هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Ainoor on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ainoor
تحقیق که کردم سال قبل ماکسش 35 میلیون ترمی بوده
و این هم هستش هزینه کتاب رفت و آمد و خوابگاه آزاد و ..... -
الان پردیس هم کلاسی من ترم دو با خوابگاهش انقد نداد..
-
نمیدونم به نظرم ریسکیه اگه یه نفر این پول براش عادی نباشه و نتونه راحت بپردازه بره آزاد، چند سال هم روی خودش خیلی فشار میاد، هم روی خانواده، فکر نکنم بتونه حاضر بشه تخصص هم بخونه، چون فشار بیشتره، جوری هم که من از پزشک های عمومی و دندون پزشکا شنیدم اینجور نیست که همشون به درآمد بالایی برسن.
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Anzw 18 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
منظورتون از شرایط وام آزاد چیه؟ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://pin.it/4OiNQjOcm
هالزییی=)))
ramses kabir -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
......
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to oatkbo on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek ارزش داره آقای سیلور
مثلا دندانپزشکی ...تو الان روکش فقط نزدیک ۷ تومنه
بماند ایمپلنت و اینجور چیزا ...هرچند بازم بستگی ب حوصله و آرامش اون دکتر داره
ولی همون ی سال در میاره پول رو -
اولش انقده افزایش هم داره
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to oatkbo on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek
خیلیا
35 تومن براشون پولی نیس -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Anzw 18 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 استاد تویی ک زبان ۱۰۰ میزنی
پست 143861 از 148040