هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
danial hosseinyreplied to danial hosseiny on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
من واقعا نگران هویت نهایی آکیتوئم -
پرستو بابایی الان از شارژ در آوردم
خیلی سخت بود... مجبور شدم ۲/۵ ساعت بخوابم که این شارژ بشه -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
نکته ظریفی بود -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hamid.s on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s ممنون
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچها استفن باز خون آدم خورده وحشی شده.وای.
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Anzw 18 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
بگم برگام ؟!
پرام ؟
اصلا هیچی
خودم ریختم برگام موند -
Akito
قول میدی درنهایت کاوایی نباشی؟ -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny خب هم اسم و فامیلت نام کاربریته هم پروفایلت خودتی،خب این خیلی حرفه ایه،نیست؟معلومه که هست
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to پرستو بابایی on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی آکیتو این روزا رو چطوری میگذرونی؟
من: -
Akito
فعلا نگفتن ولی باید دو روز وقت بدن -
پرستو بابایی نه نسترن شوخی نمی کنن
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گوشیم شارژ نداره ولی دلم نمیاد ازش جدا شم️
-
danial hosseiny عجیبا غریبا
-
Blue28 قضیه چیه؟!
-
Hamid.s
ولی دیگه حداقل جنسیتا مشکل نداره. میدونی؟! -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally به هرحال الان تنها هدف تو زندگیمه.باید بهش برسم.
-
Blue28
کمال تشکر رو از شما دارم -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
آچار فرانسه مال انگلیسه
کولز گازی با برق کار میکنه
صائب تبریزی هم اصفهان بود -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اما این فقط یه خوابه
خواب پشت پنجره
وقتی بیدار میشی باز غم میشینه تو حنجره
پست 136361 از 147417