هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه نخوابم باز خواب میمونم
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally من دیگ رفیق خودمو میشناسم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عع این استیکر یاد آور خاطرات بدیه برام:)!
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هنوز مسواک نزدم
-
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قرار بود ۱۱ بخوابم :///
-
Akito خواهش می کنم
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
word skills
پر از نکتهس برای تقویت لغت(و کاربردش )اصطلاحات و عبارات و حتی ساختاری که موقع استفاده باید رعایت بشه و اینجور چیزا که درسا به صورت موضوعی طبقه بندی شدن(میگم دسته بندیاشو) ا
select
این برای مهارت ریدینگه که البته با بعضی تمریناتش میتونه رایتینگ رو هگ تقویت کنه ولی خب در اصل ریدینگه
کلا کتاب خوبی هم سراغ دارین؟(غیر آموزشی
این دیگه خیلی خیلی بستگی به سطح شما داره منم چون تازه اینطور کتابا رو شروع کردم زیاد نمیدونم واقعا
الان بابا لنگ دراز رو میخونم که کتاب روونیه خیلی سخت نیست گرچه خیلی کلمات هستن ک معنیش رو نمیدونم ولی آسیب نمیزنه انگلیسیِ راحتی داره.
بینوایان رو هم نگاه ننداختم بهش ولی اونم انگار روانه باز ببینید
چه کسی پنیر مرا جا به جا کرد رو کامل نخوندم ولی اونم خوش خوانه هم حجمش کمه هم کلماتش سخت نیستن
(برا بابا لنگ دراز، کتابخانه نیمه شب، چه کسی پنیر چندتا سایت می شناسم که داشته باشن pdf اش رو خواستی بگو بدم لینکارو )کتاب های آموزشی که گفتم رو فکر کنم فکر کنم سایت زبانمهر pdf رایگانشون رو گذاشته
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
عع خب گوش بده پیش پیش پیش -
پرستو بابایی بگردم شماهایی که اینا رو به خودتون میگیرین
بیا بغلم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
اومدمممم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
شب بخیر
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to oatkbo on ۸ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
میگم دسته بندیاشو
یکم فرق داره هر جلدش
سایت زبانمهر رو گفتم احتمالا pdf داره اونجا اگه نبود بگو میگم
Akito
10525/146715