هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
؟؟؟؟ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به هرحال فحش رو بندازی زمین صاحبش برمیداره
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 والا چی بگم ...اتفاقا من غروب بهش گفتم نمیشناسمش
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عجب ///:
-
=)))
-
ــــﮩﮩـــ٨ـﮩـ۸ـﮩـــ٨ﮩ٨ﮩﮩــــ
-----------------------------------------------
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش بعضی اوقات قبلش فکر کنیم و بعد حرف بزنیم 🥲
-
عجب سایتیه یه بار دکمه تایید میاد متن نمیاد یه بار تایید نمیاد متن میاد
-
آکیتو تایید کردی؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist وقتی هم که متن و تایید بیاد، جلوتر از اون نمیره و مجبور به رفرش میشی و دوباره همین وضعیت...
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist تلاش کردم ساعتای ۱۶ ولی نشد:/
-
f.nalist ما هم باید چیزی تایید کنیم؟
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Akito on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
عاااالی -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to AmirBarsam on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
AmirBarsam سوابق تحصیلیو فکر کنم همه باید تایید کنن
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to AmirBarsam on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
AmirBarsam
یس -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر سری رو پست های من ریپلای میزنی و اینطوری میکنی
دقیقا چه هیزم تری بهت فروختم ؟
Blue28 -
خنجر دوست ترین ها بخدا تیزتر است
خندهی تلخ من از گریه غم انگیز تر است -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally با تو نبودم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آره خب میبینم که به خودت گرفتی
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
تومیوکاگیو من گوشی ندارم که اون برنامه ای که میفرستی رو نصب کنم
اون فایله که آزمونای آیین نامه رو داره از شماره یک تا 12-13 رو داری برام بفرستی؟
Akito
11346/139034