هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Akito با چه کدی برای ایرانسل یا همراه؟
من داخل ایرانسل من ندیدم این طور بسته شایدم دریت دقت نکردم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 فقط برای همراه اوله
با محدودیت مصرف ۱۰۰ گیگ(یعنی بعد از ۱۰۰گیگ سرعت خیلی میاد پایین)
و از ۱ صبح تا ۱۱ صبح
با مالیات ۳۰ تومن -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
تایید سوابق تحصیلی تا امشب وقت داره تمدید نشده؟
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito همراه اول دائمی چه کدی باید بگیرم؟!!!
-
اون شمشیرو باید فرو کرد تو شکم داور
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to پرستو بابایی on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
چقدر دلم می خواد با دوستای صمیمیم مثل قبل باشم ..
ولی هیچ کدوم نیستن
همه شون رفتن پی کارای خودشون:)
دوران کنکور دوستی هامون قشنگ تر بود ..خیلی خوشحالم از اینکه حداقل با یکیشون صحبت کردم=)
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Zahra2020 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020 الان میگم
-
Akito اها خیلی ممنون
-
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کد رو نمیدونم ولی اینو پیدا کردم
دوست من سلام،
من بسته اینترنت نامحدود سی روزه (1 بامداد تا 11 صبح)، دارای سیاست مصرف منصفانه و اعمال محدودیت سرعت برای مصارف بالاتر از 100 گیگ رو با قیمت 266600 ریال در سامانه همراه من مشاهده کردم.
اگه شماهم اپلیکیشن همراه من رو دارید کافیه روی لینک زیر کلیک کنید تا این بسته رو مشاهده و در صورت تمایل فعال و استفاده کنید.https://mymci.app/dlink?page=BUY_NET_PACKAGE&extra=501111
اما اگه اپلیکیشن همراه من رو نصب نکردید، روی لینک زیر کلیک کنید و اپلیکیشن رو دانلود و نصب و سپس بسته رو فعال کنید.
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito اهاا اره همراه من رو تازه نصب کردم
خیلی ممنون لطف کردید. -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to مِهردُخت on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 عه دیدین بازیو شماهم؟
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to jahad_121 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
اصن باز میشد تو این همه مدت که تایمش تا امشب باشه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to jahad_121 on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 خواهش میکنم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to مِهردُخت on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 راستی توی فلورانت هم تیمی چیزی داریم؟
-
یبارم قبلا همچین اتفاقی افتاد
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۱۰ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist ای وای
من صبح مطلع شدم و همون صبح وارد شدم ولی همون اولش برای تایید اطلاعات مشکل داشت و کامل نبود دیگه برسی نکردمتاپیک مشاوره رو یک نگاه کنید در موردش مطلب قرار دادند
12841/136093