هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Anzw 18 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18 یادم نیست
بلو و علی
آره این بهترینه
مبارکه بلو
یه مرد قد بلند گیرت اومد -
دوستم:
اخه من و بابام خیلی تفاهمی و اشتراکی
خواب واقعی میبینیم
من و بابام پیامبریم
بهمون سجده کنین -
danial hosseinyreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
حله همینو برمیداریم برات -
danial hosseinyreplied to Anzw 18 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
نه اون بداخلاقه. همهش سگرمههاش تو همه. حیفه بچهمون دیگه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
موضوع رو من دادم هاهاها -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من از مرتضی شریفی بشدتتتتتتت متنفرمممممممممممممممممم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to مِهردُخت on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 آره اشتب شد
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فقط ی موضوع بدی دست بچه های اینجا
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny آخ اصلا حواسم نبود
-
danial hosseinyreplied to Blue28 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
به کی رفتم که خیلی جالب نیست ولی باشه -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist چی گفتی؟
-
danial hosseinyreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito
اوناییشون که زن دارنو حداقل ننویس -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny من خودم نفهمیدم به کی رفتم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثلا فکر کن کارت عروسی:
بلو و سعید معروف
پیوندتان مبارک
نه خوب نشد
بلو و صابر کاظمی
هممم این بهتره بنظرم
بلو و مرتضی شریفی
بلو و میلاد عبادی پور
پست 144241 از 149276