هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Sally هیچی
دیگه هرکس یک دیدگاه های داره
خواستم چیزی بگم گفتم که چرا سوال نمی کردی و کلی می تونستی چیزای مختلف شیمی ازشون بپرسی) که خب دید و علاقه هرکس فرق دارهمثلا من خودم خیلی می خوام تا دکتری شیمی بخونم
موفق باشی ️
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی مهرسارو در جریان بذاره که من فقط بخاطر استفن دارم ادامه میدم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تا وقتی بمیره
-
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to jahad_121 on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
jahad_121
چون حس میکردم اگه زیاد سوال بپرسم یا چیزی رو متوجه نشم فکر میکنه خنگم و ازم نامید میشه -
شاید فردا صبح تصمیم گرفتم خودم تو ذهنم بکشمش
-
شده براتون پیش بیاد که یه آدمی پیش شما یه جوره و پیش بقیه یه جور دیگه، جفت مدلشم خوب باشه ها ولی تو قاطی کنی این آدم دقیقا کدومشه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Succinate on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Succinate عه مرسی کم کم دارم ب شیمی هم علاقه مند میشم
-
Akito سلام سلامم مرسی
این کتابو خیلی تعریفش رو از دوستم شنیدم ولی نه:)
اینا رو میخونم=
Select reading(این تموم بشه ممکنه برم سمت inside reading یا شایدم همین سلکت سطع بعدیش رو گرفتم هنوز بررسی نکردم اون یکی کتابو )Word skills Oxford(خیلی دوسش میدارم)
Tactics for listening(کمتر سمتش میرم ولی خب میخونم)
برا گرامر هم هیچی نمیخونم؛)
ولییییی الان نه از یکم بعد اگه وقت بیشتری داشتم تصمیم دارم ادامهی کتابای top notch رو هم پیدا کردم دانلود کنم اونا رو هم یه نگاه بندازمهمهشون سطوح مختلفی دارن که خب باتوجه به خودت باید انتخاب کنی:) البته یه نکته راجع به word skills هست که سطح advancedاش رو گرچه من نخوندم ولی از استادمون شنیده بودم که یکم زیادی سنگینه و به نسبت دوتای قبلیش گاربردش کمتره ولی خب میگم دیگه خودم نخوندم جلد آخرشو تا حالا
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امان از وقتی که بازیو با بچه ها شروع کنی دیگه ول کن نیستن:)))
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوتا از بدترین حس ها
کسی منشنت کنه و نبینی
کسیو منشن کنی و نبینه
خیلی بده
بعضی وقتا حس میکنی طرف حوصله تو نداره:/
بعضی وقتا فکر میکنی بلاکی:/
بعضی وقتا با خودت میگی کاش اصلا منشنش نمیکردم و فلان حرفو بهش نمیزدم...
کاش بشه اعلان های منشن(بجز منشن گروه، چون تعدادشون خیلی میره بالا) یه جور متفاوتی بشه
مثلا رنگش فرق کنه
یا یه آیکن خاص کنارش بیاد که وقتی لیست اعلان هارو چک میکنیم، متوجه بشیم آها اینا برا منشنه
مچکرم ازتون
M.an -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
jahad_121
ولی همیشه بیشترین درصدم شیمی بوده
عکس کارنامه های قلم چیم رو قبلا فرستادم دیدی؟ -
پرستو بابایی
الهی🥰 ...
اونجا میفهمی انرژی بچگی چطور بود=..) -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر خنگ شدم خب تل میفرستادم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Anzw 18 on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 مچکرم ازتون
نشانک زدم
خب کتاب word skills یا select reading چجوریان؟ مثلا چه تاثیری روی کدوم بخش از زبان داره؟(ریدینگ، لیسنینگ و ...)
و به جدا از اینا
کلا کتاب خوبی هم سراغ دارین؟(غیر آموزشی)
مثلا من خودم بخش زیادی از زبان یاد گرفتنم رو مدیون مانگا و کتاب های داستانی کوتاه ام(اسمشون یادم نیست، ولی هر کتاب سطح بندی خاصی داشت)
اگه رمان باشه که چه بهتر:)
10416/146715