هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
آخه هنوز کلی کار دارم
-
ولی اونم راست میگه اگر تنبلی نکنم میتونم همه کارها رو انجام بدم و زودتر برم
-
مسئله اینه که دلم نمیخواد برم🫠
-
عه تودلی🥲
-
-
عه تودلی🥲
-
Anzw 18 بحث وسیله حمل و نقل نیست که آخه....
حس میکنم بچه ها کنکوری واقعا یه تاپیک نیاز دارن
ولی نمیدونم که فارغ تحصیلا چقدر حمایت کننmahdi.ek
حمل و نقل هم مهمه.... اینکه شهری که درس می خونی چجوری باشه و دانشگاهت چه مدلی باشه هم مهمه...
ولی واقعیتش برا یه سری از رشته های تجربی اینکه "چه رشتهای بخونی" از همه اینا مهم تره.
مثلا تو برای رشته x شهرای دور و برت رو زدی و ارزش این رو هم داره که حتی یع خورده دورتر شهرای سخت تر رو هم بزنی ولی همون رشته x رو بخونی تا اینکه بری شهید بهشتی برای رشته y -
mahdi.ek
حمل و نقل هم مهمه.... اینکه شهری که درس می خونی چجوری باشه و دانشگاهت چه مدلی باشه هم مهمه...
ولی واقعیتش برا یه سری از رشته های تجربی اینکه "چه رشتهای بخونی" از همه اینا مهم تره.
مثلا تو برای رشته x شهرای دور و برت رو زدی و ارزش این رو هم داره که حتی یع خورده دورتر شهرای سخت تر رو هم بزنی ولی همون رشته x رو بخونی تا اینکه بری شهید بهشتی برای رشته yبعضا خوندن رشته x در حالی که ممکنه ۳ ماه خانوادهت رو نبینی، می ارزه به خوندن رشته y در کنارِ هر روز دیدنِ خانواده.
این "می ارزه" هم بستگی به خیلی چیزا مثل علاقه، بازار کار و و و..... داره!بعضا خوندن رشته x در حالی که ممکنه ۳ ماه خانوادهت رو نبینی، می ارزه به خوندن رشته y در کنارِ هر روز دیدنِ خانواده.
این "می ارزه" هم بستگی به خیلی چیزا مثل علاقه، بازار کار و و و..... داره! -
Anzw 18
پردیس شهریه های نجومی داره
حتی اون مایه داره هم هزینه هاش براش سنگینه
نظر منو بخوای اصلا ارزش نداره ! مگه اینقدر پول داشته باشی که برات اهمیتی نداشته باشه
آدم آزاد بره بخونه شرف داره به این ، اینا خیلی نجومی میگیرن
خوابگاه خودگردان هم میکنن تو پاچت و اره خلاصه پول فراوان
آزاد شهریه پرداز هم که بنظرم مشخصهخیلی مرتبط نیست ولی
درسته شبانه شهریه زیادی نسبت به اینا نیست ولی ... !
اولا حتی اگه نزدیک شهر خودتم میخوای یه دانشگاه شبانه بزنی دهنت سرویس میشه خوابگاه داشتن خیلی مهمه ، مثلا مشهدی هستی بعد روزانه فردوسی مشهد اگه پولشو داری و هزینه اینم مشکلی نداری شبانه شهر خودتو میزنی شهر دیگه شبانه زدی نگی کسی بهم نگفت اصلا ارزش ندارع ها...
و اینکه شبانه یه شهریه ثابت داره یه متغیر که برای ورودی پارسال ( ۴۰۳ ) خیلی افتضاح شد و رفت بالا ، درسی بیفتی باید خسارت بدی واحدی برمیداری پول واحدو میدی (( هر ترمت انگار ترم تابستونیه برای واحدا پول میدی )) این در حالیه که دانشجو ها روزانه همه اینکارا دارن مفت انجام میدن ، خوابگاه تازه اگه بتونی بگیری گرون تره غذا سلف و خدمات گرون تره و اره دیگه خلاصه اینم صرفا یه شهریه نداره، برای خودش داستان داره ، یسریا میگن که در عوض آخرش مدرک بازه
ولی من نظرم اینه کسی که با هزینه ها شبانه مشکل داشته باشه باید روزانه بزنه فقط لزوما که قرار نیست پول بدی مدرکتو آزاد کنی ، اونی که با پول شهریه مشکل نداشته باشه خیلی هم آخرش برای آزاد کردن مدرک با پول به مشکل نمیخوره ، این قضیه آزاد بودن مدرک برای اون آدم پولداریه که میخواد خورد خورد در طی دوران تحصیلش پول بده -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خوشگلا از فرق شهریه پرداز و پردیس خودگردان چیزی می دونید؟
شهریه هاشون خیلی فرق دارن؟
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاءما زشتا جواب ندیم یعنی؟
-
nazanin.mirzai
بله منتظر موندم اون چیزی که میخوام اتفاق بیفته
پیدا میکنم میفرستم
شما هم چند تا از عکس هاتون رو بفرستید نگاه کنیمHamid.s اره اره حتما رم شو پیدا کنم
خیلی پخش و پلان عکسام -
nazanin.mirzai در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Infinitie. A اها از اون لحاظ
بلی بلی
حالتون چطورهInfinitie. A من حالم افتضاحه
-
Hamid.s اره اره حتما رم شو پیدا کنم
خیلی پخش و پلان عکسامnazanin.mirzai
برای این عکس ۵ ساعت منتظر موندم
البته اکثر عکس ها اینطوریه میمونم تا اون چیزی که میخوام در بیاد -
nazanin.mirzai
برای این عکس ۵ ساعت منتظر موندم
البته اکثر عکس ها اینطوریه میمونم تا اون چیزی که میخوام در بیاد -
امروز با بچه ها بعد دانشگاه رفتیم ژو
معرکه بود
عسللل بود لامصب
خیلی خوش گذشتت🥹 -
استادم گفت هرچقدر درآمد داشتی این مدت
مقداریشو بزار کنار و برا مامانت یا بابات یه تیشرت کفش یا شلوار بگیر
خیلی از ایده ش خوشم اومد اگه شمام خواستید انجام بدید مطمئن باشید دعاشون برکت میندازه توی زندگیتون
حس خوبی که میده بماند ...