هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشین ببخشین از نظر من خود بهمن بازرگانم زیاد نمیتونه دانش اموز درس بده
-
@Sally عالی
-
@mr-vinyzo در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate من مبتکران سال دهم خریدم دیدم خیلی چرته همون سال فروختمش خیلی سبز خریدم..
من یادمه میکرو طلایی داشتم
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میکرو نقره ای شیمی خوبه اما ن واسه کسی ک دور اوله
دور اول خیلی سبز خوبه -
من دهم کار کردم، تستاش به نظرم خوب بود وواقعا، ولی توی درسنامه انگار میخواست ثابت کنه خیلی بلده.
@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
من دهم کار کردم، تستاش به نظرم خوب بود وواقعا، ولی توی درسنامه انگار میخواست ثابت کنه خیلی بلده.
من خیلی بدم میومد خیلی سبز وسطش جوک و چیزای خنده دار میگفت
اعصابم می ریخت بهم -
@Comrade_Bayat
بازار گرمیه پسر خوب اگه اینحوری نکنه که کتابش به فروش نمیرسه... -
Zahra2020 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
میکرو نقره ای شیمی خوبه اما ن واسه کسی ک دور اوله
دور اول خیلی سبز خوبهواس من کتاب کار خواهرم بود
من حتی واس فیزیک یازدهم و دهم تستای ریاضیا رو میزدم می خوندم -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally تو قرار بود ۱۱ بخوابی
-
اعصابم می ریخت بهمSuccinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خیلی سبز
خیلی سبز؟
من جامع شیمی اش رو داشتم
ولی چیز طنزی تعریف نمیکرد...
فقط بعضی جاها با فونت متفاوت یه لحن طنز میگرفت... -
اعصابم می ریخت بهم -
Succinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خیلی سبز
خیلی سبز؟
من جامع شیمی اش رو داشتم
فقط بعضی جاها با فونت متفاوت یه لحن طنز میگرفت...Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خیلی سبز
خیلی سبز؟
من جامع شیمی اش رو داشتم
فقط بعضی جاها با فونت متفاوت یه لحن طنز میگرفت...نه من شیمی خیلی سبز نداشتم یادم نیست چی بود
احتمال قوی میدم خیلی سبز بود
آره دقیقا اصلا رو مخم بود
فونتش فرق داشت -
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
من پدرم دبیر شیمیه
نظام قدیمی مبتکران خیلی معروف بود وخیلیا نتیجه میگرفتن ولی بعداً که نظام ۶,۳,۳ برداشته شد و کتابا تغییر کردن و خب بهمن بازرگان هم معروف شده بود از اسم بهمن بازرگان استفاده میشد ولی خودش نویسند نبود دانشجوهاش نویسنده بودن :))) -
من پدرم دبیر شیمیه
نظام قدیمی مبتکران خیلی معروف بود وخیلیا نتیجه میگرفتن ولی بعداً که نظام ۶,۳,۳ برداشته شد و کتابا تغییر کردن و خب بهمن بازرگان هم معروف شده بود از اسم بهمن بازرگان استفاده میشد ولی خودش نویسند نبود دانشجوهاش نویسنده بودن :)))دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sally میگم چرا ب شیمی علاقه داری
-
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Zahra2020
دکتری شیمی داره ولی یه بار هم نرفتم پیشش باهام درس کار کنه
نمیتونم دوستام یا اعضای خانواده ام درسم بدن -
Zahra2020
دکتری شیمی داره ولی یه بار هم نرفتم پیشش باهام درس کار کنه
نمیتونم دوستام یا اعضای خانواده ام درسم بدننوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sally برا همون شیمیتو 8 میشدی...