هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط Blue28 انجام شده
ـــــ
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
خیلی خب پس خوبه ️ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شانس آوردی من مامانت نیستم چون احتمالن روزی بالای ده بار کتک میخوردی ازم=))))))))
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
پرستو بابایی فک کن این ی سوال بشدت آسون بود ۵ دقیقه ...تو همون ۵ مین در نظر بگیری میشه حدود ۳ الی ۴ ساعت
که واقعا نمیشه 🥲 -
بچه هایی که ترمیم ندادن هم باید مجدد تایید بزنن؟
-
f.nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ین دفترچه کنکور) قراره چاپ بشه
سایت فری پیک خوبه ( با شیلترشکن کار میکنه )
بستگی داره که با چه نرم افزاری کار میکنی -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
دقیقا ...تهیه کلیپ بشدت اذیت کننده ست
یعنی پیرم دراومد با سر و صدا و ...
بنظرم جزوه باشه بهتره
قلم هم استفاده های دیگ داره
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally نه والا
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Zahra2020
۳۰ ژوئیه، ۲۱.۰۳.mp3
اینو گوش بده نظر من ،باز نظر خودت مهم تره️ -
اون کلاس آیین نامه غیرحضوری که آکیتو ازش می نالید امروز به محض رسیدن و دیدن برگه اول گزینه بدون اجبار و اکراه تمایلی به شرکت در دوره آموزش نظری آیین نامه را ندارم.
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
_MILAD_
سلام وقتتون بخیر
ببخشید میتونید تو جلد جزوه کمکم بکنید مثلا اگر طرحی داشتین یه جوریشو به من بدین
یا بگین میشه از کجا نمونه پیدا کرد و بعضی جزئیاتشو تغییر داد؟
جزوه ام دفترچه فصل به فصل سوالات کنکور سراسری زیست شناسی به صورت تک رنگ (صرفا با رنگ مشکی عین دفترچه کنکور) قراره چاپ بشه -
danial hosseinyreplied to officer k on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k
این بازی تازه شروع شده -
danial hosseinyreplied to officer k on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
danial hosseiny
انقدر واضح نگو جلوشون کهعه ببخشید باشه
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally عجب
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to هویججج on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
نه دیگه نمیام قول قول -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
تازه چندبار لو دادیم که پسره و داریم شوخی میکنیم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Akito on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Akito
یعنی واقعا نفهمیدین دارم شوخی میکنم؟
پست 136881 از 148155