هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
danial hosseiny هم زمان با جالب بودن خیلی ترسناکه
-
آدم خیلی باید مواظب حرف زدنش باشه خیلی
-
و از این دست خاطرات خیلی زیاد دارم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny حالا من یچیز بگم
من همیشه تو خوابام دارم از بیرون خودمو می بینم
خاطراتمم همینطوره
انگشت شمار خاطره از بچگیم یادم مونده ولی همشونو انگار یکی با دوربین از بیرون جسم من ضبط کرده
بعد معمولن خوابام اتفاقای همون روزمه که تغییراتی توش داده شده. -
مثلا یه روز عصر پیام دادم به یه دوستی و بهش گفتم من واقعا از دستت ناراحتم... دیروز که فلان بحث شد تو نباید اون حرفو میزدی.
بعد اون بنده خدا هنگ بود
شروع کرد بپرسه چی شده یعنی چی دیروز اصن چخبر بوده
من براش تعریف کردیم دیروز دیگه. فلانجا بودیم، فلانی و فلانی هم بودن... این شد، تو اینو گفتی...
و بعد از چند دقیقه واقعا توجیهم کرد و توجیه شدم که این اتفاق اصلا نیوفتاده -
Ainoorreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۴ آخرین ویرایش توسط Ainoor انجام شده
danial hosseiny چه جالب
من خوابام همش درهمه🥲 -
حالا که بحث خواب هم هست.
اینم بگم شاید براتون جالب باشه.
من کلی خاطره دارم که ممکنه بشینم ساعتها بهش فکر کنم... و با جزئیات همهچیزش رو به خاطر بیارم. درحالی که کاملا خواب بوده و هرگز اتفاق نیوفتاده -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to M.an on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
M.an
رادوالاخونه هستم خوشقوتم -
کافیه یکی اراده کنه
و منو تا یه حد خاصی عصبی کنه
میتونه اشکمو در بیاره
-
یه روزی ترس از دست دادن یه کسایی رو داشتی که الان فقط خاکشون کردی تو خاطراتت
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
گریه کردن یه نوع سیستم دفاعی بدن محسوب میشه اینکه پسری پس گریه نکن فلان بهمان رو بریز دور
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی تلاش کردم گریه کردنی چشمام قرمزشه ببینم چه شکلی میشم اما هیچ وقت موفق نشدم-
-
اابته در مواجهه با خوابیدن
اینکه خوابای زیادی میبینم و اوقاتی که حالم بده نمیتونم خوابامو تحمل کنم هم بیتاثیر نیست -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آه کل روزو گریه کرده بودم=/
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 هفته پیش؟
-
danial hosseinyreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
و برای همین... اینقدر سخت گریه میکنم که همیشه یادم میمونه آخرین بار کی گریه کنم و عناوینش و دغدغههام کامل لیست میشه
پست 143941 از 148723