هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
۹۹ تا کامنت ؟ دیر رسیدم
-
میشه دقیقا سایتی که کارنامه رو دیدین بفرستین بی زحمت:
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Estelle on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@NO-077 اشکال نداره هنوز داخل ۱۰ صفحه اولید
-
آخی تودلی جدید:)
حس غریبی میکنم اینجا،
با تودلی ۵ چقدر خاطره داشتیم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to پرستو بابایی on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توجه توجه
دوستانی که دیر رسیدن!!!!
میتونین به کامنت های اول لایک بدین تا بتونین در تاریخ ثبت بشید -
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to دُژَم on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom من از ام اس بوک استفاده میکنم ولی واقعاً به قابل اعتماد بودنش شک دارم
-
سلااام بر تمام اونایی که تازه به آلاخونه اومدن
اول اینکه اشتباه اومدین اینجا اولش نیست اینجا آخرشه یعنی اگه میخواین کامنت های جدیدو ببینین باید برین اولش بعدم نمونیم اینجا و خاطره نسازین لدفا و خواهشا بخاطر خودتون میگم. -
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
میتونین به کامنت های اول لایک بدین تا بتونین در تاریخ ثبت بشید
صفحه آخر تودلیم میشه این کارو کرد
من این حقه رو تو تودلی 5 زدم -
اگه کنکوری هستید
بهتون پیشنهاد میشه این تاپیک رو دنبال نکنید(اگه پتانسیل غرق شدن تو فضای مجازی رو خیلی دارید) ...
یا خیلیییی کم ترش کنید ...
=))#نصیحتیبرایآینده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to دُژَم on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom نه اون فایده نداره چون صفحه اول تودلی ۶ نصفش کامنتای منه و اینجوری یه عالمه اعتبار به دست میارم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Estelle on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@NO-077 من خودمم سوپراز شدم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to دُژَم on ۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@xanom یا خدا تا این حد...
-
@AmirBardia
اولین شعر تودلی تو بگو دیجی
101/147768