هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعی سرم درد می کنه..
واقعا حوصله شو ندارم:) -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to oatkbo on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Silver-ek سلام ممنون تو خوبی؟
نه والا منم نمیشناختم
اگه خیلی شک داری همونجا از یکی از هنرجو ها بپرس
من بیشتر برام این مهم بود که هرروز صبح بتونم بیام -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo نیست
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه وسط چت یهو میرم بدونین تقصیر من نیست
تقصیر مخابراته:/ -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به ولله که یه جایی و یه روزی توی به موقعیت بدی این وصعیت آبرومو میبره
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to f.nalist on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist دیروزم اصلا نبود...
@Comrade_Bayat کجایی؟ دقیقا کجایی؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امشب امشب
با خیالت گفتم و خنداندم تورا
امشب امشب
مثلِ هرشب در خیابانم پس چرا
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سوالاشو جواب بدم
چند صفحه آزمون تحلیل کنم
خوبه اگه بازم خواهرم به بازی نگیرتم -
تانجیرو کامادووووو
نه نه تو حق نداری رو انیمه ها ... -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hhh Hh on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hhh Hh بلی بلی منم همینو گفتم
ولی چون روی فرزام ریپ زدم و اتوماتیک اول پیام منشن شد، منظورمو بد رسوند... -
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
Looks like I don't have even the right of breathing
?What they want me to do
Nothing special
It's four words long
O-B-E-Y
:)awesome
12714/141518