هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
من دیگه واقعا هیچ حرفی ندارم
و شروع کرده و تموم نمیکنه -
به نشانهی اعتراض اتاق رو ترک میکنم و میرم رو موکت درِ دستشویی به مطالعه میپردازم
-
@سینا-0 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
این گزارشکار واسه چیه؟ مربوط به درس خاصیه یا چی؟امیدوارم هیچوقت دچار میانترم دفاع مقدس نشم🫠
این ترم درس عمومیای که داریم دانش خانوادهس، استادمون روز اول اومد گفت هرکی تا آخر ترم ازدواج کنه، ۸ نمره میگیرههرکی بچه دار بشه یا بچه داشته باشه، دونهای یک نمره میگیره
بعد سوالی که برام پیش اومد این بود که ۸ نمره دانش خانواده واقعا ارزششو داره؟...
نه اینکه مخالف ازدواج باشم ولی در حال حاضر شرایط یه طوریه که حتی اگه ۲۰ همهی درسای این ترمم رو هم با ازدواج بدن، بازم نمیتونم قبول کنمدر مورد خواب... فک نمیکنم هیچکس اندازهی من سر کلاسا خوابیده باشهآخه یا مطلبو بلدم و حوصلهم سر میره خوابم میگیره...یا اینقدر بحث کسل کنندهس(مثه درسای عمومی) که باز خوابم میگیره...یا هم درس خیلی جدیده و پیشخوانی نکردم و نمیفهمم استاد چی میگه، و باز میخوابم🫣
۷ و ربع صبح خیلی زوووده... خود استادتون چطوری حال داشته اون موقع پاشه بیاد دانشگاه؟️
ما اساتیدمون چون حال ندارن تا دانشگاه بیان، ما میریم بیمارستان کلاس برگزار میکنیمعلوم پایه که بیوشیمی داشتیم، منبع هارپر بود و اصصصلا نمیفهمیدمش...متنش خیلی ناجوره...یا جزوهای چیزی پیدا میکردم میخوندم یا جایی اگه میموندم از بچههایی که قبلا المپیاد خوندن میپرسیدم... ولی هارپرو اصلا نمیتونستم درک کنم...امیدوارم جزوهت حداقل یه کوچولو متنش بهتر از اون باشه🫣🥲
گزارشکار آزمایشگاهه
خیلییی چرک و کثافته نوشتن یا کشیدنش
نه دفاع مقدس جز دروس عمومی ما میشه
من این ترم انس و وصایا هم برداشتم با یه تمدن
دانش رو ترم اول داشتم
وااا یعنی ازدواج نکنید از 12 نمره حسابه؟؟
استاد دانش ما پزشک بود و کلا اینجور مباحث رو نداشتیم
من سر وصایا پلک هام بازه ولی خوابم
سر ویروس هم میخوام بخوابم از ترس استاد پلک نمیزنم حتی
تازه میومدیم می دیدیم نشسته لپتاپ اینا وصله انقدر هم میگفتنه فقط این حتی بقیه
دقیقا متن شون گنگ و بهم ریختس
مطلب اینور و اونور
من بیوشیمی تخصصیه پوستم داره کنده میشه
ارهه خوبه خداروشکررر
فقط حفظ کردن ساختارها رو مخه دیگه
البته خداروشکر الان ویتامین ها رو میخونم بحثش قشنگه -
-
+مرسی تبت درد نکنه
-خواهش می کنم -
@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Narges_
لپ نه ولی صورت استخوانی رو دوست ندارمصورتت استخوانی که نیست
کره ای ها رو ندیدی بدنشون لاغره ولی صورت پرطرواتی دارن؟
منِ سالِ دیگه
انشااااااااالله -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Narges_ on ۲۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
کلا داره سخت میگذره همه جا...
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Narges_ on ۲۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Narges_
نه بابا -
Aqua در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ari_14 یکی دو ساعته وصل میشه معمولا
واسه ما که میره اینجوریه
نور گوشی کم بزار باطری سیور برسونع یه جور
سایت برق من هم هر روز چک کنه یه قسمت داره خاموشی های من اونجا برنامه زمانی هست هر روز نگا کن برنامه ریزیت آسیب نزنهبا ۱۲ددصد چیو سیو کنم؟
یکی دوساعت برای منی ک از صب نبودم خیلیه.. -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ آبان ۱۴۰۳، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
اووووو
یک عالم هی مشتق
چرا خب آنقدر مشتق
بلدیم بلدیم
حالا فردا به قول استاد بچه ها مهندسی
الان می خندی امیدوارم شنبه هم بخندی
بعد اون جمعه روز ازمون که استاد ما بهش میگه جمعه خونین -
هوفف
-
.وقتی اهمیت نداره براش
نمیتونی مجبورش کنی که
122305/150409