هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Akito on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@Comrade_Bayat نه در جواب فرزام گفتم اونو
و برای اینکه نشون بدم در جواب فرزام بوده عین فرزام ویرایش زدممن ندیدم پیامتو اگه خواستی دوباره بگو
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
Zahra2020 قانون اول آلاخونه
تمام بچههایی که پزشکی یا دندون پزشکی میخونن، متنفرن از اینکه دک*تر خطاب بشن -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آیا زمان تغییر نکرده ؟
پس ممنونم:) -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
lO_Ol خب میگم دکی
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Comrade on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat نه در جواب فرزام گفتم اونو
و برای اینکه نشون بدم در جواب فرزام بوده عین فرزام ویرایش زدم -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
ب من میگین دکتر حس میکنم فوش میدین نگین -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
وقتی تازه یاد گرفتی که چجوری ویدیو های پینترست رو به اشتراک بذاری:
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
lO_Ol سلام خدمت شما
خسته نباشی دکتر جان
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://pin.it/1zTNQd8a7
بچها میتونین زینووو صدام کنین توجه بفرمایید زِینووو نه زینو -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
.....
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 سلامم
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همه کسایی که میخواین از تجربی وارد علوم پزشکی بشین بدونین نه تنها بعد کنکور راحت نمیشین بلکه بدبختتر میشین انقد درسا زیاد و سخته
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 عه واقعا؟
اونا شانسی روح نواز بودن چون سلیقه من چیزای انیمه ای هست -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
..........
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to lO_Ol on ۵ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
lO_Ol به به سونیا جان
پست 143801 از 147900