هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito
داخل درمانگاه ها هست اکثرااها
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Aqua on ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Aqua وای خفه شو پلشتک
-
fateme.shafeie اون پتو ها الان اون تختو شخصی سازی کرده ؟ مثلا ؟
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to زهرا بنده خدا 2 on ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زهرا بنده خدا 2 کدوم دانشگاه ؟
-
پرستو بابایی اقا یه کار خیلی مهم اینکه اصلا به فکر منیع گرفتن نباشید خب
میدونم شما گفتی برم سراغ خوندن ولی گفتم یادت بمونه
من خودم همون اول یه فیزیولوژی و اناتومی خریدم هیچوقت به کارم نیومد اهدا کردم یکی از دوستان پزشکیم
بعد اومدم برای آسکی یه کتاب بخرم همین امسال کتاب امادگی مهارت های بالینی آسکی بود وقتی اومد متوجه شدم نصفش انگلیسیه و نصف دیگش عکس و نمودار و تقریبا همش تو بیهوشی میلر هست و کتاب برای امادگی کسایی بود که تخصص بیهوشی میخونن
چهارصد و هشتاد هزار تومن ناقابل پولشو دادم -
هوا گرم است
و حوصله ی مباحثه نیست
من غمگینم
و همین که بادی خنک به صورتم بوزد
هر حرفی را قبول میکنم... -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to fateme.shafeie on ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینجا کد بزنی وارد زیرزمین میشی؟
-
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to Danial.al on ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al من کیک بستنی میخوام
-
زهرا بنده خدا 2replied to jahad.20 on ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad.20
وای
سم خالص
من کلی حذفیات داشتم️
کلا معروفم به حذف کردن
هرچیم حذف میکنم سوالا از همونه
(کاش نخندم) -
بلا ای بلا دختر مردم
-
Maaah اره برای ما هم اول ش همین طور بود
بعد مورد اولی خود دانشگاه که اصلاعیه داد گفته بود یک سری حروف عدد می زنیم بعدش کد ملی
فکر کنم دانشگاه هتون داخل راهننایی ثبت نام مشخص می کنه که با چی وارد بشید -
fateme.shafeie فارغ التحصیلان آلاءreplied to oatkbo on ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahdi-ek اگه ورودی جدیدی بری خوابگاه میفهمی که ارهههههههههه کپک که چی بگم شپش هم میزنهههههخ
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
عه چه شیک گروه دانشجویان درس خون!!
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to jahad.20 on ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad.20
من 600 تومن پول کنگره زیست دادم جوگیر شدم به نظرتون؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to nazanin.mirzai on ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nazanin.mirzai
سلااااااااام خانم دکتر -
کلاغ دم سیاه قار قارو سر کن
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ مهر ۱۴۰۳، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
105021/147764