هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
f.nalist بنظرم اسمتو از افنالیست به ضدحال تغییر بده
-
دیگه ک اکثرا برای جایگاهش میرن در اخر باید اینارم قبول کنن
البته میگم برای دختر خوبه
ولی پسر نه -
Michael Vey
اخیییییی ینی نمیدونس داره به دکتر مملکت امرو نهی میکنههههماهلین سایتتون دونستن که میدونست چون پرسیده بود ازم
ولی داش ما که اصلا هیچی حساب نمیشیم حالا حالاها چون فقططط داریم اوایل تئوری میخونیم
و بعدش اینکه کلا تو رگ گیری و آمپول و سرم و این داستانا پرستارا خییلی خفن ترن بااوو ن که اون سال آخرش بود
یه ذووووق عجیبی داشتتتت براممم -
mr.vinyzo نه، رغبت به معنی علاقهس
-
ماهلین سایتتون دونستن که میدونست چون پرسیده بود ازم
ولی داش ما که اصلا هیچی حساب نمیشیم حالا حالاها چون فقططط داریم اوایل تئوری میخونیم
و بعدش اینکه کلا تو رگ گیری و آمپول و سرم و این داستانا پرستارا خییلی خفن ترن بااوو ن که اون سال آخرش بود
یه ذووووق عجیبی داشتتتت برامممMichael Vey
او میفهمم چی میگیی
ولی این ذوق کردنت خیلیییی خوشگله پرنیا همیشه بخندی -
Michael Vey واییییییی عین من 🥺
این یعنیی علاقه داریییییMaaah
انقدددررر کیس هایی که بچه ها تعریف میکنن جذابههه براممم -
Michael Vey مرررسییییی
کارآموزی شما خیلی فرق داره با ما
من یه بار از استاد پزشکیا خواهش کردم نیمساعت باهاشون باشم خیلیییییی جالب بود دونه دونه میرفتن بالای سر مریضا پرونده شو بررسی میکردن و اینا.Maaah مثلا چه فرقی با پرستاری داره؟
فکر کنم کارای عملی برای شما بیشتر باشه نه؟ -
Maaah
انقدددررر کیس هایی که بچه ها تعریف میکنن جذابههه برامممMichael Vey آرهههه مخصوصا اون موارد نادر
یکی بود کمبود مس داشت بعد چشماش یه حلقه عجیب داشت خیلی جالب بود برام -
Michael Vey
او میفهمم چی میگیی
ولی این ذوق کردنت خیلیییی خوشگله پرنیا همیشه بخندیماهلین سایتتون بوووووس بهت ماه گشنگممم
تو هم همینطور دتررر -
Neo.......... شبت بی غم
-
Maaah مثلا چه فرقی با پرستاری داره؟
فکر کنم کارای عملی برای شما بیشتر باشه نه؟Michael Vey ببین تمرکز شما رو شرححال بیماره، بیماری که داره و حالا باید چیکار کرد که خب این خیلی جذاب تره، ولی ما از دید دیگهای به پرونده نگاه میکنیم، یاد میگیریم اردر پزشک رو بخونیم و چجوری دارو بدیم. کلا کارآموزی شما خیلیییی عمیقتره و چون بیشتر از مال ماعه راحتتر میتونین یه کیس رو درنظر بگیرین و روند بهبودیشو زیرنظر بگیرین. زیاد درگیر این نیستیم که بفهمیم طرف چرا اومده مشکلش چیه و اینا
-
Michael Vey آرهههه مخصوصا اون موارد نادر
یکی بود کمبود مس داشت بعد چشماش یه حلقه عجیب داشت خیلی جالب بود برامMaaah اقا اصلا خیلی یهویی یاد خاطره استاد اناتومیم افتادم که هیچ ربطیی به موضوع الانمون نداره
استادمون (که خیلی آدم مشتی و خوبیه) تعریف میکرد یه جسد تازه اورده بودن (که اتفاقا از دوستان دورش حساب میشد... جراح بود جسدشو تقدیم به دانشگاه کرد) باید تشریحش میکرد برای دانشگاه، اونم جلوی دانشجوهای ارشد آناتومیش
میگفت اون دستگاه اره ایه رو یهو آوردم بالا با خشونت تمام زدم جمجمه بنده خدا رو ببرم بعد خاکش پخش شد سمت دانشجوها اونا گرخیده بودناصلا تصور یه همچین صحنه ای...