویزیون پخش میشه رو می شنوم و میفهمم و دارم بهش فکر می کنم.
بهتون حسودیم میشه چطوری تمرکز می کنین
من خیلی بخوام زور بزنم تا ۱۰ دقیقه اول رو میفهمم. -
یه چیز رندوم
این کسایی که انگشتاشون بلندن
مشت که میکنن، یا لایک میخوان نشون بدن، یجوریهدارم فکر می کنم که چه جوریه انگشت هام رو مشت کردم و دارم بهش نگاه می کنم ولی چیزی نمی فهمم.
-
دارم فکر می کنم که چه جوریه انگشت هام رو مشت کردم و دارم بهش نگاه می کنم ولی چیزی نمی فهمم.
-
چه شیرینه آدم به خاطر عشقش حرف بشنوه و مسخره بشه...
-
دارم فکر می کنم که چه جوریه انگشت هام رو مشت کردم و دارم بهش نگاه می کنم ولی چیزی نمی فهمم.
Rover در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
در واقع، انگار ابعاد کف دست با اندازه انگشت همخوانی نداره
انگشتا تو کف دست جا نشن یجورایی -
این حجم از اشتیاق استاد عادی نیست